Парфюмни размисли и страсти - 237

• 66 279
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Скрит текст:
[/quote]
Aristocrat не го познавам, но ако се търси бюджетен аналог на Baccarat Rouge, Burberry Her също е добро решение. Много успешно са изкопирали Бакара. И е много траен аромат. Пробвайте.
Ето този е: https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Her-51694.html
Има и варианти Burberry Her Blossom и Intense, но те са други и нямат такава прилика.
[/quote]

Благодаря Ви Simple Smile Точно се зачетох в ревюта на Burberry Her и Cloud на Ариана Гранде по повод приликата им с Baccarat Rouge и ще поръчвам "на сляпо", но кой от двата .. все още не знам.

# 511
Baccarat Rouge и Burberry Her са делно на Francis Kurkdjian. Simple Smile Може би за това имат общо звучене.
Не съм обърнала внимание кой е автор на Burberry her. За мен и двата са еднакво неприятни, лепкаво-лекарствени, като лъжица Хустагил. И са идентични за моя нос.

# 512
  • Бургас
Be_ ,не ти препоръчвам никой на сляпо ,при мен стоят много ,много различно.Не понасям Облака и харесвам Бърбърито/не до степен за покупка/ ,при мен е ягодово сладко.Бакара също не харесвам.

# 513
  • София
Lirena - съвета на Ре е много добър. Hands Plus1 Simple Smile
Моя личен фаворит от цялата серия е Амара, но Bvlgari Aqva Marine е също така хубав, а в добавка и по-безрисков, затова него бих избрал за подарък.
Като цяло, всички от тази линия са с отлична трайност и сияж, което също е голям плюс.
Ако трябва да съм честен докрай, ще споделя и още един момент - Bvlgari Pour Homme Soir сравнен с тази Акуа линия на Блугари, притежава друга концепция, независимо, че споделят общи нюанси, като свежест, прозрачност, чистота. Поне за мен, при Soir има по-добри и фини разработки, излъчването е по-елегантно, спокойно, и зряло, внушава стилно присъствие. Докато Акуа-питките са доста младежки, бурни, фокусирани върху морско-акватичната тематика.

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 21:45 от Deetron

# 514
Благодаря,  Deetron!

# 515
  • The Evergreen State
Здравейте и от мен парфюмни Flowers Hibiscus

Сега като всичко е затворено е добър период за пръскане от наличната колекция. Онлайн попадам постоянно на намаления и се изкушавам да поръчам, после се отказвам и засега удържам положението.
Видях че сте писали за Дона Валентино, тъкмо си мислех тези дни да си го ползвам, обичам си го този парфюм, рядко го нося но като ми дойде музата за него му се радвам много.

# 516
Видях че сте писали за Дона Валентино, тъкмо си мислех тези дни да си го ползвам, обичам си го този парфюм, рядко го нося но като ми дойде музата за него му се радвам много.

Преди 2 седмици си поръчах тоалетната вода на Valentino Donna Acqua и останах много очарована. Аз си го бях харесала още от преди това и се навих да си го поръчам от сайтовете, тъй като имаше доста голяма разлика.
Останах доста изненадана, въпреки мнението на повечето хора, че не е траен. Самият аромат наистина не е много силен, но на ръката ми го усещах 5-6 часа, а Girl of Now на Elie Saab се губи доста на ръката ми, но пък за сметка на това мирише наистина от доста разстояние.

Друг парфюм на Valentino, който имах възможността да помириша на летището в Дубай и обожавам, беше Born in Roma. Не съм сигурна кога е излязъл, но предполагам, че е нов, защото по бълскарските магазини и сайтове го няма никъде. Disappointed
И Donna Acqua и Born in Roma нямат абсолютно нищо общо с познатият аромат на Валентино - рози.

# 517
  • España
Ура,току що ми изпратиха съобщение,че днес ще ми доставят парфюмът ,който си поръчах миналата седмица
https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Love-Mimosa-56023.html

А миналия петък получих и този https://www.fragrantica.com/perfume/Frederic-Malle/En-Passant-2793.html - разкошен люляк,най-хубавият и най-трайният ,който съм имала някога!!!!!

