Парфюмни размисли и страсти - 237

• 66 342
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
От доста време се точа на 35 мл или 50 мл от Coco Mademoiselle, но ме спира че и да го взема ще стои в шкафа, тъй като съм у дома, а като ида на работа след няколко седмици пак ще стоя сама затворена в кабинет. У дома не пръскам. Имам и един неотварян Chanel, който си чака топлите месеци.... но като гледам май ще сме блокирани поне 3 месеца... А тъкмо се стопли времето. Много ми е депресирано. А и парите трябва да се пазят не се знае какво ще дойде, макар че с код 35 мл от Mademoiselle излиза около 135 лв в Парфимо. Охх... и кремове за лице си набелязах и какво ли не, но не смея и до куриеир да се доближа.
Тома се и на един dupont passenger... да видим.
Май много си чела за лудостта ни преди да дойдеш тук с такова компетентно първо мнение Smiley
Защо не пръскаш у дома? Като обичаш парфюми достави си радост, не се депресирай, отваряй и пръскай наред. Hands V

# 526
  • Sofia
Не знам някой дали е правил същото, ама аз през лятото дърпах пердето пред отворената врата на терасата и го поливах с парфюм. Като духнеше вятър, ммммм.......ароматизиран апартамент. Heart Eyes

# 527
Днес се напръсках със скандал.  Нещо не ми беше натамън и сложих отгоре лов мимоза. Е, няма такъв разкош...

# 528
Не знам някой дали е правил същото, ама аз през лятото дърпах пердето пред отворената врата на терасата и го поливах с парфюм. Като духнеше вятър, ммммм.......ароматизиран апартамент. Heart Eyes
Точно се чудя къде да напръскам, че да ароматизирам стаята. Пръскала  съм Poison girl на блотер в стаята и беше достатъчно приятно, децата също го харесват аромата. Сега съм с LVEB, пръснат леко на ръкава само за мен. Всеки път ми припомня защо го обичам.
Вчера напръсках хавлията в банята с Miss Dior 2017, но няма излъчване. Трябва по-силни аромати.

# 529
  • София
Аз пръскам спалното бельо понякога, но това с пердето е добра идея.

Смятам, че повечето хора  доста слабо да не кажа никак не се интересуват от парфюмите ми/ни, затова намирам за прахостничество да ги пазя само за когато съм сред хора. Stuck Out Tongue Winking Eye
С кеф гледам как намаляват, оправдава купуването на нови попълнения. Само ако е някоя любов, трудна или невъзможна за намиране изпитвам лек дискомфорт, но не ги кътам.

# 530
И аз така - обичам да виждам, че намаляват, тоест да виждам, че ги ползвам Има само едни 5-6 да речем, за които наистина се ужасявам, че като свършат - край! Всичко друго към този момент е временно или, ако е по-голяма любов знам, че ще мога да подновя 🙂

# 531
Напоследък все повече разхищавам и смело пръскам, а допреди няколко месеца се задоволявах с 3-4 фъс. Нямам търпение да разчиствам наличностите и да идват нови любови. Simple Smile Харесала съм си няколко малки скрина и мисля след карантината да поръчам 1 специално за парфюмите. да не слагам телето пред кравата, ама все пак. Simple Smile

Ароматът на парфюм се задържа добре в леко влажни хавлии, бельо, чаршафи, пердета. Пръскам възглавниците малко преди лягане понякога. Не икономисвам хич аз.
Парфюм за целия ден май ще е Quatre En Rouge Boucheron. Голяма съблазън е тази червена девойка:

# 532
... Има само едни 5-6 да речем, за които наистина се ужасявам, че като свършат - край! Всичко друго към този момент е временно или, ако е по-голяма любов знам, че ще мога да подновя 🙂
И аз имам за сега (и за щастие само) 1 такъв....... за мен е парфюмното съвършенство ,не го доближавам дори Scream

# 533
Този добър ли е, понеже аз мразя парфюмите на нарцисо и се чудя..

# 534
Този добър ли е, понеже аз мразя парфюмите на нарцисо и се чудя..
Добър за мен,лош за друг..въпрос на нос Simple Smile Това е единствения Нарцисо,които харесвам и имам ,и за мен е един от най-красивите парфюми,които съм помирисвала.Мирише на чист лукс! За жалост отдавна го спряха от производство Не мога да ги разбера.Поредния спрян шедьовър Disappointed Relieved

# 535
Наскоро свърших пробата на Metallique Tom Ford. В началото директно не го харесах, много розов пипер ми идваше с някаква мазна ванилия, но с течение на времето започна да ми харесва, стои плътен и комфортен. (нищо металическо не усеща моят нос в този парфюм), та бях се навила за него докато в един момент, както става в приказките хаха, се появи друг, който ми грабна вниманието, зачетох се, хареса ми по пирамида и описание, а и като любител на ориенталците, реших че трябва да го пробвам и сега чакам Amouage  Fate.
Ще е интересно да видя какво ще помириша и усетя 🙄 А за Metallique отново е пратен в wish-lista...

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 18:02 от Jeune Fille

# 536
Наистина е разпродаден сега видях. Защо все спират продажбите им не разбирам...

# 537
  • Пловдив
Аз не мога да остана само с 3 парфюма, защото ги сменям през 2-3 дни и много бързо ми омръзват.
Но, ако все пак се наложи да правя такъв избор, бих заложила на Poison girl EDP, Noir Pour Femme Tom Ford и Velvet Orchid Tom Ford.

# 538
Имам питане. Ако трябваше да ползвате само 3 парфюма до края на живота си, кои щяха да са те?
Хипотетично само...Essence Narciso Rodriguez, Byredo La Tulipe и Chergui Serge Lutens Simple Smile И тайно ще си скрия Hermessence Ambre Narguile и Annick Goutal Ninfeo Mio.

# 539
Amouage Fate е невероятно добър ориенталец. Има страхотна канела и е много гъст, плътен, силен и излъчващ. Сега ще му става топло обаче. Той си иска студ и сняг. Само хубави неща мога да пиша за него, има нещо съдбовно наистина. Изключително красив флакон и аромат.

Общи условия

Активация на акаунт