Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 4/

• 41 819
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
Ембриолозите звънят ден преди ЗЕТ трансфера. Моят беше на 18 ден. Но аз не съм имала никакви лекарства освен естрофем, който бях започнала от първия ден на цикъла.

# 676
Здравейте, дами!
Моят свеж трансфер след първо инвитро беше неуспешен. Дойде ми на 10-ти ден след трансфера и кръвния тест беше отрицателен. Докторът каза, че при следващата менструация започваме да работим за ЗЕТ.
Сега според мен ми закъснява 7 дни. През това време имам всички симптоми на ПМС, а домашните ми тестове са отрицателни.

Към момичетата в същата ситуация: имали ли сте закъснение между СЕТ и ЗЕТ и колко дни беше?

Благодаря ви 🌼

# 677
Януари - 29.01-02.02.
На този цикъл започнах инвито. На 15.02 - свеж трансфер.
Февруари - не ми е дошло.
Март - 02.03.
Април - 27.04.
14.05 - ЗЕТ трансфер.
От лекарствата се размества цикъла. Желая ти много успех! Simple Smile

# 678
Момичета от събота се опитвам да се свържа с доктора за коментар на задължителните изследвания, само ме мотаят на регистратурата, звънете след час, няма отговор, в събота съм изпратила изследванията на имейл, ако не друго поне ми се падат любезни момичета, но никакъв рвзултат, така ли е и при вас?

# 679
Момичета от събота се опитвам да се свържа с доктора за коментар на задължителните изследвания, само ме мотаят на регистратурата, звънете след час, няма отговор, в събота съм изпратила изследванията на имейл, ако не друго поне ми се падат любезни момичета, но никакъв рвзултат, така ли е и при вас?
Да така е и при мен, аз изтървах един цикал заради тях точно за коментар на тези изследвания. Моя съвет е да бъдеш малко по настоятелна. Мен никога не са ме свързвали с доктора, затова аз искам да ме свържат със сестрата и тя винаги ми отговаря на въпросите, а ако неможе пита доктора и ми връща обаждане. Аз съм при Б. Бойчев. Иначе бях там в събота и двамата доктори бяха там. Успех

# 680
Аз чакам М до няколко дена, но усвен завишена пикочна киселина, излизам и с антитела за Хепатит Б и направо съм в шок от събота.. а времето минава и не знам какво да правя..

# 681
В събота някой вдигна телефона на регистратура ли?

# 682
Да, звънях поне 3 пъти и всеки път ми вдигаха, но все ми казваха да звънна след час, след 30 мин и някъде към 13ч спряха да вдигат.

# 683
Дами, има ли успели в клиниката жени на 45+? Знаете ли за такива Simple Smile ...

А, това чакане и трудно свързване е много неприятно, при такъв важен и напрегнат процес... В Турция го няма това... Винаги отговарят, ако не веднага, почти веднага... ММ не иска повече там, обаче... Уморително е с път, граници и т.н. Наистина не е панацея за всички, макар да не сме показател и все пак...

# 684
Момичета, успях да се свържа, казаха че няма проблем, чакам си М и отивам на 2 ри ден за стимулация и ще имам коментар на изследванията тогава.

Желая успех на всички 🍀

# 685
Здравейте! Знаете ли д- р Б. Бойчев има ли опит с жени с ияр?

# 686
Момичета, ние сме пациенти или имахме първичен преглед при др Богомил Бойчев, но преди известно време... Сега след ваксинация за хепатит Б и сваляне на показател на днк хепатит Б за няколко месеца, пак го търсим. Казаха ми, че не можем да започнем със стимуалция, а е хубаво да ме запишат за 12 ден от цикъла, за преглед... Такава ли е практиката?
Има логика, той е забравил, за какво става дума... Но, аз изведнъж се разбързах. Губис е отново 1 месец... И хванахме коледните празници и новата година...

Поздрави и успех на всички....

# 687
Момичета, ние сме пациенти или имахме първичен преглед при др Богомил Бойчев, но преди известно време... Сега след ваксинация за хепатит Б и сваляне на показател на днк хепатит Б за няколко месеца, пак го търсим. Казаха ми, че не можем да започнем със стимуалция, а е хубаво да ме запишат за 12 ден от цикъла, за преглед... Такава ли е практиката?
Има логика, той е забравил, за какво става дума... Но, аз изведнъж се разбързах. Губис е отново 1 месец... И хванахме коледните празници и новата година...

Поздрави и успех на всички....
Здравей и при мен беше нещо подобно ,ако е минало 1-2 месеца няма проблем, но при по дълъг период трябва отново преглед и коментиране на стимулацията.

# 688
Такава е практиката. Аз отидох на първичен преглед в края на април, той поиска мъжа ми да пусне спермограма при тях, което направихме през май и отидох за коментар, тогава той ми каза да подаваме документите за фонда и, когато си получа заповедта, да запиша час на 12-ти ден за преглед и така и направих.

# 689
Здравейте всички. Утре съм на БХС и ранна фетална морфология в Тутракан. Пацциентка съм на д-р Любомир Бойчев. Исках да попитам тези от вас, които вече са правили, за колко време излизат резултатите от БХС. Пропуснах да ги попитам, а имайки в предвид общото мнение за отношението на регистратура, не ми се иска да им звъня Simple Smile Благодаря и успех желаля на всички

Общи условия

Активация на акаунт