Парфюмни размисли и страсти - 237

• 66 302
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Ооооо, MaDame е моят най-любим аромат, даже бих казала signature scent и точно се канех да пиша за него, защото за огромна радост успях да си го презаредя. От години го нося и никога, ама никога не ми омръзва. Това е моят щастлив аромат. Напоследък бях разредила ползването му, защото е спрян, а течността застрашително почва да намалява, та си го пазех само за специални моменти. Но наскоро го мернах в един онлайн магазин и поръчах бекъп. Още се колебая дали да не поръчам още един, докато все още го имат. Цените в ибей вече са безумни, спрямо оригиналната му. Преди време взех и ЕДП, но за мен ЕДТ е истината, искрящ гренадин и необичаен цитрус, роза и мускус... всичко в такава неочаквана комбинация и с безумна трайност, неведнъж ми е носил комплименти. Това е парфюм, който ме прави екстроверт на мига. ЕДП е малко по-зрялата му версия, с много повече роза и по-малко цитрус, колкото повече го нося, виждам общата база при двата. Но ЕДТ е просто ❤️❤️❤️ За радост бутилката на малката разфасовка е също толкова прекрасна и детайлна с вдлъбнатата Classique фигурка в нея.

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 23:25 от tuali

# 496
Параноята вреди сериозно на здравето на вас и другите около вас, тя не е нужна.
На същото мнение съм :*
На мен ми се налага да ходя на работа засега и не съм се поддала на масовата психоза.
Защото не си случила (като мен) на колега идиот ...
Аз пък нося най-любими парфюми, за да ми е спокойно и да отвличат вниманието ми от заобикалящата ме параноя, простотия и все такива "прекрасни" неща. Днес с обожаваният The Only One Dolce&Gabbana Sparkling Heart

# 497
Аз харесах много и Instant crush  на Mancera , казват , че бил сходен с Бакарата.

# 498
  • Sofia
Аз се наслаждавам на парфюмите си. Не съм под стрес, а в почивка - мога да спя до късно,  имам време за децата, кафе с  книга или филм  и занимания в градината.

# 499
  • на брега
"Винаги ухаеш прекрасно, казваме го едва сега, когато парфюмът ти се усеща в коридорите, въпреки белината."
И се усмихват колегите ... Heart
Е, как да не нося любимите аромати?! Радост за мен, усмивка за тях. А ще бъдем тук докрай.
Може би един ден ще ми се прииска тих и "прибран" парфюм, само за мен. Дай Боже да е скоро!

Бъдете здрави, ароматни! Flowers Tulip

Прарфюм за деня - Montale Aoud Queen Roses. Heart

# 500
...Ламята, има Нероли Портофино интенз.

Благодаря, знаем се с него - опита се да ме удуши Simple Smile
Вероятно на някой друг ще ми харесва, но върху мен не става за жалост, а и за радост, че цената ме изприщва Simple Smile

# 501
  • София
Виж, от серията на Zara Jo Malone имаше един много подобен.

# 502
  • Бургас
Аз активно пръскам по-нетрайните в колекцията ми, които иначе избягвам, за да не ги мъкна с мен.
Рано сутрин не мога да понасям никакви миризми и аромати и по тази причина започвам да се парфюмирам след 10 сутринта. За да не разнасям бутилки с мен в шкаф в офиса и си живеят средно 10-тина парфюма, които подменям на месец - два. И така, пръскам, подновявам по някое време....

Последна редакция: ср, 18 мар 2020, 16:49 от . Яна .

# 503
Моля за съдействие.
Трябва ми подарък за младо момче.
Много харесва и носи Bvlgari Pour Homme Soir.
Обмислям да подаря Bvlgari Aqva Amara.
Според вас, дали ще е добър избор ?

# 504
Моля за съдействие.Трябва ми подарък за младо момче.Много харесва и носи Bvlgari Pour Homme Soir.
Обмислям да подаря Bvlgari Aqva Amara.Според вас, дали ще е добър избор ?
Според мен става, Амарата е доста по добра от Pour Homme Soir. Аз бих предложила най-добрата за мен Аква -  Bvlgari Aqva  Marine, по мек,много по-траен и доста по секси:) Имах и двата.За мен Амарата в основата е като Марин,но с много цитруси и лимон. Но пък ,ако харесва цитрусови,Амарата е неговият !

# 505
Ха сега, де!
Кой от двата - Амара или Марин?
Ще изчакам за още мнения.
Благодаря, Ре!

# 506
Здравейте. Моля за съдействие. Има ли аналог/реплика (и по-евтин вариант) на Ajmal - Aristocrat for her (170лв.)? Доколкото разбирам от чуждестранни форуми, Aristocrat се води аналог на Maison Francis Kurkdjian/ Baccarat-Rouge, чиято цена е ....
Aristocrat не го познавам, но ако се търси бюджетен аналог на Baccarat Rouge, Burberry Her също е добро решение. Много успешно са изкопирали Бакара. И е много траен аромат. Пробвайте.
Ето този е: https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Her-51694.html
Има и варианти Burberry Her Blossom и Intense, но те са други и нямат такава прилика.

# 507
Здравейте и от мен!

1. Някой има/имал ли е парфюмите на Ариана Гранде и в точност Ari и Moonlight и прекалено сладки ли са? Как им е трайността и има ли някакви други парфюми, на които ви напомнят, за да се опитам да добия представа за аромата им?

2. Някакви подобни летни парфюми като Императрицата на Долче и Габана? А съответно самата императрица трайна ли е или не особено?

Хубава вечер на всички и бъдете здрави! Yum

# 508
..2. Някакви подобни летни парфюми като Императрицата на Долче и Габана? А съответно самата императрица трайна ли е или не особено?..
Императрицата на мен ми беше много трайна!
Подобни на нея са ми цветните Ескади.Всички са плодови и вкусни, и тези които съм имала са доста трайни!
Любими са ми:
Cherry in the Air - https://www.fragrantica.com/perfume/Escada/Cherry-in-the-Air-17129.html

Miami Blossom - https://www.fragrantica.com/perfume/Escada/Miami-Blossom-53054.html

....ако се търси бюджетен аналог на Baccarat Rouge, Burberry Her също е добро решение. Много успешно са изкопирали Бакара. И е много траен аромат. Пробвайте...
Baccarat Rouge и Burberry Her са делно на Francis Kurkdjian. Simple Smile Може би за това имат общо звучене. За мен обаче са много различни,не харесвам изобщо Burberry Her( сладък,задушаващ и лепкав), и много харесвам Baccarat Rouge ( интересен,различен и нелепкав). Но пак е въпрос на нос Виждам,че във Франгрантика много хора ги оприличават един на друг.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 09:16 от bubanka

# 509
  • Пловдив
Здравейте и от мен!

1. Някой има/имал ли е парфюмите на Ариана Гранде и в точност Ari и Moonlight и прекалено сладки ли са? Как им е трайността и има ли някакви други парфюми, на които ви напомнят, за да се опитам да добия представа за аромата им?

Хубава вечер на всички и бъдете здрави! Yum
Аз имам Ари и ми е много любим, ще е добър за тапло време, не е от най-трайните аромати, но носи много настроение ❣

Общи условия

Активация на акаунт