NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 6

• 58 030
  • 772
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте Simple Smile
Имам въпрос, свързан с кафе машинката ми Simple Smile
Понякога, когато прави кафе, започва да изпуска вода извън отвора на капсулата. В смисъл, че отвсякъде отгоре тече. Резервоара не е препълнен, не го прави всеки път, ползвам капсули на Якобс. Не знам дали това е от значение. Просто почва да шурти вода отвсякъде. Не знам какъв може да е проблема. Някой с подобни грижи? Simple Smile
На Якобс капсулите са маркирани с една точка, където трябва да влезе иглата. Скоро я забелязахме и ние.

# 151
  • Варна
След известно опознаване с машинката, да дам малко отзиви. Взехме Dolce Gusto® Mini-Me KP1205 - искахме да може да се определя предварително дължината на кафето, както и да се изключва сама след известно време.
Скрит текст:
С предната еспресо машина - с ръкохватка - имах точно такъв проблем - нямам нерви да изчакам да се напълни чашата /а тя явно беше нещо повредена, защото мноооого бавно пускаше вода, или кафето беше прекалено ситно, не знам/ отивам да върша нещо друго и като се върна, кафето преляло отдавна... Grinning. Хайде ново и така...
Капсулите на Долче Густо почти всички, които сме опитвали до сега, много ми харесват, наистина превъзходно кафе! За сега наистина класацията ми води Ristretto Barista, пускам го малко по-дълго от показаното на кутията и пак е върхът! Взехме едно Capuccino, но не е моето кафе, явно с готовите миксове с мляко няма да се разберем. 
Веднъж взех, за да опитаме нещо по-евтино, евентуално - капсули на Spetema - Intenso и Cortado - но няма нищо общо с качеството на кафето, нищо, че Spetema..... ММ ще си ги изпие, пари сме давали Grinning.
В общи линии много съм доволна. Надхвърли очакванията ми!

# 152
  • София
Мернах в брошурата на Т-маркет, че този уикенд всички кафета, включително и капсулите са намалени с 25%.

# 153
  • софия
Чудесно ,тъкмо привършвам последната кутия.

# 154
  • Пловдив
Чудесно ,тъкмо привършвам последната кутия.
кое ползваш в момента?
Аз взех Лунго, че е 100% арабика, ама пак не е моето...но ще преглъщам Simple Smile

# 155
  • софия
Бариста взимам,и карамел макиато ли нещо такова беше с вкус на карамел(боза е ,но много ми допада кафе с аромат на портокал или карамел).
Машината ми е от три години,само Бариста ми е по вкуса,и имаше едно по силно ,но не помня как се казваше.
В този ред на масли ,Вие с колко кутии изкарвате месеца?
Мъжът ми е вдигнал ръце,аз ли пия много?Той да изпива максимум 1 кутия(16бр),взимаме поне 6 кутии ,на месец и от време на време сутрин няма никой в кутиятя .Като пристрастена съм☺.

# 156
Това с оригиналните капсули ли? Никога не ми се е случвало, а пия основно капучино от 3-4г. с една и съща машинка.
[/quote да,с оригиналните,но имаме две машинки,само едната така ми прави,буквално извира част от млякото, като мине иглата,отстрани подлива по машината,бърша постоянно.

# 157
Вървят си и при нас капсулите, често купуваме.

# 158
  • София
да,с оригиналните,но имаме две машинки,само едната така ми прави,буквално извира част от млякото, като мине иглата,отстрани подлива по машината,бърша постоянно.

Значи ви е развалена машинката с оригиналните капсули, не съм виждала да го прави която и да е машина.

# 159
  • Пловдив
Аз преди купувах мнооого рядко, понеже пиех на работа, а вкъщи евентуално уикендите, ако съм у дома...но сега пия по едно, рядко две на ден.

# 160
  • Plovdiv, Bulgaria
Преди с 2 кутии за мъжа ми и една за мен изкарахме месеца, аз рядко пиех в нас, той по едно сутрин. Сега аз съм в нас отдавна и пия по едно всеки ден, а покрай ИП и той си е в нас почти постоянно и пие поне по 2 на ден. Бе на всяка промоция се взимат поне по 2-3 кутии, че да не оставяме без. Вървят си кафенцата.

# 161
Здравейте, извинявам се за  малко глупавия въпрос, но вчера си взех машина и не мога да разбера тази бялата финийка кога и за какво се използва!Благодаря! 😊

# 162
  • Пловдив
За топла вода...напр. ако си правиш чай.

# 163
Благодаря! 👌😊💐

# 164
  • до най-прекрасния мъж
Благодаря! 👌😊💐
Имайте предвид, че водата не излиза гореща. Аз похабих 2 пакетчета чай, правейки го с вода от машината. Топла е, но не е вряла и докато се запари чая, водата изстива.

Общи условия

Активация на акаунт