Парфюмни размисли и страсти - 237

• 65 145
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
В чужденка съм дали да подновя Karl Lagerfeld for her или да заложа на сляпо на Girl of now. Няма къде да тествам в периметър, дори да работят парфюмериите, наоколо не предлагат Elie saab.  Нещо ме тегли към него, но предвид коментарите, че е зимен се колебая. Толкова ли е труден напролет и лято? Толкова ли е захарен и сладък? Не бих могла да купя парфюм и да го замразя 6месеца.

# 571
  • София
Някой срещал ли е YSL black opium floral shock в разфасофка от 85мл?

# 572
Доколкото знам се предлага в 30, 50 и 90 мл.

# 573
Girl of now аз няма да мога да го нося на топло. Много ми харесва, но някак се разгръща в по- студено. От друга страна Еликсира го нося и през лятото, а всички казват, че души на топло...Въпрос на усещане за теб...
Новия Коуч на мен много ми хареса, за лятото би бил прекрасен, но не е нещо супер изключително.
Опиум Неон и при мен много бързо отлетя, иначе не лош, бонбонен, но не лепкав го усещах.

# 574
  • София
Доколкото знам се предлага в 30, 50 и 90 мл.

Да, и аз така знам, но попаднах и на 85 мл и не съм сигурна дали е възможно да съм пропуснала нещо...

# 575
Бихте ли ми препоръчали парфюм за една дама, която си пада по супер сладки парфюми - любими са й Elie Saab Girl Of Now и Lancome La Vie Est Belle. Бюджет около 50 лв, без значение размер на флакона - може 20-30 мл.

# 576
Денси, много благодаря!
Днес посрещам пролетта с него, много настроение носи. Точно мечти. Мечтая бързо да приключи тази криза, този страх и да живеем колкото се може по-нормално.
Гарденията се усеща много добре в Coach Dreams Coach.

Аз не съм сред най-големите почитатели на гарденията, но ми стига това, че крушата и дървото са тук.  Само да отминат тези гадости и да отворят парфюмериите - живот и здраве ще се запознаем с тоя хубавец! Two Hearts

# 577
Бихте ли ми препоръчали парфюм за една дама, която си пада по супер сладки парфюми - любими са й Elie Saab Girl Of Now и Lancome La Vie Est Belle. Бюджет около 50 лв, без значение размер на флакона - може 20-30 мл.
Веднага Скандал и Нощния и Ла Бел Жан Пол Готие. Бомбата и Интенз Виктор и Ролф версията, но са по- скъпи. За 50 лв. трудно нещо наистина готино сладко. Там можеш да влезеш с Бушрон, но са цветни, не сладки.
Сладък е Линстант Едп на Герлен около 70 лв. е голяма бутилка.

# 578
Lolita Lempicka Lolitaland -  https://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/LolitaLand-51385.html сладък, без да накъртва. Дъщеря ми винаги ми казва, че ухая на бисквитки, когато съм с него. За съжаление нямаше къде да се тества в БГ, дори и преди карантината. Вписва се в бюджета.
Мога да пратя проба за дамата.
От този бранд цялата серия ябълки също са сладки и вкусни, но винаги с някаква интрига и интересна база, препоръчвам.

# 579
  • София
Веднага Скандал и Нощния и Ла Бел Жан Пол Готие. Бомбата и Интенз Виктор и Ролф версията, но са по- скъпи. За 50 лв. трудно нещо наистина готино сладко. Там можеш да влезеш с Бушрон, но са цветни, не сладки.
Сладък е Линстант Едп на Герлен около 70 лв. е голяма бутилка.
Може би Boucheron Quatre Absolu de Nuit би се харесал, за мен поне е сладък, но не е такъв зъбовад като посочените два предпочитани. Облака на АГ също може да се погледне.

# 580
Благодаря за предложенията, ще ги погледна. Предвид бюджета се бях насочил към Paco Rabanne Black XS, Jimmy Choo Fever и Escada Magnetism - идея си нямам дали се вписват в търсения тип аромат. Laughing

# 581
От Лолитите тези са много хубави сладки гурмета също:
Sweet -  https://www.fragrantica.fr/parfum/Lolita-Lempicka/Sweet-28177.html
Mon Premier Parfum - https://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Lolita-Lempi … Parfum-45838.html

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 23:10 от Анонимен

# 582
Благодаря за предложенията, ще ги погледна. Предвид бюджета се бях насочил към Paco Rabanne Black XS, Jimmy Choo Fever и Escada Magnetism - идея си нямам дали се вписват в търсения тип аромат. Laughing
Джими Чу е идеален.

# 583
  • Sofia
Cacharel - Yes I am.
Учудваща трайност и не кърти зъби.

Погледни и Viktor&Rolf - Bonbon; Jeu D'Amour L'elixir - Kenzo; Girl of Now Forever - Elie Saab; Live Irrésistible Délicieuse Givenchy; Kenzo World Intense;

# 584
Отново благодаря за насоките, вероятно ще се спра на Lolita Lempicka Lolitaland или Jimmy Choo Fever.

Общи условия

Активация на акаунт