Парфюмни размисли и страсти - 237

• 66 267
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, записвам се в тази значително по-приятна тема Simple Smile.

Искам да попитам - ползвате ли парфюм в тази ситуация? Не се ли опасявате, че после ще свързвате аромата с нея? Аз се чудя какво от моите да жертвам, или да си взема нов, който да ми е ароматът за тези дни и след това да не го ползвам никога повече Simple Smile.

Бъдете здрави!

Ползвам парфюм ежедневно, дори вечерта сменям с друг. Решила съм да довършвам аромати които харесвам, но няма да повтарям. Важно ми е да премина през извънредното положение при минимум стрес, а парфюмът за мен е най-добрата ароматерапия.

Почти съм довършила The Beat EdP, затова днес му дадох пауза, и съм с Oscar de la Renta Extraordinary.
https://www.fragrantica.com/perfume/Oscar-de-la-Renta/Extraordinary-29728.html
Главните герои са два: нежен черешов цвят и портокалов цвят с аромат на дъвка. Точно такъв тип портокалов цвят харесвам и търся най-много. Extraordinary e  вкусно, флорално  семи-гурме, с резенки от цитрусов микс и ванилия в базата.
Не го носex на работа, защото не издържа дълго, има нужда от подновяване, а не ми се носи буркан от 100мл в чантата. Сега обаче се поливам в домашни условия колкото ми душа иска. Цената му се смешна, особено за тестер, и се чудя защо. Според мен е чудесен аромат.

# 481
Скрит текст:
Момичета, записвам се в тази значително по-приятна тема Simple Smile.

Искам да попитам - ползвате ли парфюм в тази ситуация? Не се ли опасявате, че после ще свързвате аромата с нея? Аз се чудя какво от моите да жертвам, или да си взема нов, който да ми е ароматът за тези дни и след това да не го ползвам никога повече Simple Smile.

Бъдете здрави!
[/spoiler]
Ползваме! Simple Smile
Сутрин с кафето си слагам, после следобед по някое време пак фъскам, обикновено различен и вечер преди лягане – пак, също различен.
Не свързвам парфюмите от този период с нещо лошо, ще си ги ползвам и "след това", каквото и да значи това. А вие се успокойте и ако сте здрава, вие и семейството ви, просто се отпуснете и се насладете на парфюмите си. Спазвайте забраните, но и опитайте да не се стресирате и истерясвате. Това отслабва имунитета. Flowers Hibiscus

Парфюм с кафето: Dolce&Gabbana Pour Femme Intense – кадифен, кремообразен, леко мръснишки, умерена сладост с отличен баланс (маршмелоу) + осезаема тубероза. Мек, хармоничен, началото е леко сапунено. А кутийката е велика, обичам да я държа в ръце, усещането, а и цветът са страхотни. Heart

# 482
  • София
Дези, поръчвам и ти си виновна!😜

# 483
  • Sofia
Е, такова филмиране пък вече - да не нося даден парфюм, защото ще го свързвам с настоящата ситуация.
Това ми звучи смешно. Grinning

Днес разхождам ВК&А - Бой Дор. Този парфюм е упойващ. Heart Eyes

Ползвам си всичките любимци и нямам парфюм за коронавирус, парфюм за епидемия и парфюм за истерия.

Всички ми носят добро настроение, а не обратното!

Апелирам и към хората - носете си парфюмите, не за друго, а защото носят положителни емоции, а пък и някои от хората секретират странно миришеща течност! Grinning

Параноята вреди сериозно на здравето на вас и другите около вас, тя не е нужна.

Както обичам да казвам - ако ни е писано да се обесим, няма да се удавим.

А, и парфюмите все пак се правят с цел, която да въздейства на хормона на щастието. Grinning

п.с. Много кафета изпих и се превъзбудих. Grinning

Ето и една адски красива и елегантна бутилка, просто е съвършенство. За хубави емоции. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 11:49 от sunattraction

# 484
Здравейте,
ползвам ги и като си ги гледам и им се радвам. Каквото- такова, дано преминем възможно по- спокойно през това...С децата- лудница, работа, няма спорт, други развлечения и тази страст тук ми е позволена- надявам се, че няма да се отказвам и от нея, въпреки, че се ограничавам, поради финансови съображения. Има дни, в които и на мен ми е сдухано и не ми се пръска, но си ги гледкам и душкам някои и ми става хубаво.
Днес напръсках Flowerbomb- 3 фъс...ми не го усещам вече. Той е мини, та май ще го нося в чантата. Така пък по- късно ще офъщя Pure Musk, който чакам днес.

