Парфюмни размисли и страсти - 237

• 66 210
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Това е друго, тя е писала в темата за парфюмите и реших, че говори само за парфюми.

# 406
Аз го написах, цитатът е мой и не е бисер, отнася се за абсолютно всички тестери, намиращи се във веригите Auchan, Carrefour, Cora, Rossman в Полша и Румъния (в това число и парфюми, декоративна козметика). Тепърва ще се прилага и на други пазари, Сефора също ще влезе в това число. Темата не е за това, има си отделна тема за вируса. Ако модератор счете за уместно, нека ме изтрие.

# 407
  • Germany
Благодаря за темата, Денси!

Парфюмни мечти! Чудесно е, като ги има! Пожелавам на всички да сбъдват по-често мечтите си и да не оставаме никога без тях! Hug

Тези дни сбъднах една парфюмна мечта La Vie Est Belle Intensément Lancome Gift Heart Знам, че писах вече за него, но сега след интензивно носене ми се иска да си допълня впечатлението. Парфюмът е прекрасен!!! Животът наистина е хубав с него! И истинската му красота се усеща от истинско носене, от аурата, която образува около вас, светеща в пудрено малиново! Красотата му е и в онова дълбоко емоционално усещане за щастие, което ви дава. Красотата му е и в онази тънка и омайна диря, която оставя след вас, и която прониква във всеки предмет и тъкан, до който сте се докосвали. Парфюм-печат, маркиращ територия. И да, сладък е, но по един много умерен, закачлив и щастлив начин. Нали животът е хубав, когато има сладост в него Sparkling Heart Абсолютно не съм съгласна, че е отровно сладък, за мен и Скандал и Пойзън гърл, и повечето версии на Мис Диор Шери са доста по-сладки от него. Цветен е, но по модерен начин, без да отива в бабешките бели букети. И жасминът, и портокаловият цвят са потънали в портокалово сладко, ванилия и бензоин, пачулито му дава дълбочина и характер, а хелиотропът и малините за мен са черешката на тортата в този парфюм - дават завършващият щрих, поръсват го с малинова пудра и всичко си идва на мястото. Намирам, че парфюмът е много ланкомски и с много френски шик, дори името му е едно завъртяно и френско, а не простото интенз или концентриран Laughing. За мен е взел най-доброто от Ла ви е бел серията, най-доброто от Трезор а ла фоли, малко от Парфето от рози и се е получил много френски и мадамски парфюм. Като говорим за чара на французойката, имаме предвид винаги онези неостаряващи жени на средна възраст, които изглеждат забележително и естествено, без да можеш да кажеш на каква въдраст са. Много ми хареса мнението на Deetron за парфюма, съгласна съм, че това е най-добрата версия на Ла ви е бел, съгласна съм, че е и най-зрялата и женствена, без излишното момичешко лекомислие, просто парфюм за щастлива зряла жена, наслаждаваща се на живота си тук и сега, без да я интересува как изглежда в очите на обществото, уверена в своята собствена сила.

Парфюмът обещава да се превърне в един от парфюмните ми подписи и по тази причина си взех пълен размер, без изобщо да страдам, че ще има и за внуците ми. Налегнат ли ме черни мисли, а такива в момента бол, това ще е спасението ми от тях. Приема се чудесно от всички около мен. Дъщеря ми дори заяви, че е за нея. Не се настройвайте негативно предварително, не се влияйте от чужди коментари, не се страхувайте да чувствате, просто тествайте на кожа с хубаво пръскане и тогава ще си говорим Hug

Парфюм за втори пореден ден -

# 408
Ех, Ковачева! С твоите описания непрекъснато ме хвърляш в двоумения.
Тествах го и установих, че не сме един за друг родени, но май ще повторя теста.
Страшна си, ей! Smiley

# 409
Невероятна Ковачева! Изкусителка, прекрасница, фея!❤🌹

# 410
  • The Evergreen State
Ах Ковачева, Ковачева, таман си бях парфюмно апатична и на, сега ще ходя до парфюмерия да тествам това парфюмче. Бутилката е много хубава на снимката!

