Парфюмни размисли и страсти - 237

• 65 700
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Сетих се за нещо,което силно желаех преди години,много години,сега дори не си спомням аромата му,но все още ми е в уиш листата,спомян си ,че миришеше уникално Laughing 

да ти го пратя за припомняне по същия куриер? Grinning

рамщайнският аромат е много мой - както и очаквах Hug

# 91
Новите дати на Exscence са в края на м.Май. 🤞🏻

# 92
  • Бургас/Пз
Какво ви е мнението за това? Подходящ ли е за идващата пролет и лято https://elinor.bg/product/salvatore-ferragamo-ferragamo-acqua-essenziale-blu

За мъж ли търсиш нещо? Колко е годишен,какви неща харесва и какъв ти е бюджета?
Благодаря за включването.
Млад мъж, много спортен тип, спортува ежедневно, досега е ползвал предимно парфюмите на Зара. Дори според мен очаква нещо от там, но искам да го изненадам, той определено харесва изненадите. Ще си дойде през април и ще е тук до септември, затова ми се иска нещо пролетно-лятно, подходящо за престоя му на морето. Бюджетът ми е макс 50лв, може и 50мл, но ще се радвам и на 100.

# 93
  • Пловдив
Благодаря за новата тема! Радвам се, че виждам хора, които определено липсваха в последно време.

Аз нещо се повредих. Нищо не ме впечатлява, нищо не ми се носи. Изкарах много тежко боледуване миналия месец и оттогава ми се промениха възприятията.
Все пак имам записани няколко парфюма, в случай че настъпи животозастрашаваща ситуация и спасителното лекарство се окаже парфюм.
Чакам изгодна оферта за:
Gabrielle essence
Cartier La Panthere Soir
Gucci Bloom Ambrosia di Fiori

# 94
Уолтър, благодаря, 180 мл. беше кафявата бутилка на Аква ди Парма, но докато му намеря проба на лм, понеже е голяма " принцеса"- все се чуди и нищо не му харесва достатъчно той свърши. Най - неочаквано за мен хареса Бакара, но ме посъветва аз да си го купя, той нямало да го носи.
Днес се радвах на Moonlight Patchouli.

# 95
Сетих се за нещо,което силно желаех преди години,много години,сега дори не си спомням аромата му,но все още ми е в уиш листата,спомян си ,че миришеше уникално Laughing 

да ти го пратя за припомняне по същия куриер? Grinning

рамщайнският аромат е много мой - както и очаквах Hug
Дааа,искам:) Много ми е любопитно в какво съм се била влюбила като млада,хахахаха Stuck Out Tongue Closed Eyes

А за Кокаина,предполагах,че ще ВИ хареса Simple Smile Много сух и стилен за мен,жалко,че си е баш ЕДТ и не е много траен,но той си е "колекционерски" Satisfied Има до и в ЕДП версия,като ходя до Германия някой ден ще го преслушам и него!

# 96
Благодаря за включването.
Млад мъж, много спортен тип, спортува ежедневно, досега е ползвал предимно парфюмите на Зара. Дори според мен очаква нещо от там, но искам да го изненадам, той определено харесва изненадите. Ще си дойде през април и ще е тук до септември, затова ми се иска нещо пролетно-лятно, подходящо за престоя му на морето. Бюджетът ми е макс 50лв, може и 50мл, но ще се радвам и на 100.

Ще ти отговоря подобаващо утре като стана , че съм на вратата Smile

Благодаря за новата тема! Радвам се, че виждам хора, които определено липсваха в последно време.
Аз нещо се повредих. Нищо не ме впечатлява, нищо не ми се носи. Изкарах много тежко боледуване миналия месец и оттогава ми се промениха възприятията.

Това и на мен ми се отразява. Ако съм имал тежка хрема после ми трябват 10-на дни поне да си се оправи носа. Все ми се струва , че парфюма ми го няма,дори да съм някой Montale .

Уолтър, благодаря, 180 мл. беше кафявата бутилка на Аква ди Парма, но докато му намеря проба на лм, понеже е голяма " принцеса"- все се чуди и нищо не му харесва достатъчно той свърши. Най - неочаквано за мен хареса Бакара, но ме посъветва аз да си го купя, той нямало да го носи.
Днес се радвах на Moonlight Patchouli.

Baccarat Rouge 540 започва да се превръща в новия Aventus . Не малко подобни парфюми има вече , някои от които според мен по-добри. Прецени си до колко вниманието на околните е важно за теб , защото може да стане като с приятел , който носеше Aventus  и 2 момичета го питаха "С Explorer на Montblanc ли си?" . Ако си дал една торба с пари за ниш парфюм , за повечето хора не е приятно да ти кажат , че миришеш на дизайнерското му копие за 80 лева.

