Искам да кажа ... (168) през март 2020

• 67 314
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 150
  • sofia
Добър ден!
Али, и аз вчера цял ден имах чувството, че е неделя....пазар, готвене, пране и пр. Joy А пък фейса ми показа таз мъдра мисъл:
Скрит текст:

превод: "Не е нужно да казваш директно на някого "Мразя те", кажи му "Ти си понеделникът на моя живот."

# 151
Другарки,

Поздрави от Чепеларе. Вчера имахме чуден празник, включихме се в ежегодното изкачване от Чепеларе до Мечи чал, по едно време си мислех, че няма да издрапам, егати зора беше, но пък много хубаво, на няколко места спирахме, гайди, хора, хората размахват знамена.. абе прекрасно. Горе беше много красиво, слънчево, пихме чай и ядохме като невидели.

# 152
Аз мразя неделите. Ненавиждам ги от малка. Sad

# 153
  • Бургас
Привет!
Захирчееее,разкошни снимки! Много яко в било!
Бубе,редовно пий магнезий. И аз си имам болки в рамото и ръцете,особенно като ги претоваря,но редовно съм с магнезия.

Фиксовете не са ми от най-любимите.

Дребния е все още с температура,но се държи свежо,не е като да е увиснал. Упорит ще излезе този грип,ей. А тез хапчета...чудя се дали изобщо действат нещо.

# 154
  • София
Я дайте детски дерматолог за Сф,за Елени.

# 155

Селесте, нямам договор, но и да имах срока е 30 календарни дни, а те са минали само 15. Ядосах се, защото обещаха да ги направят по-рано, а не се случва. Дано само не се засекат с мебелиста. Иначе, много красиви врати си избрах и ще си струва чакането, ама не обичам неспазени обещания!

От къде са? Вкъщи ни предстои да сменяме врати.

# 156
  • Бургас
Захир, страхотни снимки, както винаги!

Марѝ, профилактичен преглед ли? Всичко да е наред!

Готвих, чистих, прах, рАботих, домашни проверявах /нищо ново/, а следобед ме чака 4 часа обикаляне по улиците, че Вики е първо на математика, после на балет. И двете дейности са на тъпи места, наоколо има само супер маркет и плод зеленчук. Как ще убия време не знам. И така ще е всяка сряда в близките три месеца. Да се затопли поне, че да сядам с книжка в Морската градина, която е близо.

Бубе, не се претоварвай, зорът мина.

Фиксове, вегети, бульони и други подобни не ползвам, макар че имаше един период на работа, когато с колежката си купувахме от супите в чашка. Камерата ми е заредена с накълцани зеленчуци и подправки и само на тях разчитам.

# 157
Селесте, срам ме е но ще споделя, че не съм била на очен лекар повече от 10 години. А щерката си е редовна през 6 месеца. Лекарят все се спира да изпише очила и наблюдаваме.
Във ваканиця сме! Супер!

# 158
  • на Мелмак
Мари, радвам се за детето. Че моята щерка хвърчи нагоре с диоптъра, направо ме е страх когато ходим Disappointed Relieved
Толкова работа свърших, изморих се, а сега трябва на работа да ходя.

# 159
  • Бургас
Марѝ, що да те е срам. Нямаш нужда, не ходиш, явно си виждаш добре. И днес да се разминете с остъкляване Simple Smile

# 160
А, Селесте, аз съм си с цайси от над 20 години.

# 161
  • sofia
Мари, щом си виждаш, значи нямаш нужда от корекции.
Големият ми син е с голяма разлика между двете очи. Преди години случайно го установихме, а никога не се е оплаквал, че не вижда. Като си затвори едното око вижда размазано, а с другото е ок. Като гледа с двете явно успява да компенсира и е ок. Имаше едни очила, ама не ги носеше особено. Скоро ходи на преглед и пак му изписаха очила, но докторката каза, че спокойно може и без тях. Още не сме стигнали до някоя оптика...

Явно и на ММ ще трябва да му купя магнезий, все нещо го боли. Stuck Out Tongue Winking Eye

Да оздравяват болните!

Аз пък миналата седмица се обзаведох с фон дьо тен...вторият в живота ми, първият си изсъхна и бе изхвърлен Joy Почнах да чета в Красива мама.... ама то цяла нАука, бе! Сега съм решила да си купя някаква основа, та дано се задържи по-дълго на лицето. Следобяд вече все едно не съм слагала нищо....или пък да пробвам с нещо не толкова течно? Имам някакви петънца, които ме дразнят, ама само докато се гледам в огледалото... та за това е тоя зор.

# 162
  • На брега на реката
Лято, фирмата е Славянка. Имат сайт, но  нямат цени. Правиш запитване и ти правят оферта.
Ако искаш, ще споделя мнение, като ги монтират.

# 163
Веси, това за понеделника много яко 😂😂😂😂

И аз трябва да ходя май на очен, га че ли съм вдигнала диоптъра...

Селесте, бе, уморих се само да те прочета. Пък съм на работа и си имам задачки 😂

Захирче 🥰

И моята приятелка тегнаха с вратите миналото лято. И без гаражна останаха, защото след 2 месеца се оказа, че просто фирмата нямала капацитет да я направи и не се знаело кога ще заима... Поне парите им върнаха.

# 164
  • Canada
Гримирам се почти всеки ден, мн съм бледа и е друго като добавя малко цвят.

Колега е на ски в Италия, офиса е в истерия. Връща се в понеделник Grin

Общи условия

Активация на акаунт