"All Inclusive" – слънце, море и смях в ефира на NOVA от 28.02.

• 38 437
  • 611
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Благодаря за темата. Simple Smile

Поредния Бг сериал. Това е рекорд мисля. 3 нови шоута с премиери в рамките на една седмица. За съжаление, общото е, че и трите са по-скоро разочароващи, особено Луната. Прекалено е крадено от Баш Майстора. Това с Григор Димитров на Australian Open през нашето лято е уникална глупост с която много олекват. Поне е забавен, мисля по-смешен от Съни Бийч, но твърде нелеп идва и за това, то няма какво толкова да се обсъжда според мен.

# 61
И аз гледах, но съм по скоро разочарована. За мен няма нищо свежо в този сериал, тъп ми е и дървен. Прилича на пъзел от стари култови Бг филми и може да служи за игра: "Познай сега тая сцена от кой филм е?!".
Не ме разбирайте погрешно, радвам се, че правим филми и все се надявам да сме направили нещо добро, но си оставам само с надеждата. Пф.

Ще му хвърлям око, де, ама.. не е това, което ми се искаше да видя.

# 62
Моите 5 стинки,
Всичко което пуснаха е шит, сега ще ги наградя :
-тотал дъното "Ягодова боза"

- почетното предпоследно място Съни "кво"?

- ОЖ следя го от ден първи - чаках ги вече 9 ти сезон да се научат да играят,  да спрат да рецитират , да се научи съпругата на Милошев да пише...еми НЕ никакво развитие за толкова години, а даже напротив и тук първите 2 епизода , гледахме едно и също с по различен монтаж!!! това ако не е дъно ... не знам какво да кажа, гледам по дифолт като фон до готварските Wink

- ОЛ инклузив всичко е казано , има нелепици на кг. Най - дразнещо за момента ми е.. гласа на Жаки, все същата линия на говорене, явно това си може и гласа на дъщерята на другото семейство...имам "слухово  де жа вю", като не гледам ,че една и съща жена говори, сякаш я имитира .

- топ серил БГ за мен - не го бях гледала до момента , сега го следих си е "Под Прикритие" - има си и той слабости , но те се наричат Ивайлодървотозахариев , и това човече се оказва , че от 10 години вече се подвизава , като главен актьор и грам не може да "играе" .

# 63
В началото (първите 15 минути) ми хареса, след това - емиии не. Хуморът ми е плосък,  малко доскуча. Ненчо убер много си е повярвал и си личи.
Частта с Гришо - не беше лошо да помечтаем Григор да мачка на Оупъна, но поведението на феновете отиваше повече на футболен мач, отколкото на тенис.
Добре, че е веднъж седмично, засега ще го гледам, само защото е български.

П.С. Чичо Манчо? Seriously?

# 64
Чичо МОнчо чух аз.

# 65
И аз така чух, ама от всички възможни имена, баш това ли е най-подходящото? Не че с други неща не правят препратки към "чичо Манчо, снех та", обаче могат само праха да му дишат.

# 66
"Под прикритие" няма база за сравнение,като изключим наистина дървото.Единственият бг сериал,който съм чакала и гледала с интерес и удоволствие.Иначе давам шанс на всички,за съжаление не успяват да ги направят интересни и грабващи.Луната още интрото ме отказа,няма да му дам шанс дори."Дяволското гърло" също беше с хубав сезон и история,но от другите нови нищо друго не ме грабна да го догледам до края.На ОЖ само началото съм гледала,но като фен на Анатомията нямаше шанс да ме спечели.

# 67
Откога откровените кражби, преписани от стари български филми, се наричат "препратки"?! Нямам думи за бездарието на сценаристите....
Не ме грабна сериала, нищо смешно не видях, даже ме натовари  (а уж трябваше да е комедия).

# 68
Откога откровените кражби, преписани от стари български филми, се наричат "препратки"?!
Е... сега... 🙄 Така съм преценила, така съм го нарекла! Ти го наречи както намираш за удачно! Все пак не е официален римейк, нали, затова да го нарека препратка, е удачно за мен. Просто творческото безсилие е родило идеята да вземат, да видоизменят, да добавят нещо и да поднесат като ново. Както разбрахме и музиката има няколко групи музикални тактове (така ли се пише това?!), които са в основата на една мелодия, затова много песни ужасно си приличат, ама на са една и съща. А топлата вода е вече измислена и просто си е... топла вода. Резила е за съзателите на нова версия на чужд труд и акъл.

# 69
  • Sofia
Повтарят го в момента по нова

# 70
Повтарят го в момента по нова

Ей, благодаря! Добре, че отворих да се разпиша Smiley Тъкмо първи епизод снощи го гледах само в рекламните паузи.
Посмях се. А от Ненчо очаквам и по тъп селско-провинциален хумор.Wink

# 71
  • около Варна
На мен пък ми хареса филмчето. Не ме натоварва, забавен ми е, повече ми хареса май от Съни бийч. Ще следя и двата де, обичам български филми.

# 72
  • София/Севлиево
И аз сега гледам повторението.По-скоро като за детски ми минава, но пък синът ми не е особено впечатлен,повече му хареса Съни бийч...

# 73
  • Sofia
Продуцентът е включил и по-хубавките от "София ден и нощ"...

Чобанов/Ненчо/да звънне едно обаждане до хотела с гласа на ББ и ще им дадат президентският апартамент Grinning

# 74
  • София
още е много рано, минали са по 2 епизода от комедиите и 1 серия от пишман драмата, но засега ги нареждам така:
1. Съни Бийч
2. Ол Инклузив
3. Ягодова луна

Общи условия

Активация на акаунт