Парфюмни размисли и страсти - 237

• 65 746
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте. От известно време упорито издирвам  Ninfeo Mio на Annick Goutal, но никъде не го намирам. Моят е на свършване, пазя си го, обаче ми е любим парфюм и е наложително да го подновя! Помощ! 😂
Тук е на добра цена,само нямам спомен как стои въпроса с доставката! Отдавна не съм поръчвала от тук:
https://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_n-am-pid … s.html?sid=NMM34M

Аз съм се заредила с две бутилки и не знаех,че го няма вече по сайтовете....,жалко ,уникална смокиня!

ПП.Сега видях,че е сложно с поръчката от този сайт,мита,такси Sad

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 15:36 от Ре

# 151
Леле, Рояла на Ели Сааб се побърка в това време, Кво му стана на тоя парфюм? То аромат! То диря! То интензивност! Сега направо чудовищна трайност и мощност вади!
Този парфюм, явно при мен работи при положителни температури над 10 градуса. Laughing
Едно му е прекалено на този парфюм. Пачулито! Оляли са се с него! Ако беше малко по-умерено дозирано, щеше да ми стане любим, този парфюм!

Има ли някой този https://www.fragrantica.com/perfume/Ariana-Grande/Thank-U-Next-56741.html? Много вкусно звучи! Пръснах на ръка и почти нищо нямаше след час. Убедете ме, че не ми трябва!
Аз го имам. Не знам дали ти трябва. Страшно сладък и траен е. На дъщеря ми го подарих няма отърване от аромата му. Вземеш ли го, ще ти го вземат вкъщи гарантирам ти.

# 152
  • София
Да, ясно. Ще стане като с Cloud-a. Ще го помисля още малко. Освен да го купя направо за дъщеря ми и да го поносвам от време на време. Wink

# 153
Парфюма на Рамщайн никъде ли го няма в България?
Силно ме съмнява... Проявявам интерес, тъй като съм фен на групата, но едва ли ще го срещнем тук някъде

# 154
  • Франция
P.S. Някой тествал ли е нещо от линията на Neela Vermeire - мнения и препоръки? Simple Smile
Klodilia, Neela Vermeire са по моите впечатления много интересна, но и много специфична марка парфюми, с отчетливо ориенталско звучене. Така и не успях да открия моя аромат в тази линия, макар че харесвам поне половината.
Препоръчвам непременно да пробваш Mohur, струва си дори само да го познава човек. Скелета на аромата е акорд роза-уд, но е много богат, с нетипични нюанси. Върху моята кожа се разви много неприятно в базата си, едва го изстъргах от себе си.
Лично аз много харесвам Rahele, който е една по-богата и по-ярка версия на класическата Ботега Венета. Като цяло нейните парфюми са с ярки нюанси и кадифено усещане, може да се почувстваш като облечена в сари. Но Rahele е може би най-европейски звучащ.
В някакъв момент обмислях да си купя Niral, много го харесах като излезе. Той е копринено кадифен, ирис с виолеткови нюанси, козметичен, пудрен, много дамски, но с нетипични подправкови ноти отдолу. Може да се усети шипров в драйдауна.
Много харесван е Ashoka, който е нетипична, ароматна смокиня.

А между другото Un Air d’Apogée на Maison Violet се разви безумно красиво върху мен в средата на лятото Simple Smile така че аз не бих го определила само за студения сезон. Ще се радвам, ако споделиш какво мислиш за новите предложения на марката Tanagra и Nuée Bleue, ако си ги разносвала.

# 155
Klodilia и аз като Йоан Владимир го намирам красив (даже по-красив)  през лятото, не го отписвай още за есента. Как ти се стори  Gris Charnel?
Йоан Владимир не съм Klodilia, но да си кажа-Tanagra е много нежен цветно мускусен букет, основно ирис. Леко пудрен, много чист , но не сапунен. Женствен и нежен, но много интимен и тих. Вероятно е търсен ефект, аз поне по друг начин  не си го и представям да звучи. Стои като втора кожа по тялото, и е много елегантен. От една кръвна група е с Ириса на Hermes.
По темата искам няколко неща и всичките са белоцветни - jasmin marzipane, jusbox feather supreme, carnal flower, туберозата на carolina herera, туберозата на Ели Сааб, и много искам да пробвам парфюмите на LEN, за който писа Ковачева. Отдавна им се каня и все нещо от уиш листа излиза за купуване

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 11:24 от BoMarina

# 156
Честит празник на всички!
Парфюмни, за подарък съм се ориентирала към Rochas byzance (2019).Над 10 години  човекът използва само Bvlgari Bright crystal, a oтскоро и La vie est belle. Във фрагрантика има противоречиви  мнения за него.Нека се включи някой негов притежател да сподели впечатление.Тествах го на блотер и ми хареса..

# 157
  • София
Тествай пак на ръка поне.

# 158
Тествай пак на ръка поне.

За съжаление нямам възможност, затова очаквам впечатления от пробвалите/имащите  го.

# 159
За мен е много хубав парфюм. Нося го, получавам комплименти, добре ми е с него.

# 160
От сутринта тествам Ever bloom sakura art edition и не мога да реша трябва ли ми или не. Преди година сякаш повече ме впечатляваше, май в студено го пробвах. В момента черешата му ми идва в повече.
Някой познава ли Shiseido Ever bloom EDT да сподели няколко думи за него? Усеща ли се виолетката?

# 161
  • Бургас/Пз
Уолтър,  Бела, много благодаря. Разгледах внимателно предложенията ви и клоня към Abercrombie и май него ще поръчам. Ще пиша после дали се е харесал. Много се колебая дали да не отстрелям и един дамски на същата марка Simple Smile

# 162
От сутринта тествам Ever bloom sakura art edition и не мога да реша трябва ли ми или не. Преди година сякаш повече ме впечатляваше, май в студено го пробвах. В момента черешата му ми идва в повече.
Някой познава ли Shiseido Ever bloom EDT да сподели няколко думи за него? Усеща ли се виолетката?
Не бих казала, че се усеща отчетливо. Ефирен, пролетен, лек, нищо особено е Shiseido Ever bloom EDT. Не бих го купила.

# 163
  • Sofia
Ever bloom едт е лесен за харесване , ненатрапчив, ухае на нежни цветя и младост,  с много добра трайност. Обичам да го нося през лятото, когато след душ излизам с мокра коса навън. Не е сложен, но в някои моменти точно това търся, ароматът да не ме натоварва.
Едп е много различен, за мен крем Нивея.

# 164
  • София
Честит празник!
chery_k, прочети ревюто на Денси в блога й, Deetron беше писал за него тук . Аз също го харесвам много и ще го имам. Мек, кашмирен, комфортен и лесен за носене, женствен и секси. По някакъв начин ми напомня на кремавостта на Want DSQUARED² и Deep Red Hugo Boss. Роша напоследък имат хубави предложения: Mademoiselle Rochas Couture Sparkling Heart , Mademoiselle Rochas EDP и Byzance. Пробвай също и двете Мадмоазели.

Общи условия

Активация на акаунт