Искам да кажа ... (168) през март 2020

• 67 317
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро!
Лято, Лаленце, Ети, да сте здрави, момичета! Да имате страхотен и незабравим празник! Към Лаленцето пожелания и за по- често навестяване на темичката ни!
Съни, болните мъже да странна порода! Да му мине и замине, че мебелите него чакат.
Тути, ако не ти се купуват пердета, ела към нашия край. Щерките ще се гримират, а ние ще отидем на ресторант, поради липса на МОЛ. ММ тръгна към Гърция, не му казах да купи баклава. Чувствам се горда!
От споменатите случки с перални и котлони съм имала и аз, и ги приемам за нормални, но Буб ме впечатли с прахосмука.

# 181
  • София
Няма как да е дъждовен денят след като Три Слънца имат празник днес!
Живи и здрави момичета!!

# 182
  • София
Лале, Лято и Ети, честити да сте! Много здраве, щастие и късмет! И все така млади и красиви! 
Утре и мама има рожден ден!
Фонсе, май в Канада страха от короната е по-голям от колкото тук?
Ние у дома като сглобяваме мебели всички се включваме. Включително и дъщерята като живееше у дома. Че и в новата си къща тя се справя ако не наравно, по-добре от мъжа си...
И аз съм разсеяна, но не си помня изцепките...
Времето е гадно, искам вече слънце и топло! Айде хубава седмица!

# 183
Честити да са ни рожденичките! Желая ви здраве,късмет,любов и много усмивки! 🤗🥰💐🎉

И един тост:

# 184
О, имаме си рожденички днес.
Ети, Лято, Лале, живи и здрави и много обичани да сте! Пожелавам ви много успехи и незабравими моменти!
Веси, все едно аз съм писала за фон дьо тена и четенето в Красива мама. Едно към едно с мен. Толкова непознати за мен неща се споменават там, а какви снимки показват някои... Направо висш пилотаж ми се видя гримирането.
Мари, а така! Никаква баклава!
Съни, тежък ден се очертава за теб с този болен мъж.
Ени, на теб честита прическа!
Утре е петък, чакам го. И хубаво време искам.

# 185
Оооо, колко много астрални близначки Grinning
Честити да сте, здрави, щастливи и обгрижвани Flowers Tulip Cake Tada

Колежката се разболя, аз имам час за фризьор и довечера съм на родителска среща.
Ще се справя някак. Хубавото е, че срещите на малката продължават в ресторанта срещу училище.
Много ги харесвам Sunglasses

При нас отварят кино след 10 години. Най-накрая една добра новина за града.

# 186
Честит рожден ден, Ети, Лято, Лаленце! Бъдете здрави и много щастливи!
Eдни лаленца от градината ми за вас Hug

# 187
  • дядовата ръкавичка
Честити да сте Ети, Лято, Лаленце! Здрави, щастливи, обичани!

Това със събличането  в пожеланието на Any не ми е хич на място днес. Ходих тази сутрин на профилактични прегледи за допълнителното здравно осигуряване от работата. Само пред офталмолога не се събличах.... А бях с една ризка с хиляда копчета, егати досадата ... Иначе и аз съм с "възрастов" диоптър, ама ще отлагам очилата докато мога.

Натюр си ходя, най-много някое червило да мацна и ВВ крем като ме споходи вдъхновение...

Последна редакция: чт, 05 мар 2020, 13:42 от Айяла

# 188
  • София

Честит рожден ден, Ети, Лято, Лаленце! Да сте ни живи и здрави и само хубави неща да ви се случват!!!

# 189
  • sofia
Честити да сте Ети, Лято и Лале! По вода да ви върви и с лекота да преминавате през трудностите!
И най-добрата ми приятелка е рожденичка днес.

Сутринта се почерпих с торта и ще го броя за ваше здраве! Нищо, че е на мойто Д Satisfied

Руми, така описа родителската, че чак да му се приходи на човек Smiley

Бубе, Rayemil, аз само ФДТ почнах да слагам и спирала (когато се сетя и имам време). За друго гримиране - забрави. Намерих някакви клипове с добри съвети кое как се тества, дали ни пасва, как се нанася и пр. - малко ограмотяване по темата. Сега сутрин имам време, щот не возя ученици.

# 190
Иии, че хубав ден днес! Честити да сте,  Ети, Лаленце и Лято 🤩🤩🤩

Аз не се наспах, замотах се преди работа, изобщо голям зор на ранина 😂

Ного е студено днес, валяло е през нощта... Искам слънцееее!

# 191
  • София
Лято, Лаленце, Ети, да сте здрави, момичета! Да сте щастливи, обичани и обгрижвани Flowers Bouquet

# 192
  • На брега на реката
Честити да са Ети,  Лаленцето и Лято.
Мили момичета, искам да ви пожелая дълъг живот в отлично здраве и много щастие, заедно с любимите ви хора.
Много любов и късмет, да съпътстват дните ви и с лекота да се сбъдват мечтите ви.
Kissing Heart Flowers Hibiscus Birthday

# 193
  • Germany
Ехааа, колко рожденички си имаме в темата Simple Smile
Ети, Лято, Лаленце,  бъдете здрави! Много щастливи моменти и успешни начинания!
Аз да помрънкам малко. 4ти ден ме боли глава. Подозирам, че е от врата /имам шипове и го усещам леко схванат/. Не мога и да спя като хората. Сънувам някакви кошмари и се будя. Искам да пуснат децата ваканция, да не ги мисля по цял ден с този вирус. Мъжа ми си остана днес вкъщи, че нещо дига кръвно 2 вечери. Подозираме, че е от стрес. Ще го наблюдавам днес и дано размине, че хич не е подходящ момента да ходи по лекари.
Хубав ден на всички!

# 194
Мони, отиди ако можеш на масаж.

Честити да са рожденичките днес!
Все по-хубави и щастливи да ставате!

Маре, купих пердетата, сега ще трябва да ги нося на шивач;)
За идването съм за, моята девойка си е разпределила лятото - Испания, Гърция и Петрич;)
Успокои ме, че на есен ще се прибере, щели сме да се видим;)

Аз се гримирам, но в никакъв случай не изглеждам гримирана, то май в това е разковничето. Иначе съм много бледа и редовно ме питат зле ли ми е;)

Общи условия

Активация на акаунт