Парфюмни размисли и страсти - 237

• 65 102
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
И да кажеш после дали дамата е одобрила. Grinning

# 586
Благодаря за предложенията, ще ги погледна. Предвид бюджета се бях насочил към Paco Rabanne Black XS, Jimmy Choo Fever и Escada Magnetism - идея си нямам дали се вписват в търсения тип аромат. Laughing
Вписват се, като Ескадата е най не сладка според мен, защото има и нещичко зелено в нея.
Погледни и този https://www.fragrantica.com/perfume/Jimmy-Choo/Jimmy-Choo-10573.html
Lolita Lempicka Lolitaland за мен е особена и не знам ще се хареса ли... а и за дама с тая детска капачка, още по-странна.

# 587
https://www.fragrantica.com/perfume/Agent-Provocateur/Fatale-Intense-30196.html
Ето този и сладък Agent-Provocateur Fatale Intense

https://www.fragrantica.com/perfume/DSQUARED-/Want-31292.html

Също и Boucheron Quatre Absolu de Nuit е много хубав.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 23:30 от bonbonka6

# 588
  • София
Rawaa на Al Haramain влиза в този бюджет и е 100 мл.

# 589
Boucheron Place Vendome е сладичък, меден, много би подхождал на млада девойка според мен. Цената също е много добра, 100мл са около 60лв.
Fever и Black XS не са никак сладки, ако правилно съм разбрала какво се търси.

# 590
Boucheron Place Vendome edp е преди всичко силно белоцветен. Обаче не мога да отрека, че ако не се търси конкретика на аромата, е идеален за подарък! Цената е чудесна, а бутилката изглежда красива и луксозна.

За сладост се водя по любимите парфюми на жената, за която се търси подарък, но е явно, че понятията за сладост на всички ни се различават много.

# 591
  • Бургас
Моето предложение за сладък бюджетен аромат е първият Задиг /белия/

# 592
  • Пловдив
Just Cavalli според мен за бюджетен сладък и наистина хубав парфюм❣
Днес си получих един малък красавец определено залитнах без да искам към Мюглер https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Aura-Mugler-Eau-de-Pa … suelle-54977.html - това малко зелено сърчице носи много лятно и весело настроение🍀

# 593
  • España
astravera , поздравления за Аурата! Определено носи лятно настроение!

# 594
Честито! Наистина е страхотен! Откъде го поръча? Дебна го на добра цена от няколко месеца, но засега без резултат.

# 595
  • Пловдив
Честито! Наистина е страхотен! Откъде го поръча? Дебна го на добра цена от няколко месеца, но засега без резултат.
От OLX след дълга комуникация с една дама, получих оригинален неотварян вътре с една сладурска книжка под формата на плик👌🏻

# 596
  • София
Може ли да кажете каква е разликата между Hermes d'Оrange verte и Concentre d'Orange Verte. Благодаря. Flowers Hibiscus
Първият в момента е наличен на много хубава цена, но няма как да пробвам и двата... Денси, помня, че ти обичаш Concentre версията, ако не греша.
Днес ми е слънчево и лятно с Acqua di Parma Magnolia Nobile. Попаднах на интересно ревю на азиатски блогър Chris Perfume Reviews, който намира парфюма за много изящен и женствен и пише в ревюто си:
"в този момент много ми се иска да запея песента "Сладка жена" на Джей Чоу:
Красива прекрасна жена , която ме изчервява (Магнолията),
прекрасна прекрасна жена, която ме затруднява (Жасминът),
прозрачна прекрасна жена, която ме съживява (Розата),
сладка прекрасна жена, която ме подлудява (Туберозата)."

# 597
Да, имам и обичам много концентрираната версия. Страшно свежа и зареждаща.

# 598
... Днес ми е слънчево и лятно с Acqua di Parma Magnolia Nobile. Попаднах на интересно ревю на азиатски блогър Chris Perfume Reviews, който намира парфюма за много изящен и женствен и пише в ревюто си:
"в този момент много ми се иска да запея песента "Сладка жена" на Джей Чоу:
Красива прекрасна жена , която ме изчервява (Магнолията),
прекрасна прекрасна жена, която ме затруднява (Жасминът),
прозрачна прекрасна жена, която ме съживява (Розата),
сладка прекрасна жена, която ме подлудява (Туберозата)."
Vesika, това е мн добро Hug И обичам, и нося Магнолия Нобъл Heart Казал го супер точно. Отвсякъде си заслужава да те цитирам и цитатът ти да не е в скрит текст.

# 599
  • София
Рали, благодаря. Стори ми се интересно сравнението с песента. Очаквам включване и от Кристалчето Wink Smile, виновницата да го имам Kissing Face
Междувременно намерих няколко теми за d'Оrange verte vs Concentre d'Orange Verte, ще ги сложа долу, ако някой има същите терзания. В крайна сметка избрах Concentre, а и съм сигурна, че Денси е избрала по-добрата версия.
Страшно свежа и зареждаща.
Така примамливо звучи Animal Heart Eyes Cat, че го искам аз веднага! От известно време ми се иска портокалово и свежо, това ще да е. Покрай вас се отворих на колони, преди ги подминавах.

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 19:23 от Vesika

Общи условия

Активация на акаунт