Кукундрела пролет чака и кат жаба в гьола кряка - 99!

• 12 540
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Куциндрел
Деме, не ща да му давам гласност, сал за наше ползуване го пуша, за да се разтоварвате малко от напрежението, ако ви е интересно, де.

Слид малко ша готвъ.

Убачи са чудя дал не ползвам рицептата на Елиту?

Сваки, писти зихтина, моля.

Демата и та болонези ша прай.

# 601
  • тук, на мястото си
Хилоу! Малку шикуладчи за пувишавани на наструенииту

И да знайти

# 602
  • Куциндрел
Алфи, мисиии.

# 603
  • Оптимист по принуда
нА ви убяТ, ут ръстуянии

Давай ги писанията, ний шъ им са кефим. Hug

# 604
  • Куциндрел
То имало писания от снощи, ама чак сега видях.

Цитат
Хоум, суит хоум

Дребният пъхти и пише на масата в хола съчинение на тема „Нова приказка с познат герой”. Котки 1, 2 и 3 дремят на всевъзможни места. Аз решавам да вляза в банята. Нагласявам си водата на приятно гореща (нали Ковидът-19, гадта, мре от топло) и блажено пъхам глава под душа. И нещо се тресва във вратата на банята. Нещо се тресва на пода пред вратата. Дребният ревва с глас. Под вратата котешка лапа неистово започва да се размахва с цел да си отвори. Съдейки по ноктите, е на котка 3.
- Какво пак стана, беее?!? – изревавам, докато спирам водата и намятам халат.
- Не излизаааай!!! – изпищява Дребният и продължава да реве.
- Защо?!? – отварям и показвам глава в коридора.
- Има калинка! – Дребният намалява децибелите.
В коридора е тъмно. Котка 3 се дислоцира срещу мен, странно повдигайки лапи във въздуха.
- И какво като има калинка?!? Хапе ли?
- Не, но котка 3 я подгони. И счупи лампата...
- Ооо, не, не издържам... – съскам. – И как я счупи?
- Химикалката ми спря да пише. Тръгнах да си взема друга химикалка от стаята. Топката беше в коридора. И я ритнах. И от нея изхвърча калинка. И котка 3 се засили да я хване. И ми скочи на гърба. И скочи нагоре. И се блъсна в лампата. И лампата се счупи! – Дребният прави физиономия като да ревне пак.
- Добре, добре, успокой се, сега ще измета стъклата... – тръгвам към кухнята, стъпвайки извънредно внимателно.
И проклетата калинка хвръква отново. Както и котка 3. Върху гърба ми. По стената. Успява да стъпи на тавана. По другата стена. Отново върху гърба ми. На главата на Дребния. На плочките. И с буксуване и пързаляне хваща пътя към хола след калинката.
След хиляди ругателства на ум, успявам да поизмета стъклата. Вкарвам Дребния в банята и му напръсквам главата и гърба с Пантенол. Изкарвам го от банята.
Отново пускам душа. Но блаженството си е заминало безвъзвратно.
- Спайдърмен е герой от приказка, нали? – пита Дребният.
- Неее, герой от комикс е...
Прелита калинката. Двамата с Дребния инстинктивно се гушваме. Прелита котка 3. След нея котка 2 не взема добре завоя към коридора и се блъска в касата на вратата. Калинката и котка 3 прелитат в обратната посока. Но калинката явно е изтощена и тупва на земята пред муцуната на котка 2. Котка 2 я изяжда. Котка 3 си пъха лапата в устата на котка 2 в опит да си върне плячката. Котка 2 преглъща шумно, а котка 1 се хвърля от масата върху тях.
Двамата с Дребния скачаме с крака на дивана, преди кълбото да е минало през нас.
- Знаех си, че Спайдърмен не е герой от приказка – казва Дребният. – Затова се отказах да пиша за него.
- Е, добре, тогава за кого писа?
- За Котарака в чизми. Написах, че съм го поканил на рождения си ден вкъщи...
...това е последният ден на здравия ми разум. Още не мога да преценя дали е истерия или нервен срив. От половин час пуша на балкона, събирам витамин D незнамси кой номер и се чудя да се запиша за „Хел’с китчън” или за „Игри на волята” би ми осигурило по-дълго отсъствие от дома...

П.П. малко историята е куп от различни малки истории от последните няколко месеца.

# 605
Хахахаххах, много готино....

Иначе от всичките предавания там, най.подходящо ми се види Биг Брадър. Ем спиш и ядеш, нищо не прайш, само са подмотваш......

На другите все нещу шти измислят - я да готвиш, я да строиш нещу, я да ядеш некви буболечки.....та, кажи на мъжо си - о Биг Брадър, па и е мудерно - ББ, кат Бойку Борисоф.

# 606
Ох, ма, Сесе, пу сридътъ тичах на онуй мясту, шсъ пупишкъм от смех!  rotfImbo  Вече първо там и после ще чета! Добре че е темичката, да се засмее човек, че инак.......Ич да ни съ чуди ТМ де да оди, ами го карантинирай в иднътъ стая да пише, пари ш,изкарвъ! Ама наистина, талант има човекът!

# 607
  • Куциндрел
Милото не си дава хола. Като му припищи от нас и започва да ни пита няма ли да си лягаме или пуска доктор Пъпкотрепач и аз сама напускам.

# 608
Кой е тоя доктор Пъпкотрепач? newsm78

# 609
  • Куциндрел
Кой е тоя доктор Пъпкотрепач? newsm78
По ТЛС едно предване дето една дерматоложка маха разни липоми, пъпки и други странни образования под кожата. Дават всичко, което излиза от подутините и е бляк.

# 610
Аз, като изчетох "пуска", реших, че е филм или музика, пък не се сетих. Ами те талантите са тъй, необясними, непредсказуеми, ама я как пише човекът! Simple Smile

# 611
  • Countryside
Котките и калинката Joy преди като имахме котка, нямахме комарници. Де що прехвръхнеше нещо, биваше утрепано и понякога изяждано. Най-обичаше скакалци. Joy

Сега сме на тема куче, гледам чак бизнес въртят с разходките по време на карантината. То направо инвестиция...

Гледам коалите на Демиту, едни флегматични, рупат евкалипта и това е. Чак ми се прииска да съм коала...

Вече ми омръзна таз курОна, запазих лятна пучивка, да видим дали ши нъ угрей...

# 612
Дубрутру на всички, на Сиренцито - Добър ден!

Чета в нета, децата минимум до Великден и то в оптимистичен вариант. Според мен ще е поне до май месец......ама, каквото такова.

Говорихме си с ММ, че май таз година няма да има лятна почивка. Записала съм детето на лагери, ако изобщо се състоят, това ще му е почивката. Каквото - такова.

# 613
  • Оптимист по принуда
при нас се говори, че ще са затворени до септември.

# 614
  • Куциндрел
при нас се говори, че ще са затворени до септември.
Въх, да видим при нас какво ще е.
Вечер са приспивам с подобни мисли:

Как съм на мурету и съм опнала кълки на плажа, ям дудулед.

Общи условия

Активация на акаунт