Откраднат живот: Системата 🎬 тема 94

• 23 803
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
По- скоро е първото, според мен.

# 691
Много ясно, че беше, за да й каже колко много прилича на нея, не му е за първи път. Той беше по-трезвен от Галя. Grinning

# 692
Не ме дразни Тасев изобщо , всеки път лекарите правят какво ли не , включително и Нора, а им се разминава.. Болницата е на Тасев , в крайна сметка трябва да имат известен респект от него.

# 693
Анонс:
Заплахи към д-р Тасев от лекари и сестри в „Св. Анастасия“
Медицинските сестри в „Св. Анастасия“ официално обявяват стачка, което обърква плановете на всички лекари. Д-р Тасев е изправен пред поредната криза в болницата след заплаха за крайни решения от страна на лекарите и сестрите. Ще се съобрази ли с исканията на стачкуващите?
След като Мирослава разбира, че Петмезов е бисексуален, започва да се държи дистанцирано с него, отбягва го по коридорите, казва му че е заета, за което той обвинява бившата си половинка - д-р Наков. Ще опита ли офталмологът да каже цялата истина на Мирослава и ще му повярва ли тя?
Юлия ще опита да предпази болницата от скандал. Единственият начин за това е да разбере от Тасев дали има нещо, което тя не знае за миналото на „Св. Анастасия“, но той мълчи по въпроса. Събитията няма да останат така тихи след скандален материал, който излиза в медиите.

# 694
Не ме дразни Тасев изобщо , всеки път лекарите правят какво ли не , включително и Нора, а им се разминава.. Болницата е на Тасев , в крайна сметка трябва да имат известен респект от него.

Мисля всички сме единодушни, че служителите имат сериозен проблем с поведението и дисциплината. То все едно не гледаш големи зрели хора с една от най-важните професии, ами разгонени тийнейджъри в час на класния. И това не е от сега, при всички директори е било такава анархия.
Май само към стария Генадиев имаха уважание, поне не си спомням с него да са държали толкова нагло и лигаво.
Любимата на Кая йерархия май само Йоско я признава 😁 от там нататък хвани единия, удари другия.
Съгласна съм, че трябва да се отнасят с уважение към Тасев, но и той трябва да го оправдае. Как да имаш респект към директор, като той дори няма ...очи /да не съм по-груба/ да ги уведоми лично и да им каже каква е причината за това наказание и защо го отнасят и тези, които не са пряко замесени.

# 695
Разбира се, може да накаже Галя, Лора и Зорница, даже е задължително. Може да накаже и мъжете им, да речем, че са се вързали. Може да накаже дори Ненева и Жекова.
Обаче Алекс, Христо, Кая, дето сигурно и не са били на смяна? Малоумно е, егати споделената отговорност.
И наистина, поне да беше имал очи да застане срещу тях. Скатаването му е скандално.

# 696
За това сте прави ,можеше да събере смелост да им го каже очи в очи.

# 697
Разбира се, може да накаже Галя, Лора и Зорница, даже е задължително. Може да накаже и мъжете им, да речем, че са се вързали. Може да накаже дори Ненева и Жекова.
С белезници ли Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye
Те са още в болницата ахаххаа

За това сте прави ,можеше да събере смелост да им го каже очи в очи.
Не може! Наум е зает! Не мо-же! JoyJoy

# 698
Обаче, за да не излезе само той мишкар, накара и Стаменова да си вземе отпуск 😁

# 699
Ванилия, абе и при Банков не помня да е било така. Дръвчеха му се, ама си имаха респект. Друг е въпросът, че после образът го обърнаха на 180 градуса.
Честно казано, сезонът ми е интересен. Даже и тук в темата е по-оживено, отколкото миналия сезон.

# 700
Точно при Банков Тасев и Вяра правиха секс в пациентска стая Grinning
Само дето той наказа само тях, не и портиера включително Grinning

И на мен ми е интересен сезона Blush

# 701
В седми сезон ако си спомням добре имаше сцена, в която Ина нещо щеше да реже пари на отделенията или нещо подобно и Тасев беше на страната на лекарите. Как се въртят нещата - сега той е на мястото на Ина. Ама за разлика от Тасев Ина си пое недоволството на екипа.

Аааа, Банков и той имаше прекрасни правила в началото, които не издържаха много дълго да не бъдат нарушени, дори от самия него Joy

Минт, и на мен ми допада сезонът доста повече от миналия.

# 702
директорството на Банков ще го запомня със заявяването при Евгения 😂😂😂 Калинко какви ги ръсеше тогава 😂 имаше нещо за фигурно пързаляне по двойки и подобни

# 703
А същият принципен Тасев, когато тормозеше Фотев като пациент и Цонев искаше да го уволни, се разсърди на Ковачев, че каза, че разбира Цонев. Стандарти, стандарти... Joy

Банков издаде укази и пръв почна да нарушава правилата. Обаче беше готин директор. Grinning

# 704
Диалога в операционната беше в десетката и аз винаги се сещам за тази сцена, като стане на въпрос за директорството на Банков Joy

Общи условия

Активация на акаунт