Парфюмни размисли и страсти - 237

• 65 740
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • España

Здравейте, Парфюмни!
Някой има ли представа къде мога да намеря ето този :

Имаше го в бутиците, скоро не съм го виждала, вероятно е спрян.

Много жалко,ако са го спряли,отдавна не ме е привличал парфюмен аромат толкова силно, при това само по описание!

# 136
This is her е класическият.

Благодаря много, @densi 🌹

# 137
Благодаря за темата!
Джована Антонели има парфюми??? Това е една актриса, която за мен изгря в латиноамериканския филм " клононг". Върнахте ме 20 години, беше ми любим.
Иначе, чакам някои неща тази седмица, ще се включа пак да покажа.
Макадамия,  от любимите ти парфюми имаме съвпадение 4 от 4. Ха ха...Честит то съншайн,  сега в по- студеното избива тютюневата нотка, която мнооого ми допада.

# 138
silvia.si .... като спомена това не ми правиш добра услуга,защото беше писала преди ,че след sunshine ще се хвърляш на Beach Hut.... и ако знаеш сега как го мисля-спира ме само факта ,че не съм го пробвала на кожа.....

# 139
silvia.si .... като спомена това не ми правиш добра услуга,защото беше писала преди ,че след sunshine ще се хвърляш на Beach Hut.... и ако знаеш сега как го мисля-спира ме само факта ,че не съм го пробвала на кожа.....
О,  Beach Hut е много труден и дори странен аромат. Без проби никога. Един от малкото от бранда, който не харесвам и не мога да нося.

Много жалко,ако са го спряли,отдавна не ме е привличал парфюмен аромат толкова силно, при това само по описание!
Щом не си го пробвала, не го мисли, за мен не е никак хубав.

# 140
Този s.t. dupont perfect tobacco знае ли някой дали е подобен на royal amber, защото го имам и на сляпо взех noble wood, това бе най-безсмислената ми покупка, двата парфюма са почти идентични! Ако и този прилича на тях, е безсмислено да купувам трети с подобен аромат! Питам, понеже няма инфо за този модел дори във fragrantica!

Не познавам Royal Amber, но имам Noble Wood и за мен не си приличат с Tabacco-то, като аромати

Tова ме интересуваше, ако не си прилича с Noble Wood, то и с Royal Amber няма нищо общо (те тези двата са като близнаци) ,благодаря! Мога да си взема спокойно perfect tobacco тогава!

# 141
  • Бургас
Beach Hut е особен трябва да се пробва ,не е мой тип ,но и не е някакво страшилище от което да бягам с 200.Beach Hut Man обаче е чудо и ми е един от най- любимите мъжки парфюми.Heartbeat

# 142
  • София
Biskvitka, няма да си взема Addict 2, понеже никъде го няма и то от няколко години(техническа грешка!). Имах предвид Addict Eau Fresh. Simple Smile
Освен това нещо много ме дразни в Lancome Idole и няма да го купувам. Мисля да си подновя CK Sheer beauty u Paul Smith Rose. (На пролет любовта ми към леките и нежни аромати се засилва!)

# 143
Аз не връщам нищо на Мюглер... Иначе, ако говорим за по-бюджетен парфюм, преди време бях попаднала на Sun на Jil Sander и никак не бях разочарована. Много топъл аромат.

# 144
  • София
Ох, сега видях Alien Eau extraordinar на хубава цена и му се чудя....🙄🧐🤯

# 145
Здравейте, може ли да споделите в кой сайт? 🙂

# 146
  • виртуално
Здравейте, може ли да споделите в кой сайт? 🙂
мисля, че е това
https://dolce.bg/THIERRY-MUGLER/thierry-mugler-alien-eau-extraor … D0%B0-90-ml-59404

# 147
Парфюма на Рамщайн никъде ли го няма в България?

# 148
Да мислех, но взех мимозата.  😋
И е великолепна в басейн, т.е в контакт с вода. Така, че мисля ще е подходяща за моренце...А и трайност много добра.

# 149
  • София
Леле, Рояла на Ели Сааб се побърка в това време, Кво му стана на тоя парфюм? То аромат! То диря! То интензивност! Сега направо чудовищна трайност и мощност вади!
Този парфюм, явно при мен работи при положителни температури над 10 градуса. Laughing
Едно му е прекалено на този парфюм. Пачулито! Оляли са се с него! Ако беше малко по-умерено дозирано, щеше да ми стане любим, този парфюм!

Има ли някой този https://www.fragrantica.com/perfume/Ariana-Grande/Thank-U-Next-56741.html? Много вкусно звучи! Пръснах на ръка и почти нищо нямаше след час. Убедете ме, че не ми трябва!

Общи условия

Активация на акаунт