"All Inclusive" – слънце, море и смях в ефира на NOVA от 28.02.

• 38 449
  • 611
  •   1
Отговори
# 75
  • На топло в неговото сърце.
Абе опитват се да правят  филми, но не им се получава.

# 76
Най-много ми харесва жената на Ненчо, голяма сладурана е.
И идиотските лафчета на червенокосата.

# 77
  • София
Харесва ми за сега. Надявам се да стане по- забавно. Тъщата ме дразни. Най-симпатична ми е жената на Ненчо.

# 78
Тъщата ми е грозновата и грубовата. От една страна е подходяща като властна персона затъкнала зета между джама и фикуса, да не му духа на фикуса, но от друга страна е страшно неподходяща за лековерни любовни похождения и набези.

# 79
Тъщата ми е грозновата и грубовата. От една страна е подходяща като властна персона затъкнала зета между джама и фикуса, да не му духа на фикуса, но от друга страна е страшно неподходяща за лековерни любовни похождения и набези.
Много мило го каза. Тъщата си е направо грозотилище. Как па я избраха такава страстоубийца. Нямаше ли някоя мааааалко по-читава....

# 80
Тъщата е идеална! Няколко такива властни тъщи и свекърви (с пари) познавам и са 1:1 с тази. Мекотата, както и остротата на характера си личат и в чертите на човека. Според мен е подбрана перфектно, но в никакъв случай не е грозна жена.

# 81
Абе, грозничка си е, грубо лице, голям нос, няма финес у нея, макар да се опитват да ни го натрапят. Ще видим как ще се развие образа по нататък.

# 82
Ми как да се развие.......Този синеочко ще я завлече едни сериозни пари.....

# 83
  • София
В "Ние, нашите и вашите" тъщата беше готина и модерна. Тази наистина е като надзирател в затвор.

# 84
Като идея е добър, нещо в постановката куца. Ненчо преиграва на моменти, но може пък и д ами хареса в бъдеще, все пак само два епизода са дали Simple Smile

# 85
Да, в Ние, нашите и вашите", тъщата беше готина. Вярно, че и нея по подобен начин я ограбиха.

# 86
  • Велико Търново
Най-много ми харесва жената на Ненчо, голяма сладурана е.
И идиотските лафчета на червенокосата.
Те не са ли една и съща?

Тъщата си е баш както си трябва - хем си влиза във "властния" образ, хем пък да не я жалим, като я измами "немецът"

# 87
Тази където играеше Жаки в пътя е абсолютно еднотипна.Артист не е по един и същи начин да играеш в различно амплоа.

# 88
Къде е снимано....това Св Марина преди Созопол ли е ?
Царево Simple Smile
Че там къде има такъв комплекс  ... огромно нещо изглежда
В Лозенец е този комплекс.

# 89
Много ми хареса и се смях. Описват идеално живота в настоящето, затова се забавлявам.

Общи условия

Активация на акаунт