Парфюмни размисли и страсти - 237

• 66 372
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
Тези аромати на Гучи от серията The Alchemist Garden, не идват при нас, а и не съм ги срещала при пътуване за проба. Отзивите за тях не са много ласкави, предполагам и заради цените им, които са ужасно високи.

# 271
  • Франция
Тези аромати на Гучи от серията The Alchemist Garden, не идват при нас, а и не съм ги срещала при пътуване за проба. Отзивите за тях не са много ласкави, предполагам и заради цените им, които са ужасно високи.
От чисто любопитство, а и заради красивите бутилки, тествах някои от тях. Харесах Tears Of Iris и The Eyes Of The Tiger, просто защото са ми много приятни и в мой стил. Не мога да разбера обаче кое оправдава високата им цена, освен декоративната опаковка.

# 272
И аз,и аз се влючвам в редиците на чакащите новия Мемоар..даже днес ще си пръсна от Мемоарчето,Гучи определено ме плениха с новите си парфюми през последните 2 г.

# 273
Кой е този нов Мемоар на Гучи? Simple Smile

# 274
Йоан Владимир, благодаря за споделеното мнение, мен също ме впечатлиха красивите порцеланови шишенца, бих ги пробвала с интерес, въпреки концепцията на Гучи за тази колекция -  да се купуват по няколко и да се наслагват, което е безкрайно далеч от моите възможности. В бутиците на Гучи ли са представени ?

# 275
  • Франция
Йоан Владимир, благодаря за споделеното мнение, мен също ме впечатлиха красивите порцеланови шишенца, бих ги пробвала с интерес, въпреки концепцията на Гучи за тази колекция -  да се купуват по няколко и да се наслагват, което е безкрайно далеч от моите възможности. В бутиците на Гучи ли са представени ?
Аз ги видях и ги тествах в Сефора (предлагат се и на официалния им сайт), но подозирам, че дистрибуцията им в тази верига е ограничена само до най-големите магазини.

# 276
  • Варна
https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/M-moire-d-une-Odeur-56096.html

Не бях искала така парфюм от години. При следколедно пазаруване в Дъглас,ми бяха пъхнали мостра в торбата. Е не мирясах докато не го купих Grinning.

# 277
  • Бургас/Пз

Не бях искала така парфюм от години. При следколедно пазаруване в Дъглас,ми бяха пъхнали мостра в торбата. Е не мирясах докато не го купих Grinning.
Как го определяте като трайност??

# 278
  • Варна
Не бих казала,че е особено траен на кожа при мен,но пръснат в косата и върху дрехи се усеща от сутрин до вечер.

# 279
Траен е доста, но стои много близо до кожата. Не е от тези с размазващ сияж. Интровертен парфюм ☺️

# 280
Като стана дума за Теракота, някой може ли да я сравни с Бронзовата богиня едп 2017? Приличат ли си, има ли смисъл да имам и двата?  Нещо се заинтригувах,  а не съм я пробвала.

Иначе в края на месеца възнамерявам да се сдобия с Мон Интенз Heart
Обмислям и някой Modern Muse, но още не съм разносила всички, за да реша кой да бъде.

# 281
Аз помислих, че Гучи ще излизат с нов фланкър на Мемоара :Р

Искам да попитам дали някой е имал Shimmering edition Insolence Guerlain? Интересувам cе дали се различава от Insolence Guerlain edp или е същият, но със специално издание на флакона? Тези искрящи частици дали се виждат?  Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 16:25 от Jeune Fille

# 282
Аз помислих, че Гучи ще излизат с нов фланкър на Мемоара :Р

И аз така 😂

# 283
Новия Ермес ме озадачи жестоко. Thinking
Да си кажа първо, че на цялата серия Merveilles не съм фен, просто твърдо не са за мен, но този по разни описания реших, че ще е мой...
Напръскаха ме щедро днес в Дъглас и първоначално се зарадвах - започна със супер интересен горчив грейпфрут с неопределима тамянено-билкова подложка, след което обаче за моя жалост грейпфрута изчезна напълно, а тамяна и билките се превърнаха в леко сладки йод и бинтове, които от своя страна постепенно преминаха в слаб аромат на горчив черен чай.
При мен това развитие протече за около 3 часа и в момента парфюма е почти недоловим.

Основния ми шок е откъде се взе тоз грейпфрут като го няма в пирамидата изобщо, а основното разочарование, не е липсата на трайност и сиаж, а е защо изчезна толкова бързо пустия му несъществуващ грейпфрут.
Извод: страхотно начало, но и този Merveilles няма да е моя.

# 284

Как го определяте като трайност??
При мен е много траен и все по-хубав става и на кожа,и на дрехи....а,секунда,редактирам се-от снимка в предните постове,съм се подвела,че ще има нов Мемоар и се въодушевих,то нищо чудно да сътворят,де:)

Общи условия

Активация на акаунт