Кукундрела пролет чака и кат жаба в гьола кряка - 99!

• 12 613
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • Оптимист по принуда
.

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 13:13 от demmy.

# 466
  • Куциндрел
Деме, ако е от гърлото мен ме облекчава гаргара с вода за зъби. Повечето има някакви неща, които трепят микробите. Също гаргара със сода, може да е пробва да подиша над вряща вода със сода и лайка до дето издържи.
Ако видиш, че нещата не отиват на оправяне, просто звънни и преекспонирай нещата, за да дойдат.

# 467
  • загубено
Момичета сега си говорихме с Цеца в месенджър дали не е по—добре да се прехвърлим там. Да си направим група ,хем по лесно ,хем да не ни четат всички.
Темата ще си пишем простотиики.

Дема и Алфи нямат фейс до колкото знам. Мисля че може да се тегли месенджер без профил.

Помислете,аз съм за.

# 468
  • Countryside

Сирене,как правиш лимона с вода?
Топла вода около 40градуса 250мл, половин лимон и чаена лъжичка мед(или на вкус). Пие се докато е топло. През деня, четох китайците че е добре да се пие топличка вода или чай, казват през 15-20мин. Може в термос да си носите. Смучете лукчета или нещо подобно за да е влажно гърлото. Короната се лепи по сухо гърло и лигавица на носа. За носа спрейчета с морска вода.

Нерче, аз съм за! Цеца ме има и ше ме добави ако решите Wink

Демич, слава богу, че не е от дроба! Не съм доктор, ама гърло май се лекува по-лесно от дроб. Ако няма температура може просто да е лепнал друг вирус и да го е преборил даже вече. Гаргара за гърлото с лайка и сода, чисти всякакви налепи. Ако имаш чист мед(захаросан) да смуче, облекчава. Да смуче всякакви бонбони за гърло или лукчета на често.

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 14:04 от Сыр

# 469
  • загубено
Благодаря Сирене . Kissing Heart

Нека влезнат и другите и ще решим.
Темата стана мн лична ои не ми се веят гащи пред други хора.

# 470
Сили и кураж,Деми!
Аз също мисля,че малко преескпониране на нещата няма да навреди.Може примерно да кажеш,че вече 7ми ден е така,за да му обърнат внимание.От друга страна ако не е това,има риск да го лепне там.
За whatsapp групата съм за,стига да ме сакате.Моето чаве нещо кашля от два дни,все го дебна за темпи.На крачка сме от карантината,от днес може да се излиза само по 3 причини(работа,храна,помощ).До магазина мисля да пратя ММ към края на седмицата или другата,дотогава ще меся хляб.Гуш за всички!🤗

# 471
Стискам палци да се оправя болният мъж на Деми.

Аз съм за месинджър, само кажете как да стане....

ПС: Хората яко са се стреснали, вкл. и аз. Ходих до Кауфланд уж за хляб и мляко, излядох с една количка покупки - като за три седмици.

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 12:57 от Soul Free

# 472
  • загубено
Ида с хубави новини Simple Smile

Хъша е рожденичка Simple Smile

Хъше честита да си приятелко! Heart

# 473
Ида с хубави новини Simple Smile

Хъша е рожденичка Simple Smile

Хъше честита да си приятелко! Heart

neraiida, хайде, дано повлечеш крак както се казва! Добри новини да има.Simple Smile
На Хъшчето здраве, здраве, здраве и пак здраве! Другото от нея!  Hug

# 474
Честита да си, Хъше! Поздрави с цъфналата ми орхидея.....

# 475
  • Куциндрел
Хъшони, честит рожден ден. Heart Eyes Kissing Heart

# 476
  • Countryside
Хъше, конграчулейшънс! Жива и здрава, весела засмяна! Целуфки!

# 477
  • тук, на мястото си
Хъше, честита да си! Здраве ти желая, здраве, здраве и пак здраве, много!

Момичета, правете си група, не се съобразявайте с мене. От време на време някоя да влиза просто да напише добре ли сте и без това и на мене много, много не ми се пише, за смешни работи да не говорим. От КГБ темата имаме вайбър група, но и там не съм много активна. Извинете ме, но нямам желание за нищо, гледам да се въртя в градината, да скубя трева, да говоря на китките ей такива шашави работи.

Демко, това може да е и обикновен грип, защо не правят изследвания?
Сиринце, личи си че вече посвикна със ситуацията или може би вече подминава вашата част на света. Миналия месец беше много сдухана, личеше ти от постовете. Сега сме ние.

# 478
Момичета, и аз в комплекС с Алфейчето, нямам фейс, а мразя да търся буквите на телефона, както съм светкавица на клавитурката, така там по 5 минути се дзверя къдей некоя буквъ. Верно, от време на време само се обозначавйте в темата, чи сте дубря! Да н,ви мислим за лошо, само за добро да е! Hug

# 479
  • Countryside
Алфич, така е, ама то в един момент вечи ти писва саму да гу мислиш, а и койт питах у БГ за короната преди месец ми вика: а, ко речи? А и тактика имаме изработена вече, за излизния, за пазар, за каляване... ся дажи се чудя дали да не зема да омеся някой козунак...
Праим упражнения от тубата, учим онлайн и така. Напрао яко социопати...

Общи условия

Активация на акаунт