"All Inclusive" – слънце, море и смях в ефира на NOVA от 28.02.

• 38 450
  • 611
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Кой ли актьор ще играе Такис? С този глас не ми е познат.

# 496
Дидо Манчев - казаха го в някакво интервю преди време.

Нещо ми беше скучен епизода. Зарадвах се на костенурката Grinning

# 497
На мен пък ми допадна и с тази лека препратка към "Оркестър без име.
Забавно ми беше и сценичните им костюми ме изкефиха и "пеенето".

# 498
  • София
Костенурката май не я видяха младите. Да не я изпуснат.

# 499
  • Варна
Много ми хареса на мен... Костенурката, обаче, я пропуснаха....Confused

# 500
Ще дойде друга, има време.

# 501
  • София
Тази баба шампион на табла, шампион по пиене. Брей, ти да видиш. Wink
Нищо особено като епизод, но някак си свикнах с него и ще ми липсва. Май само един финален епизод остана.
Това с костенурката как минава покрай тях бе много яко. Simple Smile

# 502
https://www.imdb.com/title/tt6895284/ - бях забравил, че Ици Бици се употребява за паяче.

Корона газ, вече не е само по капков път Simple Smile Айде и тук започнаха да се делят. Да си бяха останали вкъщи или поне малко солидарност да бяха проявили Simple Smile

Дочка освен да играе табла, можела и да разтребва. Стана ми мъчно за Парушев и вече и за Коледа не е много сигурно ...

И тук по подобие на другата сапунка вкараха секс интрига и плът. Въпреки това приятен епизод като за първи май и уж отмяната на маскения бал. И КПП-то спомогна за сформиране на яка група.

Бар в бутилка, но в ресторанта и в кръчмата беше по-яко. Само не разбрах ще има ли абитуриенти тази година?

Браво, много се забавлявах. Можело да правят и нормални неща, когато не изпълняват шпиц команди да зомбират

# 503
  • София
ДИРЕКТНИ ЛИНКОВЕ - за България и ЧУЖБИНА

компютър
                      All Inclusive С01Е11
 Епизод: 11

за МОБИЛНИ

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 504
  • Варна
Keksiter, нищо не разбирам от постовете ти, честно... На толкова несвързани фермани скоро не бях попадала.

# 505
Абе, глупав, скован, рецитиращ и не особено домислен е сериала. Обаче в тази тъпа и кофти ситуация ми идва като манна небесна в тв ефира. Индийско - турските недомлъвки между рибаря и златната рибка Евдокия ми идват една идея в повече. Рецитала на дечицата е сладък. Софка има кофти тяло, макар и слабичка, заформената мадама, на Ненчо женка му стоеше много по добре на сцена, макар и по пълничка. Костенурката ми хареса, ама това морска костенурка ли беше или такава дет може да си гледаме на терасата, хранейки я със зеле. Сякаш не мязаше на морска, ама аз и не ги познавам много много видовете костенурки, та може и да греша.

# 506
  • Sofia
Не видях костенурката,а уж гледах 1/2 епизод по  тв,другата 1/2 на компа...

# 507
Не видях костенурката,а уж гледах 1/2 епизод по  тв,другата 1/2 на компа...
Точно последните секунди на серията, като се награбиха и полегнаха на плажа.
Ще ми се Евдокия да й направи предложение морският вълк и да заживее при него. Тъкмо ще отърве нейните от присъствието си.

# 508
И според мен Евдокия ще остане на морето.

# 509
Евдокия е много колоритна 😂- спусна няколко питиета като казак и отвя старчоците . Освен това е и табладжийка 😉, направо си е дама за готиния дядо .

Общи условия

Активация на акаунт