Кукундрела пролет чака и кат жаба в гьола кряка - 99!

• 12 588
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Малииии....светъ сте изписали бре! То чувек дан пуработи малко /дистанционно/....

Пуснали са ни ут фирмата разпуреждане при тез мерки ко да прайм. Секи ден тряа са утчитъм ко съм свършила, та рекух малку да поработя...

Дему, поне няма Т, което е успокоително. Прай ли му он чай с лука?!? Ноо е ефикасен.

# 526
  • Оптимист по принуда
Солчи,
Скрит текст:
много е труден на илачи и помади, но ще го пробвам

# 527
  • Куциндрел
Важното е, че е свали Т. Бързо да се оправя. Kissing Heart

# 528
  • Куциндрел
Ай ету:

Цитат
Хоум скул Ден1
Съсипията е повсеместна. Понеже избързах да се зарадвам на „дистанционното обучение” на учениците. Представях си как Дребният ще стои монтиран пред лаптопа поне за период от 3 часа на ден през учебно време. Не би... Оказа се, че госпожата му се ограничава с това да прати мейл, в който да напише кой урок и кои упражнения трябва да бъдат направени през съответния ден. Демек, появи ми се още един шеф на главата... хъм...
И се чудя защо на това му викат „дистанционно”, че и „електронно” обучение. Дистанцията е минимална, изцяло с аналогови методи. Демек, лист и химикалка. Които, обаче, се налага вещо да направлявам аз.
Математиката никога не ми е била нито любима, нито силна. И, разбира се, първият час е математика. Добре, че Дребният все още не е изгубил хъса си да пише цифри и прочие неразгадаеми за мен символи. Такаааа.. Пътят между Ловеч и София се изминава за 2 часа... А, бе, тия там в задачата к’ва кола карат?!? Аз за по-малко от 3 часа не мога да го взема. Иначе щях да уча за пилот, не за шофьор.
Питам го Дребния:
- За колко часа ще пътуваш Ловеч – София – Ловеч, ако имаш работа в София за 45 минути?
- Каква работа?
- Ми, не знам, да си купиш нещо от магазина, например.
- Ааа, не, в карантина сме! Задачата е грешна, защото сега е забранено да се разхождаш по магазините!
- Задачата е да сметнеш времето, Дребен, и е писана преди карантината...
- Значи... – започва да си мърмори Дребният, - ако от Ловеч до София са два часа... а този магазин в центъра ли е?
- Ъ?!?
- Питам, дали магазинът е в центъра на София?
- Това какво значение има?!?
- Ами, докато си намериш място за паркиране... също минава време. Да знам дали да го смятам и него.
- Не го смятай. Приеми, че пред магазина има паркинг за клиентите със свободни места.
- ... паркиране за още 2 минути, излизане и заключване на колата – още една... А този магазин за хранителни стоки ли е?
- ?!?!?!?
- Защото ако не е за хранителни стоки, тогава няма да работи.
- За хранителни стоки е – въздъхвам дълбоко.
- А, добре. Значи... ъъъ... а колко души е опашката?
- Каква опашка?
- Ми... колко хора има на опашката? Защото трябва да чакат на опашка отвън, пред магазина.
- Няма опашка – усещам как бавно, но сигурно започвам да се изнервям. - Пред магазина няма опашка, вътре в магазина също няма хора, тоя от задачата е сам!
- Е, той тогава защо ще се бави вътре 45 минути? Какво толкова ще купува?
- Консерви и тоалетна хартия!!! – почва да ме избива на фалцет.
- Това се пазарува за по-малко от 10 минути, ако вътре в магазина също няма никой.
- Дребен... не „няма никой в магазина”, а „няма никого в магазина”...
- Остави сега, това е по български!
АААААААААААААААА!!!!!
- Добре, де, толкова ли е сложно да сметнеш 2 часа отиване, 2 часа връщане плюс още 45 минути?!? – отчаянието ми започва да избива в ревливи интонации.
- Не, разбира се, но така ми е скучно...

Алоооу, просветният министър и кризисният щаб... да ми кажете кога и на мен ще може да ми стане скучно?!?

# 529
  • Оптимист по принуда
Оххх Joy
Мерси, Цецко Hug Има дарба, т.е и двамата ти имат дарба Grinning

# 530
Цецу, ми праву е детето, кви са тез скучни задачи. Я, какво логическо мислене има, разбира се, трябва време за паркинг  и всичко останало. Бравус ше кажа аз!!!!

# 531
  • Куциндрел
Прибрах съ вкъшим, дятиту наказано без таблет, а милуту излетя кат талпа навън. Фана къра. Joy

# 532
напрао си гу придставих твойту милу как тичъ с 200.. 🤣🤣🤣

# 533
  • тук, на мястото си
Цец, те ши гу върнат, няма страшну, ама и дятиту е право. Кък да сметни задача за миналу времи, смята у сигашну със извънредну пулужение.
Демич, браву, саму тъй! Hands Plus1
Соулчи, извадияти зъбо и ся ми са прайш на ръботна, а. Ама и шефувити ти и те, хем пускът хем пруверят, дан са прикарат демек.
Лабрексчи, яз утри че одям за апчалъци, бера си кахъра ши рабутят ли ъптеки, утри ши видим. Няма да плащъм сметки, каквото стани. Винаги съм ги плащала кеш, плюс туй съм възрастна кътигория, имъм управдания.
Нерко, ти на дофтурити ли пляскъш?
Сънши, ни ти чувъм музикъта, усили малку и Нерата едвам чака.

Ари дизинфекция!

# 534
Алфи, че га гадуве, гадуве са......амъъъъ ша са работи, няа начин.

Инак - ету решенийто за леченийту

# 535
  • тук, на мястото си
Ракията ут мене , ут вас пачъта и лютити чужки!

# 536
Виднагъ са включваме у борбатъ с вирусъ...

Да жювей!!!!

# 537
Цеца одила на пазар!

Сиренциту не са плаши ут вируса, мой да яде навсакъде....

Неркъ напрайла салата към ракията!

Дему, не ти ли понамирисва кът караш?!!? ...че Цеца си изкупи и туйлетната хартия...

Хъшету и Лабрексчету замислят нящу!!!

Сънше, я по-сюрьозну, не са лигави на тоя сок!

Аре, после ши дода пак, че имам временно затруднение....

# 538
  • загубено
Няям ракия,няямааам.
Ей чиляк един път да рече да пие и греда.
Че и бг магазина закриха.
Тюх,ш пия узо. Joy

Демсън,браво. Бързо да минава.

Цецоооо,ма мноу умен тоя твои син.
Ловеч София ,а.
Кана се аз да се прибирам ш видим нии.

Алфи, сичку носъ,и бахур ш купя сал казвай Joy

Изтрещях . Слязох да изхвърля боклукът вън з5 чиляка. Инак 105. Няккак пусто.
Земята си почива от нас. *срахме всичко.

# 539
Алфич,усилих я,сига чувъш ли?

Соучи,и аз мислих чий сок,докът ни мъ удари у петити.

Нерку,ракиджос немам,аку искъш дезификтант моа ти придложъ. 😉

Общи условия

Активация на акаунт