# 485
Почти съм довършила The Beat EdP, затова днес му дадох пауза, и съм с Oscar de la Renta Extraordinary.
https://www.fragrantica.com/perfume/Oscar-de-la-Renta/Extraordinary-29728.html
Скрит текст:
Главните герои са два: нежен черешов цвят и портокалов цвят с аромат на дъвка. Точно такъв тип портокалов цвят харесвам и търся най-много. Extraordinary e  вкусно, флорално  семи-гурме, с резенки от цитрусов микс и ванилия в базата.
Не го носex на работа, защото не издържа дълго, има нужда от подновяване, а не ми се носи буркан от 100мл в чантата. Сега обаче се поливам в домашни условия колкото ми душа иска. Цената му се смешна, особено за тестер, и се чудя защо. Според мен е чудесен аромат.

Я, какво симпатично бутилче има тази Renata, а и на описание ме Заинтригува.
От марката познавам само Live in love, който бих препоръчала като добър бюджетен подарък за зряла жена, класически и елегантен аромат.

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 13:04 от bubanka

# 486
Бих казала, че не съм стресирана и като цяло си живея нормално, а това включва и носенето на парфюми. Твърдо съм против излишната паника. Приемам, че някои хора са по-податливи на параноя. Не ги съдя, не го правят нарочно, просто са си такива. Обаче вярвам, че изплашеният човек не може да мисли и действа адекватно, затова се надявам всички да съумеят да се успокоят малко. Не е нужно да се изпада в крайности.

# 487
  • София
Абсолютно отказвам да се шашкам и паникьосвам. Нося си парфюмите, а те от своя страна ме изпълват с усещане за щастие и оптимизъм. Когато и какъвто проблем се появи, ще му търся решение. Но, в аванс да си гризя нервичките, тая няма да я бъде. Стресът убива! Няма ли да е смешно, ако избегнем и корони, и грипове, и уволнения, и безработица, а се тръшнем от стрес? А навън вече пролетта се разпуква - днес за първи път тази година помирисах цъфнало клонче слива.

# 488
  • София
Ralitsa_  - Благодаря ти много за препоръката относно L'Ombre Des Merveilles Hermès  Flowers Bouquet
Дай Боже скоро да отмине кризата и отворят парфюмериите, веднага ще го тествам.  Любимец от тази серия ми е L’Ambre des Merveilles, също много харесвам и Eau des Merveilles Bleue.  Гледайки пирамидата на е L'Ombre Des Merveilles ми е невъзможно да си представя аромата му, но подозирам, че ще ми хареса Simple Smile

Щастлив съм да видя, че настроението в темата е добро и няма голямо униние или паника. Пък и нали за това ги купуваме тези парфюми, да ни правят малко по-радостни и одухотворени, особено пък в моменти, като този. Nature Sunny

# 489
През този период ще наблегна на мострите, които имам, тъкмо ще ги разчистя.

# 490
  • София
Аз активно пръскам по-нетрайните в колекцията ми, които иначе избягвам, за да не ги мъкна с мен.
Вече видях едно дъно даже, утре-други ден още едно и така...
Ще се радвам максимално на това, което е позволено.

# 491
Здравейте. Моля за съдействие. Има ли аналог/реплика (и по-евтин вариант) на Ajmal - Aristocrat for her (170лв.)? Доколкото разбирам от чуждестранни форуми, Aristocrat се води аналог на Maison Francis Kurkdjian/ Baccarat-Rouge, чиято цена е ....

# 492
Облакът на Ариана Гранде е много добро копие на Бакара. Най-доброто може би.

# 493

Параноята вреди сериозно на здравето на вас и другите около вас, тя не е нужна.

На същото мнение съм :*
На мен ми се налага да ходя на работа засега и не съм се поддала на масовата психоза. Тези дни съм с Мадам на Готие - разкошна роза, много добре ми се отразява този стар и позабравен любим аромат.
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Ma-Dame-3681.html

# 494
  • Чукарландия
Аз съм на работа и при мен почти нищо не се е променило, освен засилените мерки за сигурност.
Парфюм за деня: Hypnotic Poison. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт