"All Inclusive" – слънце, море и смях в ефира на NOVA от 28.02.

• 38 450
  • 611
  •   1
Отговори
# 510
Рибари - пияндета, дет сутринта закусват мастика с мента е трудно да надпиеш, ама да речем, че Дамата с Капелата успя, натрупала опит гледайки мъж си руснак как нагъва одеколон, вместо да го маже след бръснене сутрин. Но си беше яко да ги надпие, де, особено точно тия невъзпитани и комплексирани мрънкачи, дет сигур сал бира ближат, докато пишат устно поредната глава на "Провинцията срещу Столичани" и "Столичани срещу всички".
Пп От Варна съм. Морска столичанка. Joy

# 511
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледах епизода днес,и на мен не ми се иска да свършва.Хубав,лош,на мен ми допада.
Евдокия ще остане при пенсионера,евентуално и Надето ще откара цяло лято с хипаря.
Костенурката е сухоземна,ама хайде,да не ставаме дребнави.Ще я приемем,че е морска.

# 512
  • Велико Търново
В промото май се появява Симеон Лютаков.

А сериалът ще свърши преди темата. Мъка!

# 513
Гадженцето на Надето е адски противно момченце, "приятелите" и също паказаха и, че въобще не държат на нея и не са и никакви приятели в действителност. Ако бях на мястото на бащата на Надето щях да се погрижа малкото келешче да прекара цялото лято в гипсово коритце.Това заслужават всички глезени пикльовци като него.

# 514
  • София
https://nova.bg/accents/view/2020/05/06/287138/%D0%B3%D0%BE%D0%B … 0%BE%D0%BD%D0%B0/

Това е за финала за сериала. Хич не ми се иска да свършва. Дано направят втори сезон.

# 515
Сцената с багера е леко смешна - 20 човека се карат. Малко масовка да бяха викнали Joy
Ама айде, хепи енд да има Simple Smile

Ехх, Лютаков! Blush

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 20:35 от Donna Paulsen

# 516
Гледам сега последната серия и ми е мн кофти. Беше глътка свеж въздух в тая скапана ситуация с вируса 😞 Ще ми липса

# 517
  • Mediterraneo
Лютаков ми оправи вкуса от сериала!

# 518
  • София
Малко нелепо с цялата тази развръзка на плажа.
Браво на Парушев, реално той наклони везните.

Ау, Надето вече е жена. Wink

# 519
Дяволче, ти съмняваш ли се Joy На морето, под звездите, ала бала романтика Stuck Out Tongue Winking Eye

# 520
  • Mediterraneo
Сцената между майка и дъщеря много ми хареса. Направо ми се насълзиха очите.

# 521
  • Пловдив
На Надя кой тъпак писа тия реплики? Идиотски са...Мартин как говори, а тя Confused

# 522
Чудех се откъде ми е познато момчето от тайфата на Мартин , дето беше с него на скутера, като настигнаха буса...И се сетих , беше във София ден и нощ, гадже на някой

# 523
  • София
Е, класически щастлив край.
Втори сезон - в Боровец Grinning

# 524
Може сериалчето да не е кой знае какво, но бих се зарадвала на втори сезон. За разлика от БТВ, НоваTV не си спряха всички предавания

Общи условия

Активация на акаунт