Искам да кажа ... (168) през март 2020

• 67 011
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 90
Ролята на основата е да се задържи по- добре фдт на лицето, а същото се отнася и за сенките- да се задържат, цветът да изглежда по- пигментиран, да не се събират около гънките на клепачите, да издържа по- дълго време гримът... Щерката дори има основа преди същинската спирала.

# 91
  • Бургас
Основата за спирала и аз я видях сутринта и се ококорих сериозно. Аз редовно си ходя като измита чиния, а все си казвам, че нищо не ми коства един бърз грим.

# 92
  • Euskal Herria
Хм, изостанала съм. Ама и така не се оплаквам, досега не съм имала проблеми с грима.

# 93
  • Бургас
Хич не ги разбирам тези нови тенденции в грима!
Само крем,молив,спирала и червило(молив или гланц). Даже напоследък ходя само с молив за очи. Мързи ме да се гримирам.

Селесте,ще направя още един преглед за Холтера,и ще видим този лекар какво ще каже.
Грипната ваканция ще ми е ок. Малкия е с грип.Сега ходихме при ЛЛ,лудница е в болницата.Изписа му някакво лекарство,което се взема по схема-Ремантадим до колкото го разчитам. Сега ще го потърся в нета да прочета какво-що е.

Ени,завид за градинката! Нали си знаеш!

# 94
Карзче,още важи офертата,идвай да градинарстваме заедно. 🤗🌺
Аз също слагам крем,фдт (но ми свърши и не съм вземала друг),молив и спирала. Имам и пудра и перли,но не стигам до тях. 🤡

# 95
Аз обичам да се гримирм. Основа за сенки ползвам, защото клепачът ми е много мазен и ми се наслояват в един момент.
За лицето ползвам само шипково масло, но май е дошъл моментът за фдт. Обаче, пък, така да мразя и чувството и вида на намазана кожа...

# 96
Малеее, аз не съм жИнЪ, да знаИте.
Половината ви думички не разбрах. А се мацотя всеки ден, уж.
Имам спирала, червило, откъде да знам че не съм актуална Joy

Родителска среща в четвъртък. Ай честито Whistling

# 97
А и аз не съм актуална. Опитах се да си сложа скоро фдт с някакъв блендер и станах на петна. Друго си е да си го размажа с пръсти, все едно слагам крем.
Карз, да се оправяте с болестите у дома.

# 98
  • Бургас
Благодаря ти,Мари!
Направо ми е писнало от болести,болници и лекарства!
Взехме хапчетата и сега го почвам дребния да го лекувам.

# 99
Попитайте ме, ще ви кажа;)
Щерката е парче гримьор, всичко знае.
Аз откакто станах на 35 почнах да се гримирам и в зависимост от настроението правя нещо по-така или ежедневен грим.
Праймер имам и ползвам под бб крема. Фондьотен не обичам аз.
Може и само с крем, не е задължителна базата, не се косете;)
Грипна ваканция е и при нас, сега ми се обади девойката.
Карз, да се оправяте бързо!

# 100
  • някъде ... тук ...
Много нови думички научих.
Аз ползвам спирала и червило само за някой повод, га съм с официална роклА. Не смятам, че съм измита чиния. Даже и след 40 не съм се променила.

# 101
  • Germany
И аз сред негримиращите се. Слагам само спирала и червило, много рядко молив. От както сме в Германия се нося много неглиже, да се сливам с масата Simple Smile
Днес ни е 1ви ден след ваканцията. Едвам станахме, особено тинейджъра, който спеше до обяд цяла ваканция. Малкото утре има класно, да му стискате палци. Случаите на коронавирус при нас се увеличават и със страх пускам децата на училище. Така ми се искаше да увеличат ваканцията, но уви не стана. Моля се да ни подмине или поне да го изкараме леко.
Всички болни да оздравяват!
Хубава вечер!

# 102
Али, това ми излезе във фейса. Да проучиш, че звучи интересно. Може да направим колективно посещение 😁

Музей на илюзиите

http://radiovelikotarnovo.com/59138-2/?fbclid=IwAR2U8meu1KS0TxDD … HD69TzkFpupO6Cprk

# 103
Аз от миналата година съм в редиците на редовно гримиращите се. Гримът ми е ежедневен и естествен, ползвам повечето продукти, които сте коментирали.
Заради Сузи ползвах водоустойчива спирала за мигли, да не се разтича след возене. Някъде имах и снимка за доказателство Grinning  Grinning
Не мога да се спогодя с лаковете и си ходя с оформени, голи нокти. По-рано редовно слагах гел лак, но нямам времето и търпението да поддържам, а и ноктите ми се изтощават.

Моята слабост са парфюмите и козметиката за коса. Simple Smile

# 104
Добро утро и честит празник!

Рано раних, но и рано припаднах, та съм наспана😁

Руми, четох за този музей, звучи много интересно. Ще почакам, обаче,  да се разтикат тълпите и тогава ще ида 😁

И аз, като Лин, си ходя с натюр нокти, само ги оформям. Преди имах много лакове и редовно се мацах, но вече нямам нерви и време да се занимавам през 3 дни. На маникюрист не обичам да ходя, изнервя ме цялото това висене, пилене и планиране на посещения 😁

Чакам да съмне и отивам на къщата 😂 За днес съм планирала довършване на асмите и, евентуално, чистене, ако не ми падне токът 😁 

Спорен ден, банда!

Общи условия

Активация на акаунт