# 518
  • Бургас
Ох ,неземно красиви са и двата парфюма точно от моята порода са.Много радост и хубави емоции да ти носят.Two HeartsFlowers Hibiscus

# 519
Ура,току що ми изпратиха съобщение,че днес ще ми доставят парфюмът ,който си поръчах миналата седмица
https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Love-Mimosa-56023.html

А миналия петък получих и този https://www.fragrantica.com/perfume/Frederic-Malle/En-Passant-2793.html - разкошен люляк,най-хубавият и най-трайният ,който съм имала някога!!!!!
Невероятен е люляка, честит!

Аз днес получих сет на Pure Musc For Her Narciso Rodriguez и Le Parfum Edition Feuilles d'Or Elie Saab, за който много благодаря на аstravera, че го показа. Поръчах го насляпо и сега го разучавам, красив и страшно силен парфюм е.

# 520
  • Пловдив
Много се радвам за всички на придобивките им, тези хубави емоции вдигат духът в този труден момент🍀 Денс, много съм радостна и аз да върна поне малко жеста за твоите незаменими съвети относно избора  ми на парфюми🌹Като поутихне разкажи как го намираш👌🏻

# 521
  • София
Втори ден съм вече хоум офис и разнасям нещо, към което рядко бих посегнала иначе в ежедневието си - L Gwen Stefani for women.
АААааааа! Такава хубва момина сълза има! Hug Так пролетно усещане създава! Така майчински излъчва мекота и обич!! Много подходящ за тази домашна атмосфера тъкмо сега, когато трябва и ние да съзадваме усещане за близост чрез дистанция и вдъхваме самите ние кураж на близките ни хора!

П.П.
Причината да не се изкушвам от нови поръчка е, че тъна в пълна нирвана относно колекцията си, а и защото смятам, че притежавам всичко важно за мен, което е трябвало да притежавам към момента и това ми носи пълна наслада!
Освен това, най-удобният ми офис на Спиди, вече не ми е ...удобен, от както съм в хоум офис. Sad

# 522
От доста време се точа на 35 мл или 50 мл от Coco Mademoiselle, но ме спира че и да го взема ще стои в шкафа, тъй като съм у дома, а като ида на работа след няколко седмици пак ще стоя сама затворена в кабинет. У дома не пръскам. Имам и един неотварян Chanel, който си чака топлите месеци.... но като гледам май ще сме блокирани поне 3 месеца... А тъкмо се стопли времето. Много ми е депресирано. А и парите трябва да се пазят не се знае какво ще дойде, макар че с код 35 мл от Mademoiselle излиза около 135 лв в Парфимо. Охх... и кремове за лице си набелязах и какво ли не, но не смея и до куриеир да се доближа.
Тома се и на един dupont passenger... да видим.

# 523
  • Варна
Хич не се депресирам аз Grinning. Окъпах се с La belle  тая сутрин и марш на работа.Мнооого е хубаво това чудо. Такова настроение ми създаде,че никакви вируси не могат да ми го помрачат Heart. Вярно е,че трябва да се пазят парите,но според мен психологическото здраве в момента е не по-малко важно,а парюмите са ми като лекарство против стрес Grinning. Вчера се бях поляла с отровата  ALIEN-много стимулиращо ми подейства. Поне няма кой да мрънка,че ще го задуша защото никой не ме доближава на по-малко от 2м.

# 524
  • Sofia
При мен настоящата ситуация предизвиква неистово ровене по сайтовете във всеки един момент, в който нямам работа. Grinning

Сега обикалям като кръвожадник този Ели Сааб, който коментирате. Има страхотна пирамида. Чудя се дали ще ми хареса.......
И други неща обикалям, и не мо'а се сопра. Trollface

Това е моята психоза, а парите верно трябва и малко да се пазят хаха.

Разносвам Elie Saab - Girl of Now Forever. Получих го от размяна. Flowers Hibiscus
Също не ми е траен особено като първия, но какво пък - повод да се поливам повече. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт