Кукундрела пролет чака и кат жаба в гьола кряка - 99!

• 12 581
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Всички шъ изтрещим споко... Набързо ви прегледах и преслушах..ного пишете.. но сте здрави  Grinning    Ако вече го знаете тва, сори че ви го пускам...
Днес за първи път отидох до магазина и съм впечатлена от стройната организация... хората на опашка през 3 метра, всичко си имаше включ. тоалетна хартия и почти всички бяха с маски и ръкавици... който си има де... Дано има минимална полза..вярвам, че ще има...Ноември и аз бях за 1 седмица в болница, заради вирусна пневмония и е бррр..неприятно меко казано.. Дано има повече разумни хора!
Деме, днес щях да ти идвам на гости, но уви... Как сте вие с тоя лабав режим... друга логика следва Джонсъна гръм да го удари 😣

# 541
  • Countryside

Сирене,за ица ли утиде?

Joy

Тц, за суши, при нас мантрата е друга, удължават с две седмици карантината

Съншайн, надявам са дезинфектанта да го приемш вътрешну саму

Сиренциту не са плаши ут вируса, мой да яде навсакъде....

Соулче, не съм пу ядиниту ас, ну пуне наблягам на дезинфекция, се пак здравето йе най-важну!!! Joy

Демич, радвам се че нещата при вас се подубряват. Мъжете са голям ужас с 37градуса, придставям си вашия случай. БоДжо ку не го скалпират вече не знам, според мен тази седмица ще затворят училищата, а той най-дубре да си оди, като нищо ще го отлюспят като Тереска. Чак Тръмп обяви извънредно положение...

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 03:35 от Сыр

# 542
  • Куциндрел
Хилоу.
След притисненията за вируса накрая откачаш и стаа тъй.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Зети са сички мерки.
Joy

И викам да пуработим малко...
Joy

# 543
  • Countryside
Цец, саму тъй няя съ шашкаш! Хиляда крачки и  да тъ черпа ина курона? Joy Joy Joy

# 544
  • Куциндрел
Цец, саму тъй няя съ шашкаш! Хиляда крачки и  да тъ черпа ина курона? Joy Joy Joy

Щом е курона йекстра - идъ. Sunglasses

# 545
# 546
# 547
  • Куциндрел
Дал ти Бог дубро, сестру.

и ино стару забрайно, но за наструении

# 548
# 549
Цец,прибра ли съ твойту милу?Разкъзчи нящо?
Гуте нахт,Сиренци!

Аз шъ одъ дъ прустиръм...🤣

# 550
Ади гутафтиниин да вий денят! Аз, кат нема ко да прая, на убава съ праих цела заран

и тръгнах по расодки. Ше гледам некоя курона дън,ми ни кацни по глъвътъ! Дубря съ дукаръх, нъли, лаченъ чантъъъ! Joy

То за уткачаниту е известно - зорът е дорде уткачиш, послей лесну! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 551
  • Куциндрел
Цец,прибра ли съ твойту милу?Разкъзчи нящо?
Снощи са прибра, няя спи в колата, я. Joy
Преди час излязоха на раходка след ученето за 2ри клас. В Борисовата градина, после ще вари спагети, а аз кат са прибира ша напрая болонезету. И двамата чакат у нас другата седмица моя хоум офис, ни знам що.

# 552
  • Countryside
Цец, ко речи за хоум офиса?  Joy

# 553
# 554
  • Countryside
Демич, как е при вас? Няма ли да обявяват карантина вече? Що се цепят?

Общи условия

Активация на акаунт