Искам да кажа ... (168) през март 2020

• 67 012
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро! Честит празник!

Малка почивка в средата на седмицата - да ѝ се порадваме. А и времето обещаха да е хубаво.

# 106
Добро утро и честит празник. Въпреки ранното ставане,  се наспах.  
Днес трябваше да дойдат мебелите, ама не можело, в четвъртък. Та ми се отвори дупка за довършителни работи. Имам 3 кактуса да насадя, едно огромно цвете, на което още се чудя да му дам ли пак стената.  Ще почистя и подредя дреболиите, та в четвъртък само да редим и сглобяваме.  След обяд съм при вуйчо.
Хубаво да си починете днес и да се радвате на топлото време.

# 107
Добро утро и честит празник!

# 108
  • Ямбол
Добро утро.
Честит празник!

До обяд съм в магазина и после релакс.

Приятен почивен ден!

# 109
  • На брега на реката
Добро утро и от мен.

Честит празник!

Днес планирам монтиране корнизи и чистене. Строителите вчера се изнесоха. Има дребни неща за довършване, ама ММ ще си ги направи. Иска ми се да изчистя основно, ама като дойдат тези с вратите и после мебелите, ще стане пак лудница, та още се чудя, колко усилия да вложа. Хич не обичам да се хабя по два пъти за едно и също.
Скрит текст:
Тези с вратите ме ядосаха вчера. Трябваше да са готови между 5-ти и 10-ти, ами нямало да са готови. Най-рано могат да ни ги монтират на 13-14 март. Да де, ама тогава и мебелиста вероятно ще е готов, а няма как да се прескачат всички.  Много са мазнички всички, докато те хванат за клиент и после: "Ами съжаляваме, ама имаме малко хора и не успяваме". Ами не поемай поръчки и не взимай капаро, като не може да се справиш!  Rage Губят ми цяла седмица!
За мен точността и коректността, са нещо изключително важно и такива неща, трудно приемам. "Девите" в темата ще ме разберат най-добре. Абе то и ММ е дева, ама явно има разлика.
Съни, сходни проблеми! Confused

# 110
О, Бубе, още миналата седмица ги чаках, направо се ядосах, че чак седмица по-късно ще дойдат, ама здраве да е.
Можете ли да ми препоръчате органайзер за кухнята -за сапун, веро, гъба и т.н. Не искам пластмасов?

# 111
  • на Мелмак

На работа съм и аз Grinning
ММ днес и утре го няма. Децата не знам с какво да ги организирам обаче. Не искат на кино.
Грим от години не ползвам. Червило и фдт понякога.
Али, звучиш чудесно!

Пожелавам ви един чудесен ден!

# 112
Днес ми се искаше и на мен да прекарам време в градината,но голямата я викат от училище мажоретка и трябва да я карам на площада.
Али, за този музей голямата му изяде ушите...не можело ли тази седмица пак да сме скочили да спим в Търново, та да разгледала и този музей....Grinning А иначе посетихме Миниатюрите на България и  Царевец, и беше много доволна. Та и аз ще чакам отзиви за него.
Хубав почивен ден!

# 113
Ети, да си сменим децата, а? Моето иска на кино, но има да учи стихотворение, а също и уроци по български език, защото вчера ми каза, че нищо не разбирал.....Другата седмица, естествено имат писмено.
Али, и аз си ходя с нокти натюр. Мажа лак за повод и след повода го махам. Не отивам на маникюрист, защото ме е гнус.
Буб, Съни, разбирам ви неволите, минала съм ги. Дори си припомних, как преди много години дойдоха майстори да вземат мерки за скъпи врати. Още тогава знаех, че се бавят, но бяха най- хубавите по това време. Срок, естествено не дадоха. Мина се месец и нещо, дойдоха и монтираха врати с криви изрезки...Казаха, че ножът им бил за смяна, но още чакали такъв от Италия. Свекър ми ги нахока(ММ беше в Англия, а аз се гледах с каката) и горките дърводелци бяха забравили да си вземат останалата част от парите. Поне 2 месеца не бяха идвали. Естествено имаше и обещание, че се си поправят поразиите, но не сме се занимавали.

# 114
  • София
Честит празник, мили момичета!!!
Дано и след 140 години да ни има тук, и да се наричаме българи!!!

# 115
  • Бургас

Съни, Бубе, договори имате ли? Я си погледнете точката със срок, неустойки.

Музей на илюзиите скоро отвориха и в София, но нямам отзиви от познати.

# 116
Честит празник! 🇧🇬

Дано, Люси!

Още малко ядове момичета и после ще гледаме снимки 😉

# 117
  • София
Добро утро!
Честит  празник!
Малкия ходи в музея на илюзиите,хареса му.

# 118
  • Бургас
Честит празник момичета!

# 119
Честит празник!

Сънувах някакви странни сънища, събудих се ненаспала се:(
Ужасно духа при нас, дано в Банско е по-добре, че ще ни замине разходката.

Общи условия

Активация на акаунт