Искам да кажа ... (168) през март 2020

• 67 310
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 135
  • На брега на реката
Голямо чистене днес, ама придобива вид вече! Blush

От сутринта от 9 часа до сега не съм сядала. Много работа отхвърлих.

Селесте, нямам договор, но и да имах срока е 30 календарни дни, а те са минали само 15. Ядосах се, защото обещаха да ги направят по-рано, а не се случва. Дано само не се засекат с мебелиста. Иначе, много красиви врати си избрах и ще си струва чакането, ама не обичам неспазени обещания!

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 21:48 от Бубoлина

# 136
  • На брега на реката
Добро утро,

Хич не можах да спя. Явно се преуморих вчера и цяла нощ ми изтръпваше дясната ръка и вече 2 часа съм будна. Няма и да правя опити да заспивам, че после ще съм компот.
Два поредни поста са, ама в два различни дни, та надявам се, да не е проблем.

Хубав ден, момичета!

# 137
Добро утро!

Аз спах, ама още може 😁 И не ми се ходи на работа,  ама не може 😂

Бубе, ако имаш магнезий пийни си,  пртоварила си.

Спорен ден, банда!

# 138
  • на Мелмак
Добро утро!

Бубе, съчувствам ти, наистина Hug

И аз от наспаните! А можех и исках още, но училището ни е от 7.30.

Снощи си счупих капака на един тиган, яд ме е, дано има, да си купя друг. Едни спагети започнах да правя, че децата искаха, е каквото можАх изпуснах, разсипах. Е успях да нахраня челядта, легнах рано, рано Grinning

Хубав и успешен ден от мен, мацки!

# 139
Добро утро Simple Smile
Бубе, магнезий и днес я пази, доколкото е възможно.

Ети, счупеното е на късмет.

Лек ден на всички!

# 140
Добро утро.
Ети, вчера и аз готвих спегетести. По- точно макарони с пакетче Маги 4 сирена по желание на момчето. Еми, няма да повторя. Ужасни са. Кой ги купува тия боклуци.....
Буб, дано днес да ти е спокойно, че да не ти се отрази малкото сън.
Вчера паднах арабийската с главата напред. Главата я опазих, ама сега имам две рани на дланите. После разказвам на щерката, а тя съчувстващо ми обясни, че по тази и други подобни причини ще си излиза вече само с приятелки, че да не я засрамвам.
Тук вали.

# 141
  • на Мелмак
Ооо, Мари! Ужасни са фиксовете. От много години не купувам магита, вегети и другите такива боклучки. Карам с наличните зеленчуци и колкото и да са нитритни, се чувствам една идея по-добре.
Мари, и аз така обичам да падам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 142
Ети, и аз не ги харесвам, но детето видя рекламата и каза "искам". Е, пробвахме.

# 143
Добро утро. 
Бубе, съчувствам, както и на Мари. Мари, щерка ти си търси оправдание.
Аз искам да избягам някъде.

# 144
  • На брега на реката
Съни, ако ще ходиш на самотен остров, моля те, вземи и мен. Не спинкам много, но слушкам и папкам.

Ако знаете как ми се доспа, едва държа очите отворени. Ми така е , като спах 3-4 часа.
 Ще взема да дремна в обедната почивка.
Лин, пия магнезий, ама много ми дойде вчера. Днес след работа ще ходя пак, ама няма да е чистене.

# 145
Ех, Мари, бързо да мине. Пък щом щерката не иска да излиза с теб, аз искам! (не че това те грее) Grinning

Бубе, наистина, не се презорвай. Ама няма как, още малко и ще свърши.
Само гледай да не те болят много ръцете, защото снимки чакаме Stuck Out Tongue Winking EyeKissing Heart

За фиксовете не знам, скоро не съм ги ползвала.
Но пък през студентските ни години що бульони сме изпили и манджи изяли Joy

# 146
Аз пък много харесвам Маги за спагети карбонара. Другите не,но това го ползвам редовно.
Ние се наспахме. Сигурно и на обяд няма да спи Синеочка,че спахме до 9:30. 🙈
Тук пак духа вятър. Иначе е топло,но с тези ветрове... 😣
И без това ми дойде снощи и ми е лошо,ще си почиваме вътре.
Хубав ден! 🤗🌺

# 147
Ени, оздравя ли малката?
А, Руми, днес ще ѝ се наложи на щерката да се разходи с мен- отиваме на очен лекар. Стискайте ни палци.

# 148
Да,Мари. Оправи се. Тъкмо в събота звънях на Лл да казва някакъв аб да вземам,но тя не вдигна тел. Тя пък спря да вдига темп,кашлицата мина,сопола също. На косъм бяхме. 😃
Стискам ви за очния! 🤗

# 149
Ее, браво, Ени, че сте разминали антибиотика!
Пак ми е понеделник на мен, протесрирвам! И нещо съм кривичка... И вярър вее... Бе искам у дома в леглото.

Общи условия

Активация на акаунт