Парфюм за вечерта

# 97
Аз така и нямам намерение да го купувам. Сигурно нямам никакво обоняние или пък ми липсва нещо в главата, защото никак не ме вълнува този парфюм. Мои приятелки го превъзнасят, една усеща нежен жасмин, друга - благородни смоли, на трета на йод и мирише. Аз уж познавам описаните аромати, но освен, че за мен е неопределено химичен, усещам само лека прилика с онези захарни петлета, безнадеждно залепнали за целофана от моето детство - никога не съм ги обичала и макар да го пробвах няколко пъти, не ме очарова.

# 98
  • София
"Най-спешните" желания в списъка в момента:
1. Guerlain Mon Precieux Nectar
2. Chanel No 5 L'Eau
3. 4160 Tuesdays Rhubarb and Citrus Cologne или... още 2-3 от прекрасната Сара МакKартни, голям сантимент имам към бранда
4. Naomi Goodsir Nuit de Bakélite
5. BDK Parfums Gris Charnel
6. Nasomatto Nudiflorum
7. Maison Violet Un Air d’Apogée (BoMarina, благодаря за препоръката за този тютюн, невероятно фин, мек, красив и богат в същото време, взех дискавъри сет в края на миналата година, но докато се наканя да поръчам, се постопли доста и ще остане за идната есен Flowers Maple Leaf Flowers Jack O Lantern Flowers Fallen Leaf)
8. Papillon Artisan Perfumes Bengale Rouge
9. Escentric Molecules Escentric 02
10. Strangers Parfumerie Salted Green Mango - още не съм му решила съдбата, обаче е страшно интересен и релаксиращ, като аромат от природата, одомашнен и вкаран в бутилка за лична употреба вкъщи - основно сол и дим усещам аз лично, не прилича на нищо друго, което познавам.

С малко повечко дисциплина и без много разсейване дано успея да ги приютя по ред на номерата. Simple Smile

Я, Уолтър се появил. Simple Smile Може ли един въпрос, тъй като спомена, че си пребивавал в Щатите доста време напоследък. 2019 според мен беше годината на парфюмните брандове, създадени от Youtube ревюъри, като истински интерес за мен представляват само 2 бранда дотук, тъй като ревюърите са и създатели на самите парфюми, а не просто лица на марките си - Peter Carter/Centauri Perfumes (UK), чакам с голям интерес третия му парфюм, който ще бъде представен през март. Другият бранд обаче е щатски и не вярвам скоро да успея да си транспортирам мостри: Motif Olfactif на Oswald Pare - имаш ли някакви впечатления от парфюмите на Оз?

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 03:19 от Klodilia

# 99
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема, Денс! 🌹
Много са желаните от мен парфюми - мога да заформя тема само с моята уиш листа... 😂😂😂
На дневен ред ми е Fleur Musc for Her Narciso Rodriguez. Той е най-искан за момента! 🥰

# 100
Aстра, не го отписвай. Имам мострата и го пръснах  според всички правила за тестване на парфюм. Чиста коса, слънчев топъл ден, гарденията украси въздуха около мен. На моменти леко ме докосваше Нобъл линията на Аква ди Парма. Написах, че ще отиде в шкафа, защото това е съдбата на повечето ми парфюми с идея за следващите  нови.
Klodilia както винаги с оригинални  и модерни желания HeartHeartHeart
Парфюм за деня Gin Fizz Lubin – за мен е чист експеримент, не познавах фирмата.

Честита Баба Марта, Парфюмни! Бъдете здрави Flowers Cherries

# 101
Търсих с търсачката, четох че има разлика между двете, но моля някой да сравни Samsara edt и edp като трайност и шлейф.

# 102
Честита Баба Марта,парфюмни 🍀 Здрави и засмяни, плам в душицата и ... "лудост" в погледа....😘
....и да не е спам-парфюм на деня Sunshine Amouage....не мога да й се нарадвам на тази прелест,пръскам го сутрин ,обед,вечер ,преди лягане....абе абсолютна лудост,както съм го подкарала за месец ще замине....хаха

# 103
  • София
Аз в момента си подреждам мислите на темата Пролетни аромати. Така че се чудя за:
Alien Eau Sublime
Pure Musk
Jour d Hermes - не знам кой точно
Gucci Bloom - за втора бутилка, и тук се чудя дали и кой
Сега пък ми пуснаха мухата за цветните версии на Mon Guerlain.
Ох, тежко е.😜

# 104
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте. От известно време упорито издирвам  Ninfeo Mio на Annick Goutal, но никъде не го намирам. Моят е на свършване, пазя си го, обаче ми е любим парфюм и е наложително да го подновя! Помощ! 😂

Общи условия

Активация на акаунт