Кукундрела пролет чака и кат жаба в гьола кряка - 99!

• 12 583
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Зела съм предпазни мерки!!!

# 166
  • Куциндрел
Начи, вече има нова модна тенденция - пластмасова бутилка на главата. Ноу фешън.

# 167
Не е за смях, ама ме разсмя! Уф, шумръ! Ами ку съ промъкни вирусчето из-под шала нейде? Това кофа ли е като последно или нещо специално? Joy

# 168
Това кофа ли е като последно или нещо специално? Joy

Аааа, не казвам! Ше гу патентовам и се стана мильонер!!!!

# 169
Ай по-бърдже тогаз, чи ни налази вирусот! Joy

# 170
  • тук, на мястото си
Цец, утрепа ма с тоз превуд! Аз най ридовну изплзвам гугле привудач ама най мий смешну от руски.
Соулчи, тука пак имат ваканция, училищата празни.
Ти действъй по-бръжку за патентованиту и унимавъй, кой знай колку народ ще са напиши приди теби.

# 171
  • Countryside
А знайте ли как превежда гуглето от джагапонски? И аз низнам, ма ней лесну да съ разбире Joy
Соулчи, уникалин скафадър, патентовай, чи дан тъ привари некуй китаец Joy

Цец, спкойно дееее, има дезинфектант за теби! Брау на шефъ ти, молодец!

# 172
  • Куциндрел
Пунежи съм истървала То от 2017 риших са прусветля у Уикипедия. И кат привеждах абзацъ с гугъла ми излези туй за клоунЪ. Накрая установих, че съм забрайла и старото То. Само си спомням, чи накрая туй чуду излезе угромен паяк, а после аз месеци наред след гледането на филма, като ходих в тоалетната запушвах с крак канала на банята.

# 173
Преди ноо четях чичо ти Стивън Кинг, амъ сия нещу не ми съ чите…..ноо умират героите му. Тамън си аресам некуй, той земе, че го утрепе....пфу.

Скрит текст:
ПС: Преди години четох Тъмната кула /страхотна, трябва да се прочете/, обаче електронен вариант. Седя на компютъра, чета и рева, ама със сълзи. ММ искаше да ми забрани да го чета даже....

# 174
  • Countryside
Аууу, тос филм "То" гу гледах навремиту. Мноу ме беше страх, имаше едно момиченце, не помня точно как и защо, но кръв му течеше. Що ли ги гледах, бяха май 3-4 серии. Принципно не ми даваха. После ходих да спинкам при мама и тати, голям страх беше, да съм била макс 10г. Как са ми е дали да гледам тая глупост, явну не са разбрали....и сега мразя филми на ужасите, дали съм гледала и 4-5 приз живота си. Не ща да чуя ич. Едвам изгледах Сиянието и Гробището. Ужас ужасен.

# 175
  • Куциндрел
Преди ноо четях чичо ти Стивън Кинг, амъ сия нещу не ми съ чите…..ноо умират героите му. Тамън си аресам некуй, той земе, че го утрепе....пфу.

Скрит текст:
ПС: Преди години четох Тъмната кула /страхотна, трябва да се прочете/, обаче електронен вариант. Седя на компютъра, чета и рева, ама със сълзи. ММ искаше да ми забрани да го чета даже....
Чела съм я кулата още като тийн.
Въй, аз последно четох Дума Ки. Въйй, как ми настръхваха космите....
Добре пише човека, много ми харесва как описва нещата.
Сирене, ние с родителите ми го гледахме на видеокасети. Ама то беше мода, после с другарчетата обсъждахме филма.
А след това пак на видео що филми по Стивън Кинг сме гледали у нас... Имаше за една кола, дето се беше влюбила в собственика си и мореше де що влезе в нея.

# 176
Цецу, Тъмната кула е 8 тома, като последният е написан преди 10-ина години. Може би си чела само първата книга /Стрелецът/?!?! Ако си му фен, прочети всичките наведнъж....

# 177
  • Куциндрел
Цецу, Тъмната кула е 8 тома, като последният е написан преди 10-ина години. Може би си чела само първата книга /Стрелецът/?!?! Ако си му фен, прочети всичките наведнъж....
Да, май само тази съм чела. Ще го имам предвид, мерси.
А ти прочети Дума Ки, че да ти настръхнат хубаво космите. В началото не е много интересна, ама посли..

# 178
Чела съм я, мерси.....
Доста съм изчела от по-старите му.

# 179
  • тук, на мястото си
Въй, яз каквату съм страхла, аку прочита някуя такава и немоя да са кача на тавана да простра дрехите. Гледала съм някой и друг филм, ама послииии.
Скрит текст:
Едно време ходих на смени и можех скришно да чета, много хубаво ми беше. Сега не съм си купила книга не помня от кога, то тука няма откъде да я купи човек.

Общи условия

Активация на акаунт