Искам да кажа ... (168) през март 2020

• 67 009
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 1 605
Новинка,интервю по телефона? На видео разговор?

# 1 606
През Вайбър

# 1 607
  • Бургас
И аз нямам ядове с маската. Не я знам колко и дали пази, но поне ме възпира да се почеша тук там или да си наместя 100 пъти очилата.

Новинка, супер новина. Успех!

# 1 608
Нека преспя, ще го мисля утре!

# 1 609
За добро ще е, Новинка!

# 1 610
  • някъде ... тук ...
Не е проблемът в носенето на маските...

Новинка, успех!

# 1 611
  • Euskal Herria
Успех, Новинка!

Grinning

# 1 612
Новинка, да вземеш най-правилното за теб решение!
Браво на Елени! Оправна мадама ще е, типична представителка на нашата зодия. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ние дори нямаме маски, дано да не стигаме до такива мерки тук, че ще се наложи да си припомням часовете по труд и техника. Grin
Бях " на вечеря" с приятелки, всяка в нейния си дом обсъдихме най-важното по света и у нас,посмяхме се добре, само мъжете не успяхме да посолим порядъчно, че бяха на метър разстояние. В четвъртък сме на "коктейл бар".
И сега да ви споделя една много хубава новина сред целия ужас по света. Вчера в късния следобед най-добрата ми приятелка от детството, на чиято сватба бях лятото в България, роди един съвършен малък мъж - моят бъдещ кръщелник. И мама, и бебе са много добре. С нея сме приятелки буквално от родилното, майките ни са приятелки от детство, после забременяват по едно и също време с нас и аз съм с цели 18 часа по-голяма. Много я обичам, най- милия, добър и чист човек, който познавам, даже не знам как е още приятелка с мен. Grinning Много съм щастлива за нея, ще бъде прекрасна майка, сигурна съм, говорихме си вчера, днес ми изпраща снимки на красавеца. Не че е наше, ама е много хубав.Heart Eyes Пу пу! Чак и на мен ми се прииска едно такова Joy Най ме е яд , че няма да мога да го нагушкам скоро. Sad

# 1 613
Пожелавам ти едно такова пухкавко😘 за гушкане Ем!
Янче, пратих снимката на детето, направи се че не я разбира;)
Мид, Селесте, браво на порасналите дечица!
Новинка, успех, каквото и да решиш, ама недей се отказва от интервюто.
Лин, и това ще мине!
Днес минах през Бриколаж, много ми харесаха надписите с правила там. Завършваха със "заедно ще се справим"
Брат ми разказва, че вечерно време съседите им пеят от терасите и възхваляват Испания, а полицаите танцуват, за да развеселят дечицата под карантина.

# 1 614
  • На брега на реката
Добро утро,

Ем, честито да е малкото човече. Много поводи за радост и гордост да ви носи.  Пък не му мисли много,  зарадвай и ти приятелката си.

Новинка, стискам палци, за възможно най-добро развитие на нещата.

Браво на Марти и Елени! Значи са големи, вече! Blush

Това за маските, не ме притеснява. На работа, ако има повече от един човек в помещние, задължително е да сме с маска и ръкавици. Единственото кофти е, че ми се запотяват очилата. Аз и навън като излизам съм с маска и ръкавици.

Фонсче, радвам се, че Шоколадко е добре. Hug

Хубав ден, момичета и да сме здрави!

# 1 615
Добро утро!

Емммм, еййй, че хубава новина! Пожелавам на мама и бебе да са много здрави, той да папка и да слушка, да расте достоен човек!

Фонс, дано да е добре вече Шоколадко!

Новинка, стискам палци!

Янче, пращам го на дружките, дето са хоум офис с деца 😂 Ти как си?

Вчера беше разкошен пролетен ден. В обедната излязох да се попека на един бордюр и да изпуша 2 цигари 😂 На площада полицаи разгонваха седящите по пейките. Не, че имаше тълпи, по-скоро самостоятелни бойни единици като мен. Направо не ми се прибираше след работа  - светло,  топло... И утре- сняг 🥶 Незензурно ми стана, като чух прогнозата по радиото...

Спорен ден, банда! Бъдете здрави!

# 1 616
  • на Мелмак
Добро утро!

Ем, чудесно Heart

Фонс, дано е вече добре Шоколадко!

Новинка, успех!

Браво на децата Heart Eyes

Ние също работим с маски и ръкавици. И аз, разбира се имам алергия към нитрила, снощи цялото лице ме сърбеше от маската. Бях на петна. Мажа се с лечебен крем, сега съм по-добре, само устата ми е суха и ме сърби. А маската е от памучен плат, всеки ден я слагам изпрана. Може да ми се наложи да я нося постоянно, ако стана на рани Wink
Събудих се преди 2 часа Unamused
Иначе вчера отметнахме с щерката 4 перални, леко чистене, готвене. Днес една пица имам да правя за малкия и това е.
Бубе, и на мен проблем са ми очилата с маската Simple Smile

Хубав ден, мацки!

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 09:23 от etty775

# 1 617
  • Бургас
Добро утро!

Ем, да са здрави мама и бебе и много щастливи!

Яна, много забавен плакат, ще е актуален по всяко време, че те въпросите са все едни и същи. Отговор "не" най-ми хареса.

Едно студено ми се вижда навън, а трябва да излизам след малко.
Хубав ден ви пожелавам, момичета!

# 1 618
Добро утро.
Ем, здрав да е малкият мъж.
Студено е, пуснах климатика да се стоплим. Ужасна е прогнозата за още сняг. Тъкмо всичко цъфти,  и плодове няма да имаме лятото.

# 1 619
Добро утро!
Значи препоръчвам домакински фитнес за по- добър сън.
Тъй като от последните постове разбирам, че и Марти е пораснал, го поздравявам заедно с Елени.
Ем, много хубав съвет ти е дала Буб- да зарадваш и ти прителката ти с бебе.
След малко денят ни ще започне с математика за 5 клас за мен и момчето, а щерката с баща ѝ ще отиват на зъболекар. За обяд от мен гироси.

Общи условия

Активация на акаунт