Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 4/

• 41 961
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте ! Знаете ли колко се изчаква след неуспешна инвитро процедура за следващата? Мерси Simple Smile

# 541
Ако имаш ембриони може и след 1/2 месеца, но ако изцяло нова процедура е хубаво да се изчака поне 6 месеца, заради стимулацията.

# 542
#Благодаря ти за отговора , не нямам емриони замръзени. Имах 4 при пункцията и само две оцеляха за замръзен трансфер, а ми се искаше да имам и аз замръзени при този къс протокол. 😔

Ако имаш ембриони може и след 1/2 месеца, но ако изцяло нова процедура е хубаво да се изчака поне 6 месеца, заради стимулацията.
[/quote]

# 543
О, съжалявам. Хубаво е да се изчака, пожелавам ти успех, сила и търпение. ❤❤

# 544
Здравейте момичета, в понеделник ми правиха биопсия и имах зацапвате след нея в сряда спря и в четвъртък пак започна кафеникаво зацапвате имах страшно главоболие и повръщане. Пия дуфастон и ми е изписан до вторник че да може да излезе резултата от биопсията и да знаем дали да започваме със ЗЕТ този месец, но днес зацапватето е още  повече цял ден ми е лошо и незнам да спирам ли с дуфастона. Някой имал ли е подобна ситуация с дуфастона аз за първи път го пия

# 545
#Ще са ми нужни , "дойде"със страшна сила  след ЗЕТ ❤❤❤#

О, съжалявам. Хубаво е да се изчака, пожелавам ти успех, сила и търпение. ❤❤
[/quote]

# 546
Здравейте,да попитам след като си получихте заповедта от фонда веднага ли започнахте със стимулацията или първо ви извикаха за преглед.Мен ме викат на 12 ден от цикъла за преглед и след това док ще прецени кога ще започваме така ми казаха от регистратурата

# 547
Здравейте,да попитам след като си получихте заповедта от фонда веднага ли започнахте със стимулацията или първо ви извикаха за преглед.Мен ме викат на 12 ден от цикъла за преглед и след това док ще прецени кога ще започваме така ми казаха от регистратурата
Здравей,точно така както са ти казали на регистратурата.
На този преглед ще ти дадат списък със задължителни изследвания за теб и партньора и ще се определи по къс или дълъг протокол ще бъде симулацията .
Тогава доктора ми взе и проба за микробиология на влагалищния секрет .

# 548
Здравейте момичета, в понеделник ми правиха биопсия и имах зацапвате след нея в сряда спря и в четвъртък пак започна кафеникаво зацапвате имах страшно главоболие и повръщане. Пия дуфастон и ми е изписан до вторник че да може да излезе резултата от биопсията и да знаем дали да започваме със ЗЕТ този месец, но днес зацапватето е още  повече цял ден ми е лошо и незнам да спирам ли с дуфастона. Някой имал ли е подобна ситуация с дуфастона аз за първи път го пия

Възможно е от дуфастона да ти става лошо. Но зацапването най-вероятно е от манипулацията. Предполагам, че нищо лошо няма да ти се случи да пиеш дуфастона до вторник, но ако много те притеснява, може днес да звъннеш в клиниката да питаш. Успех!

# 549
T0909t Благодаря за отговора много ми помогна

# 550
Моля ,питай за всичко което те интересува ,ако мога да отговоря  с удоволствие.
Аз самата току що минах през целия процес и всичко ми е прясно в главата 🙂

# 551
Преди 6 месеца правих инвитро там но си платих. Кандидатствах и сега получих заповед от фонда за първи път и не знаех как вече се процедира. Всички предварителни изследвания ли пак ще повтаряме от лисчето

# 552
Преди 6 месеца правих инвитро там но си платих. Кандидатствах и сега получих заповед от фонда за първи път и не знаех как вече се процедира. Всички предварителни изследвания ли пак ще повтаряме от лисчето
Щом е минал такъв период да ,максимума на някои от нещата беше 3 месеца .

# 553
Здравейте момичета
Ще направим нов опит по дълъг протокол. На 11.10 съм на блокираща инжекция. Но имам проблем,  сякаш имам симптоми на ковид. И сега имам ли право да се обадя в клиниката за да им кажа, че трябва да отложа стимулацията за другия месец. Ще отложат ли? Или щом час за блокираща инжекция е запазена това означава ли че  в системата вече е влязла заповедта и трябва да се започне.

# 554
Здравейте момичета
Ще направим нов опит по дълъг протокол. На 11.10 съм на блокираща инжекция. Но имам проблем,  сякаш имам симптоми на ковид. И сега имам ли право да се обадя в клиниката за да им кажа, че трябва да отложа стимулацията за другия месец. Ще отложат ли? Или щом час за блокираща инжекция е запазена това означава ли че  в системата вече е влязла заповедта и трябва да се започне.
Имате право да ползвате заповедта 1 година, не мисля че ще е проблем да отложите часа. Най добре звънете и питайте.

Общи условия

Активация на акаунт