NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 6

• 59 020
  • 772
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Моите деца го харесват, но аз им добавям малко мляко към Нескуик за да го охлади.
Аз предпочитам капучино, лате карамел и основно това си купувам.
За майка и децата също вземам и чокочино и то не е лошо.

# 451
  • София
Дъщеря ми, която е на цели 15г. харесва нескуик, той е по-малко сладък. Типичното какао нескуик става, но с пяна.
Синът ми, по-малък предпочита чокачино - накъртващо сладка шоколадова напитка (подобна на течен шоколат от кафе машините) пък и по-голям обем. Ама в кутията са 8 дози, а нескуика са 16 Wink
От млечните аз обичам капучино и флат уайт и кортадо от мъничките защото са без захар.

# 452
Моят син пиеше Нескуика само с мляко, иначе хич не му харесваше.
Чокочиното не се хареса на никого, така си стоят капсулите. Майка ми харесва кортадо(то е с мляко). Капучино съм купувала преди- то е 8 капсули кафе и 8 мляко, дъщеря ми го харесваше. Аз съм почитател на чистото силно кафе и не мога да дам лично мнение.

# 453
Има и едно лате амарето (което обаче взех от емаг, в сайта на долче густо го няма, не знам защо), хубаво е. Аз харесвам латетата, но карамела изчезна май.

# 454
В тази връзка виждам, че машината има функция за ХЛ напитки. В тази връзка кои напитки са такива?

# 455
  • до най-прекрасния мъж
В тази връзка виждам, че машината има функция за ХЛ напитки. В тази връзка кои напитки са такива?
На фолиото на всяка капсула има обозначение колко дълга се препоръчва да бъде. Колкото чертички са показани на капсулата, на толкова трябва да настроиш машината, за да получиш оптимален резултат.
Ние пием дори най-късите на 4 чертички, защото така ни харесват. Пробвай и сама ще намериш оптималния за теб вариант. На мен, например, капучиното с карамел ми е воднисто по начина, по който го дават да се приготвя. Като цяло не ми и допадна, едва избутахме кутията и не взимам повече. Еспресо с мляко ми е в пъти по-добро. Но това съм си аз с моя вкус, на други им допада.

# 456
Да, да, просто не съм срещала такива в ХЛ "формат" разрових в интернет и видях, че има, но не виждам на българския пазар.

# 457
  • до най-прекрасния мъж
Американското е доста дълго. Капучиното и то става дългичко. За други честно, не се сещам.

# 458
  • Mediterraneo
Lungo. grande intenso. Mexico също са дълги.
Чокочино и Нескуик съм купила по веднъж за проба, никой не ги хареса вкъщи, нито с мляко, нито с нищо. Аз обичам капучино и лате, но не си заслужават парите- купувам си обикновено еспресо карамел, разбивам си с миксерче преди това мляко на пяна и имам лате карамел. Или капвам в млякото капка течна ванилия и имам лате ванилия.

# 459
И пак аз Simple Smile Изпратиха ми 20% на първата покупка при въвеждане на кода от машината, но аз такъв код не намирам. Някой знае ли къде се намира?

# 460
Преди време се коментираше, че такива кодове вече няма.
Аз търсих на нашата (закупена януари), така и не открих код.

Преди малко поръчах от сайта на Долче густо - 3 големи кутии за 42лв и безплатна доставка, за сега това е най-изгодното, което намерих и за 3-ти път поръчвам.

# 461
Ами аз никъде не намирам такъв код наистина, прегледах и брошурите. В същото време днес при регистрация в сайта ми изпратиха такъв мейл на български. Странна работа. Благодаря Simple Smile Ще взема да им пиша.

# 462
От понеделник на 7.99 в Кауфланд.

# 463
Също и в Т маркет върви таз промоция. Вчера купих две кутии за по 7.99лв. - Lungo и Lungo Intenzo. Второто го виждам и вземам за първи път.

# 464
В eBag има промоция на Lungo и Lungo Intenso -7.99.

Общи условия

Активация на акаунт