Ноемврийски бебета 2019 година

• 20 645
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
lovingsun и моя бебок последно време лежи и спи само на дясно. Преди или не го е правил, или не ми е правило впечатление, но...последната седмица две ми вади очите това нещо 😁 През деня гледам да съм от лявата му страна и да си играем, но в момента в който стана....пак се заеърта на дясно. А за спането ест същата работа, както и да го сложа айде пак главата на дясно. Ще се консултирам с педиатърката ни края на месеца. Надявам се да не е нещо тревожно.
П.с. И той се извива на дъга отново на дясно.

# 121
Ловингсън и нашия правеше така,докато се научи да се обръща,после спря.Сега от няколко дни и той прави едни дъги надига си дупето и се извива,но си мисля,че просто е заякнал и има сила,затова да го прави - незнамЕдин съвет като прави така , хвани крачето,което и пречи да се обърне и ръчичката(т.е.при вас дясното краче и лявата ръка,после ще се научи и самичка да си обръща крачето,то и пречи и не може да се преобърне)и нашия се обръща само на дясно и застава по корем,на ляво неможе,като правим упражнения го въртя наляво както ти обясних,но той сам не иска.

Клеопатра 94, виж книжката там ги има упражненията.

Доста ми е трудно да обясня,може и да не успееш да ме разбереш така,там има и снимки,а и нямам много време,че си ги гледам и тримата юнаци вкъщи.
П.П.видях,че освен в болниците може да си набавиш книжката чрез поръчване през интернет страницата им.

# 122
Момичета, здравейте! Какво мислите да правите с ваксините, след отпадане на групната епидемия? Аз мисля, ако няма епидемия и сме здрави, понеделник или сряда да удряме последните, защото това с корона вируса тапърва идва и може да продължи много дълго.

# 123
И ние сме в понеделник на консултация.
Страх ме е, но май ще ги слагаме, че после не се знае дали няма да стане по-зле.
Все пак утре ще попитам педиатърката.

# 124
  • София
Момичета, ние днес бяхме на консултация и бихме последните ваксини до 1г. Другия път само ще сложим втория прием на рота вирусната ваксина. Педиатърката ни увери, че няма нищо страшно и ние и се доверихме, а и според мен за корона вируса едва сега започва и пика може да е след няколко месеца. Притеснено ми е както всеки път, но вярвам че всичко ще бъде наред.
Успех на всички.  🙏🙏🙏

# 125
Здравейте, момичета! Има ли сред вас мама, която се е сблъскала с проблема, алергия или непоносимост към белтъка на кравето мляко? Ние сме със съмнение за тази диагноза, докато не ни излязат резултатите от теста, който ни назначиха. Ако имате опит, моля да споделите мнение, какви бяха симптомите при вас, как доказахте, през какви стъпки преминахте, за да установите?

# 126
И ние мислим да сложим третия прием на двете ваксини и да си отдъхна малко ,че все се притеснявам .Ако сме здрави разбира се ,на 19 сме на консултация .

Дъщеря ми беше с дерматит ,рефлукс и съответно съмнения за АБКМ.Понеже беше на АМ ,директно изписаха лечебно мляко .В последствие не се доказа ,минахме на обикновено,понеже лечебното изобщо не го искаше.Дерматита се оправи с козметика ,така че спокойно си я захраних с млечни и не имала проблеми .

# 127
Аз днес се чух с педиатърката. Каза, че засега няма да ходим на консултация, но в сряда ще се чуем пак и ще преценим.
Ще ми се да слагаме последния прием и да ми се маха от главата , ама пусти болести...

# 128
За София отложени ли са всички ваксинации, не разбрах? Ние сме на 21-ви, а ми се иска след това да отидем при бабите, хем на чист въздух, хем по-малко хора и вероятност от зарази.

# 129
И ние мислим да сложим третия прием на двете ваксини и да си отдъхна малко ,че все се притеснявам .Ако сме здрави разбира се ,на 19 сме на консултация .

Дъщеря ми беше с дерматит ,рефлукс и съответно съмнения за АБКМ.Понеже беше на АМ ,директно изписаха лечебно мляко .В последствие не се доказа ,минахме на обикновено,понеже лечебното изобщо не го искаше.Дерматита се оправи с козметика ,така че спокойно си я захраних с млечни и не имала проблеми .
Едното ми бебе е на лечебно мляко, обаче ака само редичко, личната каза че било от млякото нищо повече. А и не иска да го яде много много. Вие на какво АМ сте сега?

# 130
  • София
Ние сме в София, но нашата педиатърка не отложи ваксините. Каза, че щом бебчо е здрав и няма болни вкъщи няма пречки за имунизация.
Спокойна съм, защото като отидохме нямаше болни дечица, а само бебета за консултация и имунизация. Часовете се спазваха и нямаше чакане пред кабинета.
Но май всеки педиатър постъпва различно. 🙄

За София отложени ли са всички ваксинации, не разбрах? Ние сме на 21-ви, а ми се иска след това да отидем при бабите, хем на чист въздух, хем по-малко хора и вероятност от зарази.

# 131
Здравейте момичета!Има ли някой тук който захранва?Чета тук за захранване с млечни-не е ли рано за тях?Аз започнах началото на сидмецата да я захранвам моята бебка с картоф.За сега е добре,няма проблем.

# 132
Aми всички съвременни препоръки са за кърмене до 5-6 месец, преди 5-ти месец се води ранно захранване и се препоръчва само ако има някакъв проблем. Например не наддава. Пък с млечни - съвсем. Първо зеленчук, после по малко жълтък, месо към зеленчука, смесено пюре, плодово пюре....

# 133
Аз не бързам да захранвам,стига да наддава добре и всичко да е наред смятам да започна да го захранвам малко преди да навърши шест месеца, на кърма е и се надявам да продължаваме да се кърмим,незнам докога и това още не го мисля - поне до годинката дано.

# 134
Поне до 6 ти месец ще чакам за захранване .Понеже ще пробвам захранване водено от бебето , искам да проявява интерес към храната .Мисля да започна с пръчици варени тиквичка,сладък и обикновен картоф,морков,пащърнак и т.н.

Тук са описани подходящи храни за различните месеци
https://zabliznacite.wordpress.com/2010/09/27/shema-za-zahranvan … ha-vazrast/ 

Що се отнася до захранване с млечни и АБКМ -имах в предвид каката ,тя вече е на 5 години .

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 08:56 от lady_gothic

Общи условия

Активация на акаунт