Баба Марта носи пролетта, ЮНЧЕТО весело тропка с крачка - Тема 8

• 22 618
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, има ли мамо които още кърмят и не им е дошло. Исо е 10 навършени, а цикъл нямам незнам да се притеснявам ли... С батко му въпреки, че кърмех си ми дойде на 4 тоя месец.

# 616
  • София
Na_na и аз съм без цикъл. Утре става на 10 месеца. То е индивидуално това, с втората щерка ми дойде още на втория месец, а кърмих над 2г .
Да ви питам давате ли сурова ябълка на парче да гризкат? Аз откъм манджи и хляб, давам на парчета, дъвче, не се дави, но за самостоятелно гризкане още не смея.

# 617
  • София
Цикъл нямам, утре става на 11 месеца. С баткото ми дойде на 9.
Ябълка давам да гризе, но гледам да е по-мека.

# 618
  • WonderLand
И аз давам ябълка, стига да е по-мека.

# 619
И аз нямам цикъл, бебка стана на 10 мес вчера. С каката ми дойде като я отбих, някъде на 7,5 мес, че беше на смесено хранене.

# 620
Момичета, радвайте се. Аз както нямах цикъл и като ми дойде вече 2 месеца не ми е спрял... Направо съм вече откачила от всякъде и май ще се налага да пия хормони, колкото и да не ми се иска 😢

# 621
  • София
И аз нямам цикъл, дано не ми идва скоро! С каката ми дойде на 1г 2 мес като я отбих та се надявам и сега така да се случи Wink

# 622
И аз нямам цикъл още, след първото раждане ми дойде един месец след като окончателно отбих бебето, сучеше само по веднъж вечер и пак не ми дойде докато не спрях. Сега май пак ще е така, но аз пък сякаш искам вече да идва, да се регулира, че ако ще мислим за трето бебе да не се налага насила да го отбивам, за да ми се събудят репродуктивните органи Wink

# 623
  • София
Аз също не бързам, ако задържи и лятото супер:) Смела работа с третото бебе. Аз много искам, ама тоя път ще трябв да се върна за малко на работа.

# 624
Аз също все още кърмя, малкият е на 10 месеца и нямам цикъл. Моят гинеколог каза, че е нормално да недойде докато кърмя( бе значение колко кърмения са останали)..... Аз пък последните дни постоянно се боря със зверски запушвания, откакто излезнаха 4 зъба, и той започна кофти да хапе непрестанно страдам от запушвание( и то тежки с температури)....Cry

# 625
Аз пък съм от мамите, на които им дойде рано рано, въпреки кърменето ( нямаше 4 месеца още малката) и веднага след това съм забременяла, пак докато кърмих. Та явно при всеки е различно:) сега нямам търпение да дойде юли, да гушкам още една принцеса ♥️

# 626
Завиждам на мамите без цикъл. На мен ми дойде преди бебето да е навършило 2 месеца (лохиите бяха около 20 дни) , все още се кърмим.

# 627
Аз хич не им завиждам, на мен ми дойде през януари за първи път, но гинекологът ме беше предупредил, че това, че нямам цикъл не значи, че не мога да забременея. И се започна едно пазене и въпреки него всеки месец си купувах тест за бременност за всеки случай, защото ако забременея нямаше и да разбера.
Та сега ми е добре, идва ми точно на 31 дни вече четвърти месец и съм спокойна.

# 628
  • София
То е ясно, че можеш да забременееш при липса на цикъл, но не виждам какъв е проблем. Супер ми е без цикъл, пазиме се както сме се опазили 10 години преди това:)

# 629
На мен ми дойде на 2 месец още кърмех, но не ми е редовен. Този месец пак ми закаснява с 10 дни. Много е гадно чувствам се като балон.
На баткото се оказа вирусно от днес повръщам аз, дано не го хване и малчо че е много гаден вирус.

Общи условия

Активация на акаунт