Парфюмни размисли и страсти - 237

• 66 384
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Не се продава Ермес онлайн в България.

# 256
Няма го онлайн и не участва в промоцията. На теб може да ти хареса, той е красив за себе си, но аз не мога да забравя първият път, когато попаднах на Eau des Merveilles, колко се развълнувах. В един планински курорт посред зима при това. Ароматът беше толкова жив, просто танцуваше в студения въздух около мен. Сега ни зиме, ни лете, както се казва. Трета бутилка си купувам от различни места с надежда да попадна на по - читав вариант, но не успявам.

# 257
  • Варна
Няма го онлайн и не участва в промоцията. На теб може да ти хареса, той е красив за себе си, но аз не мога да забравя първият път, когато попаднах на Eau des Merveilles, колко се развълнувах. В един планински курорт посред зима при това. Ароматът беше толкова жив, просто танцуваше в студения въздух около мен. Сега ни зиме, ни лете, както се казва. Трета бутилка си купувам от различни места с надежда да попадна на по - читав вариант, но не успявам.

Изобщо нищо не намерих на Ерме в сайта.
Но ще отида задължително на место.

Скоро се спомена Калеш, може би сега му е дошло времето за мен, не зная кожоман или кожодер съм , но обичам парфюми от тази група. Simple Smile

# 258
  • Sofia
Аз все още съжалявам, че обезглавих един Келеш и го хвърлих, а не се сетих да го пресипя в малки бутилки. Опитах да го направя ароматизатор, не стана. Ама тогава съм си била русичка и малко тъпичка. Grinning /сега предпочитам да мисля, че съм само русичко изключение./ Joy

парфюм за деня - Монтал Ванил Абсолю. Получих и комплимент. Sunglasses

# 259

парфюм за деня - Монтал Ванил Абсолю. Получих и комплимент. Sunglasses
И аз съм с него днес. Наистина се харесва от околните.

# 260
  • София
Доколкото знам, Dragee на Reminiscence е силно бадемов и близък до Mandorlo di Sicilia, но все още не съм го купила, имам другия от серията (Giumauve) и не съм очарована, много треви, много нещо.

Reminiscence Dragee

# 261
  • Варна
Момичета, счупи ми се тръбичката на пръскалото на любим парфюм. Какво мога да направя?

# 262
Снощи и днес носих пак Mandorlo di Sicilia и го купих.

Момичета, счупи ми се тръбичката на пръскалото на любим парфюм. Какво мога да направя?
Отвори го с клещи много внимателно и го пресипи в друго шише.

# 263
  • Варна
Благодаря, Денси! Ще опитам да сменя тръбичката първо.
Ох, толкова ме е яд Disappointed Relieved

# 264
Йоан Владимир, благодаря много, както и на всички останали, които се включихте, за да разсеете "кожените" ми терзания.

Относно възприятията мъжки/дамски, разбира се, че всичко е въпрос най-вече на индивидуални възприятия. Аз по-скоро имах предвид, че никога не съм харесвала сладости, нито чисто момичешки феерии.
С уточнението че, за разлика от любопитството ми, парфюмните ми познания са все още доста ограничени, бих казала, че по-голяма е вероятността да се спогодя с треви, билки, удове и тютюни, вместо с гурмета. Наскоро изненадах себе си като харесах несладка ванилия.

За протокола: пробичка от Rose&Cuir вече е поръчана 😆

# 265
Разносвах днес цял ден старата версия EDT Insolence и новата EDP Insolence в пчелното бутилче. Thinking
Разлики не намирам, наливат се от едно и също място. Simple Smile Може би, ако не си внушавам, тоалетната вода ми звучи 1 идея по-флорално.
Едно е сигурно, ще съм близките 3 години поне "Insolence" с толкова запаси. Момичето ми каза, че е божествен, така че може да съкратим "нахалствата" до 2,5 години (предвид нейните мравчи изразходвания на аромати) с делегиране на наличностите.

Установих, че косата ми напръскана с L`Interdit преди няколко дни мокра, днес преди да я измия, все още ухаеше на него като разпуснах опашката. Страхотно издание на Givenchy.

Искам да попитам, някой дали познава и има впечатления от Calvin Klein Eternity Summer For Men 2019?

# 266
Не сьм сред най-големите фенове на Гучи, но Mémoire d’une Odeur  ми е много любим и с нетьрпение очаквам този, който мисля, че ще ми хареса много

# 267
  • Бургас/Пз
Получих си подаръка за 8ми март - NARCISO RODRIGUEZ FOR HER FLEUR MUSC , който към него и 10мл hair mist. Не можах да издържа да тествам и тоалетната вода и да избирам между двата. Ако пък толкова много ми хареса и тя, определено ще я взема. Изключително мой,  всеки път като си вдигна ръката ме кара да се усмихвам. Засега обаче няма шансове да измести Червеното кубче, към което съм пристрастена и обожавам.
Много съм благодарна на Ковачева още преди няколко години, че ме запали по марката на НР. Никога няма да забравя първият ми Есенс, който беше "най-чистият" парфюм, който някога бях ползвала. Още си пазя бутилката.
Последно време се усещам, че залитам да си купувам разфасовки от 50мл с идеята, че ще ги изпръскам по-бързо и ще има ред за новите Satisfied
Също така установих, че в момента имам 7 парфюма, от които само два са на привършване, а това не ми се е случвало никога. Винаги съм имала най-много 3-4.  За някой от вас сигурно е смешно, но за мен си е Уау. Лошото е, че искам и други. Поставих си обаче условие да си купя нов, само ако цената му е невъзможно ниска, както беше с Номад Абсолю.

Уолтър99, още веднъж благодаря за препоръките. Поръчах Coach Platinum и като имам отзиви ще споделя.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 09:47 от ani_d

# 268
Не сьм сред най-големите фенове на Гучи, но Mémoire d’une Odeur  ми е много любим и с нетьрпение очаквам този, който мисля, че ще ми хареса много

Ооо, очаквам с нетърпение! Мемоара има специално място в сърцето ми, макар да не е нещо, което нося всеки ден. Много го обичам!
Този новия изглежда като по-мъжка и  "суха" горска версия на първия Спомен. Да видим...

# 269
Гучи завиха в ретро посока. Засега им се получава, да видим. И аз чакам с интерес.

Общи условия

Активация на акаунт