# 411
  • София
Smirk На мен писанията на ковачева ме радват много, но също така ме правят още по предпазлива и изостря сетивата ми, защото толкова много лирика в една посока, ме навява на мисълта, че аз трябва задължително да си съставя собствено мнение. Само на място. Само след проба. Thinking

# 412
  • Sofia
Човек еднакво може да се подведе и от негативните мнения,  и от поетичните оди. Проба си трябва.

# 413
Аз съм също очарована от новия La Vie Est Belle и мисля, че невероятно красив, a хич не обичам оригинала и останалите фланкъри, които са ми много сладки. Но въпреки това парфюмът си е подходящ за есенно-зимния период. Сега ми е пролетно и ми се носи нещо по-звънливо и цветно.

# 414
  • BG
Аз съм също очарована от новия La Vie Est Belle и мисля, че невероятно красив, a хич не обичам оригинала и останалите фланкъри, които са ми много сладки. Но въпреки това парфюмът си е подходящ за есенно-зимния период. Сега ми е пролетно и ми се носи нещо по-звънливо и цветно.

Какво, например (защото си търся пролетни аромати)?

# 415
Има ли запознати с Lattafa Raghba? Преди време съфорумка го беше определила като подобен на Dupont ванилия и кожа.

# 416
Аз искам да попитам за Vengeance extreme на Juliette has a gun. Няколко думи ат тези, които са го полввали ще ми бъде от полза. Би било придобиване на сляпо.
Иначе харесвам комплексни и богати на нюанси парфюми, с лек noir уклон. Обичам много пачули в парфюм, комбинация роза-пачули също ми е любима, та това ме кара да си мисля, че би ми харесал...

# 417
Аз съм харесала - Mon Guerlain Bloom of Rose за пролетен парфюм.

Най-любимият пролетен парфюм за мен - Love in White на Creed, обаче е безумно скъп.

# 418
Аз искам да попитам за Vengeance extreme на Juliette has a gun. Няколко думи ат тези, които са го полввали ще ми бъде от полза. Би било придобиване на сляпо.
Иначе харесвам комплексни и богати на нюанси парфюми, с лек noir уклон. Обичам много пачули в парфюм, комбинация роза-пачули също ми е любима, та това ме кара да си мисля, че би ми харесал...
Така описано по-скоро ще ти хареса. Пачулито за мен е в повече от първообраза и като цяло ми дойде малко розата. Описала си аромата все едно го познаваш Laughing Дано не те подведа, но така мисля.

# 419
  • при морето
Влизам,за да опиша днешния си възторг от един аромат,за който нямах очаквания.Никакви,нито добри,нито средни даже.Поръчах от любопитство,ей така,да нахраня авантюриста в мен.Четох за него ,естествено.И от това ,което прочетох,разбрах,че е странен.Какво по-предизвикателно от това.Дай ми на мен странно да е.
Поръчах го от един англ .сайт  и днес пристигна.
Става въпрос за Bond №9 NYC Chinatown .
Трябва да кажа,че леко пръснах в началото,съвсеем леко.Само на лявата китка.И...о,чудеса!Понесе се едно облаче пухкаво,неземно .Една чудна мека и топла ванилия,но не сладка,а с подправчици,намирам кардамон,може би и шафран да има,но е така упойваща и кремообразна.Ако не се движа,носът ми е залепен за китката.Перфектната ванилия е това,вкусна и скъпа!Има и флорали,там са,но само,за да поддържат меката сладост на ванилията.Кремообразна е туберозата тук.Да,това ще е моята тубероза.Определено!При първото пръс изплува и праскова,но и тя е фина и дискретна.И цветята са някак меки и фини.Като плаващи.Восъчна миризма.Усещам кардамон,канела,както казах и малко шафран долавя носът ми,и обвитата в мистерия гладка тубероза и...ето ви една кадифена гора.Този аромат е тъй перфектно балансиран,че предизвиква удивление в мен.Много различен и много прекрасен!Щастлива съм!!!

Общи условия

Активация на акаунт