NESCAFE DOLCE GUSTO - Тема 6

• 58 012
  • 772
  •   1
Отговори
# 660
Моля за помощ, трябва ми контейнер за Пиколо обаче кое ще стане на машината пише Kp 100 . В сайтовете няма такъв номер.

Звъннете на кой да е оторизиран сервиз и им продиктувайте номера на машината /намира се отдолу/, ако не знаете как да го намерите те ще Ви обяснят по телефона. В сервизите продават всякакви резервни части за кафе машините.

# 661
  • София
В моя акаунт имам 500 точки, не са ми добавили автоматично да станат кратни на 200, при някой получило ли се е?

# 662
Аз също нямам добавени точки.

# 663
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Как успявате да влезете в сайта изобщо? Аз от снощи се опитвам, и не мога, ужасно бавен е, как не си го оправиха?!?

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 15:35 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 664
Аз влизам, но точките ми нямат промяна.

# 665
  • софия
И аз не мога да влязна

# 666
Влизам,но точките  ми продължават да са все 160.

# 667
И аз така.

# 668
  • софия
Бях сигурна, че ще ни извъртят нещо.

# 669
  • София
И моите не са мръднали.

# 670
  • София
Аз не мога да си обесня и защо премахват всички бонуси, първо кода от машина за 20% отстъпка, сега кодовете от кутиите, които едва ли ги вътрят много, все пак 20 кутии за да вземеш 1 безплатна...

# 671
Имам три машини по къщите, но при следваща подмяна определено ще търся друга алтернатива. Кокошкарска работа. Поне да бяха почакали да се изчерпят в магазинната мрежа кутиите с токите и да бяха дали гратисен период. Овидяха им се безплатните кутии, а не гледат че трябва 20 да си купил за една безплатна. Тази игра тука има тука няма вече за втори пък я играем. Несериозна работа. Не знам в другите държави където имат представителства дали играят същата игра.

# 672
Е че ти пиеш това кафе заради точките ли?
Аз го пия защото ми харесва, с точки без точки, все ми е едно.

# 673
И аз нямам😂, както и очаквах. Може би повече полза ще има да им пишем на фейсбук страницата. Ние тук и да се възмущаваме...
Lemy, аз не пия кафето заради точките. Обаче наистина е дразнещо, защото бая кафета трябва да изпиеш, за да събереш точки за една нещастна кутия, а те и това махат. Демек-все ни е тая за лоялните клиенти.

# 674
Е че ти пиеш това кафе заради точките ли?
Аз го пия защото ми харесва, с точки без точки, все ми е едно.
Ако работодателят ти е осигурявал доскоро някакви допълнителни социални придобивки (допълнителен здравен фонд, купони за храна, карта за фитнес и т.н.) и изведнъж реши да ги премахне, ще ми бъде любопитно да те видя като някой се изтъпани пред теб и изстреля нещо подобно на "Е че ти ходиш на работа заради социалните придобивки ли? Щото аз ходя заради заплатата, с придобивки без придобивки, все ми е едно."
Дано го схванеш!

Колкото до Нестле в България, политиката им клиентите е тотално сбъркана и честно казано мисля и аз да разкарам машината и да мина на друго кафе. И без това, с изключение на 2-3 вкуса, всичко друго е отвратително. Не че досега съм купувала капсули от България, но поне е сигурно, че и занапред няма да вземам от тук!

Общи условия

Активация на акаунт