Искам да кажа ... (168) през март 2020

• 67 315
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Марѝ, и по срок на носене, и по преглед, съм те настигнала почти. Аз обаче не си знам диоптрите. Дала съм си последната рецепта на мм и той се занимава със стъкла, аз само рамките избирам.

Първата активност я избутах. Срещнах една позната и като ударихме един лаф на пътя, 40мин. Едно хубаво си се оплакахме от малките зверчета вкъщи, че и тя си има 3г хала. 10мин имаме до балета, а още математиката не е свършила. Що не съм сега един шофьор.

Фонс, дано не е закачил нещо колегата!

# 166
Да дaм oтчет за прегледа- за 10 години съм вдигнала диоптъра само на едното око с 0.25. Другото е бетон. Обачеееее, кака ви Миче по всяко време вече може да се сдобие и с втори чифт очила. Не разбрах за четене ли ....Бях си глътнала граматиката... Ама то от ЕГН- то било, да не се притеснявам. И тези, моите си, с които съм като срастната от над 20 години да не ги нося постоянно.
Щерката също се обзаведе с рецепта, но и нейните не са за постоянно носене.
Хрис, в най- големия дъжд днес садих касис. Още веднъж благодаря.

# 167
И аз да благодаря за пореден път на Хрис. Не съм садила още,но утре ще го бодна. 🤗🌺

# 168
  • някъде ... тук ...
И аз ходих миналата седмица на очен, покрай мъжО, че имаше оплаквания. Ами... и двамата с по 1.0 за четене и компютър. Днес си взех очилата и бачках с тях. Не знам как ще свикна. Само като гледам в монитора съм ОК. Да хвърля до др. край на стаята и ми замазва. А постоянно да слагам и свалям не знам дали ще успея.
И нашето е от възрастта, нормално било...

Скиорствахме малко. Отделно мачовете на дребния. А и работа имам много. Поне сме здрави и дано се опазим така.
Дребният днес ходил на училище с колелото и се прибра преди малко, в големия дъжд, по суитчър и панталони до колената Crazy Напари се в банята и пи аспирин и вит. С.

# 169
  • на Мелмак
С касиса - после сокче да направите, да ни почерпите Wink

Елит, дано е здрав!

Аз да ви кажа, ако не знаете. Simple SmileКато сложиш тенджера на котлона и включиш абсорбатора, котлона не се включва автоматично и след половин час тенджерата е точно толкова студена, колкото си я оставил Stuck Out Tongue Winking Eye

# 170
  • На брега на реката
Ети, Joy.
И аз в отбора:
Тази вечер държа прахосмукачката, а ММ пробива отвори с перфоратора и двамата гледаме , че хвърчи пепел и той вика: "Дръж го по-нагоре, близо до дупката" и аз влагам цялото си старание и пак нищо. Чак след като свърши и видях, че не съм включила прахосмукачката. Joy

# 171
  • Бургас
Аз често разчитам на праха сам да пусне пералнята. Зареждам, затварям и дотам.

# 172
Големи сте образи;)
Разсмяхте ме с последните постове.
Нещо ми е напрегнато, от работата ли, от пмс ли, не знам, ама да хване да минава вече.

# 173
О и аз пускам пералня без препарат редовно. 🤣
Ходих на фризьор. Няма и сантиметър да ми е отрязала.
Ети,ще черпим сокче със сигурност. 🤗
Тути,насяла съм пак домати. 🤪
Започна дъжда тук. Дават го следващите 10 дни все гадно. 😣
Понеже не всички следят цветните теми,ще ви покажа още едно пролетно настроение:

# 174
  • На брега на реката
Добро утро!

Ени, благодаря! Много красиво!

Тути, да минава!

Мари, подсети ме, че и аз трябва да ходя на очен, ама кога ще ми остане времем не знам?!

За гримовете: В ежедневието си ползвам, сенки за вежди, защото от Хашимотото оредяха, спирала, малко руж и  червило. По поводи, освен горепосоченото, слагам DD крем, сенки и молив. Преди няколко години, си говорихте за гримове и тогава Даун /какво ли прави?/, много ми се смя, като питах: "Всичките изброени неща около 10-15 на брой, на куп ли се слагат?". Поограмотих се малко, накупих си основа и ФДТ, основа за сенки, коректор, разни пудри, хайлайтър и др. Ами, познайте дали ги ползвам?! Опитах веднъж, дваж, ама то първо отнема много време и второ, аз като не съм свикнала с толкова кит на лицето, ич не ми е комфортно, като с маска съм. Чудя се на тези, дето ежедневно ползват 20 неща, ама сигурно е до навик.  Ми то аз ставам рано, ама не ми се губи един час, за да се маскирам.  Ш'си ода, натурално красива.  Joy

Дано не познаят с времето! Disappointed

Хубав ден, момичета!

# 175
Добро утро.
Станах рано,  но май се наспах. Днес съм в отпуск, защото мебелите и фурната ще дойдат, но ще се баложи и да поработвам, защото колегите са по други задачи и няма кой друг.
Мъжът ми е болен, пъшка, все едно умира, а за мен е просто с хрема. Дано днес живне, за да сглоби мебелите.
Дано поспре дъжда, че, ако трябва да тичаме с мебелите, че да не ни вали много, няма да е приятно.
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам.

# 176
  • на Мелмак
Добро утро!

Почерпете се за мое здраве днес, мацки! Днес ставам по-Убава Grinning

Честито и на Лято и Лаленце Flowers Bouquet

Съни, дано ТМ се оправи и нагласи мебелите.

Тути, перденца, м?

# 177
Ети, здрава, щастлива и спокойна бъди.
Положението с мъжът е тежко. Детето беше болно, ама нямаше този драматизъм,  какъвто има с мъжа.

# 178
  • Бургас
Честит рожден ден на Ети, Лаленце и Лято! Здрави, щастливи и обичани да сте, момичета!:birthday:Balloon

Съни, да оздравява ТМ!

# 179
Благодаря ви, момичета!
Днес ставам на 18, юхууу.
Честити да са лалето и Ети!

Общи условия

Активация на акаунт