Ноемврийски бебета 2019 година

• 20 724
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
На моето съм му давала чай със съставка лайка (Бебезан) за коликите, не му е действал разхлабващо, даже не съм забелязаха почти никаква промяна. По 10-20-30 мл наведнъж, не мисля, че ще има проблем.

Майчинските си гледам с ПИК от НОИ, на 5-то число получих за пръв път наведнъж всичко, или поне така си мисля. Горе-долу редовно и бързо ги плащат, но в началото имаше забавяне. Веднъж заради НОИ, може би и заради празниците, и веднъж заради забавяне на болничния от работодателя.

# 181
Момичета, на главичката на малката отгоре, но не на фонтанелата, напоследък й стои спластена и твърдичка косичката на едно място, само един кичур. Къпем я с Хип, нищо особено не правим, преди не беше така. Имате ли идеи какво може да е?

# 182
Ловингсън,на скалпа ли е спластено или самото кичурче???На мойте отзад на косата им се оплиташе като спластено и нацъфтяло.Решех ги батковците след баня като момичета,хихи. Да не би да е бебешка кал(тъй наречените крусти) .Педиатъра да питаш ако пък не ти прилича на това и те притеснява. Hug

# 183
Момичета, на главичката на малката отгоре, но не на фонтанелата, напоследък й стои спластена и твърдичка косичката на едно място, само един кичур. Къпем я с Хип, нищо особено не правим, преди не беше така. Имате ли идеи какво може да е?

Намажете с преварен зехтин или бебешко олио ,ако използвате ,за час преди къпане .
И после стандартно -къпете ,бършете хубаво с хавлийка и с четка/гребен минавате оттам .

Аз сина го обръснах Confused Ами ужасна коса -мазна ,миришеща и т.н.Новичката изглежда добре засега ,но тази с която се роди наистина беше много и зле, и растеше на дължина ,но се слепваше и не изглеждаше никога чист.

# 184
Здравейте, аз получих майчинството за февруари в понеделник, но и аз се бях претеснила вече.
За вит. Ц го давам в лъжичка без да разтварям, малкия го харесва.
А има ли някое бебе родило се с малко коса, едва ли не само с мъх и да не му е пораснала коса? Нашият бебчо е така и взех да се притеснявам вече, отзад дето се търка повече няма нищо на главичката,  изцяло плешиво петно има .

# 185
Ето я нашата коса. 😀 Ами бързо се омазнява. Мия я 3 пъти в седмицата, а и още  връща мляко постоянно и отдолу косата се сплъстява. А аз да питам опада ли окосмяването на вашите бебета? Моята още има бая по кръста, иначе по крачетата уж поопадаха, ама на 30-ти прави 4 месеца и взех да се притеснявам, че ще останат вече..

# 186
Слънчоглед ,нищо му няма на бебчо Hug
По някое време е нормално да опада косичката ,с която са се родили .Каката имаше точно отзад петно плешиво .После пък от едната и от другата страна .До година и половина си беше като момченце ,ама сега каква коса имааа!!!!

Вилислава ,прекрасна кукла си имаш ,ПУ ПУ Heart
Ами не е опадал на моя бебок мъха по тялото ,и по ушите има чак.На 4 месеца е вече.

Аз да питам за очичките ,че съм забравила ,кога се вижда истинския цвят?
Има ли шанс да са светли на Роско (не е най-важното нещо ,но да си питам)

# 187
Слънчоглед,сестра ми има близнаци на три месеца и косите и на двама са същите като на твоя,много си е добре , все пак има малко коса , нали е момченце не е страшно да е къса,виж ако беше момиче тогава да го мислиш.
Съседчето под нас е почти на три и още си е така еми нищо му няма.
Вили , дъщеря ти е уникална сладурана,но си го знаеш , а и вече съм ти го казвала. Hug
Лейди,след шести месец,аз искам поне третия да има зелените очи на баща си,но...ще видим. Blush
Охх , Лейди,сега видях,че си редактирала докато пиша,уникални очички,много е благ. Heart

# 188
  • Наблизо
ОО какви хубави дечица!!!
Моят нямаше почти никаква коса отгоре като се роди,отзад обаче имаше.Прическа тип Йордан Лечков през 94та.Сега му порасна и отгоре,но няма много като цяло.Аз съм имала много коса.
Иначе е със сини очи,които изсветляха още повече.Аз съм била с почти черни,които са изсветлели с времето.Сега съм с кафяви.
Изперквам от тази карантина,не съм излизала от неделя..

# 189
Лейди има ли на кой да са светли?
На моята бебка също са нещо такова, на моменти ми сивеят, на моменти кафенеят..все различно ги виждам, но доколкото знам до годинката могат да се променят.
Косата и отгоре също е сплъстена, а отзад пухкава, предполагам защото отзад се търка. На бебетата по принцип бързо им се сплъстяват май.
Бютифъл ти във Франция ли си?

# 190
  • Наблизо
Вече да.Преместихме се преди 2 месеца от Германия.Стоим вкъщи.Дано не се убием един друг с мъжа ми хахах

# 191
Бюти,пазете се , то май и във Франция е страшно вече , колко са болните по статистика?

# 192
  • Наблизо
От тази сутрин-над 9000 като има увеличение с 51% на смъртността за денонощието..
Пазим се до колкото можем..Пла добре че сме тук-германците все още им е пожелателно.

# 193
За очичките -има на кой да са светли ,баща му е с направо стъклени сино-сиви очи(незнайно защо зелени по лична карта ).Неговите родители са със сини и зелени очи,моят баща със зелени .Аз обаче съм с черни направо Grinning

За карантината -гледсм да не излизам ,ама пък ми е мъчно за нашите ,на тях им е мъчно за децата ....И до магазин ми се налага да ходя,което ми отнема адски много време разбира се....

Носите ли маски ,имате ли контакти с мъжете си (тези ,на които им се налага да работят )?
Постоянно слушам ,че нямало смисъл от маски ,пък са задължителни ,много противоречива информация .....

# 194
Има ли мами с породени деца? А след секцио? Докато бях бременна си казвах, че със сигурност поне 3 години ще изчакам докато забременея пак, че тая моята бременност никак не беше лека. Но последните дни нещо ми става и почвам да си мисля някакви неща и много искам децата ми да са с малка разлика, но се притеснявам. Все пак е секцио и не е препоръчително като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт