Искам да кажа ... (168) през март 2020

• 67 309
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 120
И тук духа, заминА ми трудовия план. И изглежда,  като че ще да завали. Пък не е студено.   Освен да си изчистя колата и къщата...

# 121
  • Euskal Herria
Честит национален празник!

В следващите 10 дни само валежи са ни обещали синоптиците. Чакам си топлото и слънчево време, че сега единствено ми се иска да си лежа, да си чета книгата и да пия кафе Simple Smile.

# 122
  • някъде ... тук ...
Честит празник!

# 123
Честит празник!
Имаме семеен билет за музея на илюзиите в София, но изчаквам да отмине грипната вълна и тогава ще  отидем. Само добри отзиви съм чувала.
Половината ден мина, а още не сме измислили как да отбележим празника. Масови мероприятия избягвам, нищо не ми хрумва.

# 124
  • София
Аз оставих децата в киното и сега спокойно си пия кафето на слънчице.

# 125
Аз изчистих малко и сега умирам от яд, че времето не става за на вън. Амчи ней честно, утре като се запра в офиса пак ще пекне. Чак ми се върти еретичната мисъл да избърша прозорците, ама май не съм чак толкова отчаяна...

# 126
  • Germany
Честит празник и от мен!
И при нас има слънчице и не е много студено. Карах големият днес на учлище, че беше за 3ти час, а след малко отивам да го взема. Решила съм да си ги водим и взимаме тези дни да не се мотаят по градски транспорт. Най гадно е, като се разминават като днес. Ще го играя бус целият ден..

# 127
Тук до преди малко беше яка жега и изведнъж се появи някакъв буреносен вятър,та се прибрахме. Сега пак утихна... Шантаво време.

# 128
  • Canada
Честит национален празник!

При нас почивните дни никога не са през седмицата, или петък, или понеделник.

# 129
  • на Мелмак
Момичета, благодаря за споделеното за музея на илюзиите.
При нас е хубаво, слънчево Heart Eyes

# 130
  • Бургас
И тук е много хубаво времето, но цял ден мишкуваме вкъщи. С Марто направих един бърз пазар, та взехме малко въздух. Сега съм заредила една купа смес за гофрети.

Имаме ли рожденичка днес? Лаленцето кога беше? Бъни и Елени и те са ми под въпрос.

# 131
Лалето е д мен.

Честит празник!

# 132
  • ту тук, ту там
Хаха, как навреме отворих! Селесте, аз и Бъни сме на 8-ми. Лято, Лалето и Етти са след два дни! 😋

# 133
Този вятър ми разказа играта, но се справих почти с всичко.
В музеят на илюзиите бяхме миналата седмица, хареса ни. Обаче, ако ходите, ходете към 20, че после става лудница, бие като излизахме, имаше огромна опашка.

# 134
Аз успях все пак малко да оклъцам, показа се слънчице. Обаче по едно време така задуха, че ме достраша да не ме свали от стълбата 😂 Та остана и за почивните дни.
Но, все пак,  ползотворен ден.

Общи условия

Активация на акаунт