Искам да кажа ... (168) през март 2020

• 67 006
  • 1 670
  •   1
Отговори
# 75
Честита Баба Марта! Живи и здрави да сте! Само положителни емоции през този месец, много поводи за хвалба и никакви, ама никакви болести!
Тит, хубаво возило. Обаче за късите панталони завидях. Искам и аз топло.
Моята кожа на ръцете е много суха, при студено време се напуква до кръв. От една щраусова ферма си купих крем за лице, който ползвам като крем за ръце и съм много доволна. Много е мазен, направен е от щраусова мас, която имала едва ли чудодейно действие. Преувеличават, но е факт, че на мен този крем ми помага.
Децата ми са малки за боядисване и цигари, ама знам ли.
И аз късно легнах вчера, по-скоро днес. Гледах филм с ужаси.
Мид, и аз видях Елени в другата тема. Красавица. Как са новите домашни любимци, нещо снимка?

# 76
  • Бургас
Добро утро!

Болните да оздравяват! Лимитът за нови попълнения е изчерпан!

Захир, интересен месец си имала, а и продължава. Сестра ми често ходят в този хотел в Баня и също са много доволни.

Оставих сутринта Вики на училище и влезнах в Лили да си купя боя и разни препарати...и се сдобих със сенки. Още не знам как се случи, щото това е първата палитра сенки в живота ми. Имам някаква наследена от сестра ми, които е сигурно стогодишна и просто си седи в шкафа. Що ми трябваше да чета в темата за грима, беля си отворих. Там на повечето продукти не им разбирам имената даже. Joy

Карз, ти започна ли някакво лечение?

Кафе пропих в 12 клас, тогава опитах и цигарите, но си останах само с опитването. За бала беше и първото боядисване /кичури/ на коса. С две думи, захлюпена работа.

Хубав ден ви пожелавам! Слънчева и спокойна да е седмицата ви!

# 77
  • Бургас
Селесте,лечение не. Казаха ми да си пия моите си хапчета 3 пъти на ден. Което няма да стане! Ако усещам,че не съм ок,пия,но иначе само по 1 вечер. Много ме отпускат и ми се спи от тях. А на мен винаги ми се спи! Не знам какво е това чудо! Мога да легна по всяко едно време и да спя!
Още не съм ходила за Холтера. Чакам да ми дойде музата.

Рая (дали  е правилно) моите и на детето ръцете стават на рани зимата.Особенно на детето.Мажем се с един крем на Ейвън с шеа.Разкошен е! Много помага за такива напукани ръце,лакти….

# 78
  • на Мелмак
Захирче, чуден месец!

Повече болни да не се появяват!

Аз да си кажа Grinning от сто години не бях яла пълнена чушка със сирене, е сега си наваксах, не мога да се спра Animal Pig даже и вкус на чушки имат Flowers Chili

Карзче, дано скоро се наредят при теб нещата. Hug

# 79
  • Бургас
Захирче,само така! И със снимки да ни зарадваш!

Ети,Дай Боже! Искам само здраве и спокойствие!
Чушка със сирене,а? Ама такава свежа,сурова,зелена,напълнена със сиренце...Ммммм,прияде ми се! Като дете много ги обичах! Ще взема и аз да натъпча една!

# 80
  • на Мелмак
Червена, дам, сурова, лелеее пак съм детенце Simple Smile
ММ е по зелените Wink

# 81
  • Euskal Herria
Успешна седмица, момичета!
Да намаляват болните вече, стига толкова вируси!

# 82
  • На брега на реката
Мари, нищичко не купих. Браво на мен. Stuck Out Tongue Winking Eye

Карзче, много обичам да се ровя в сайтове. Във физически магазини, не съвсем. Там ако мога, отивам, виждам на живо набелязани от нета неща и така.

Захирче, снимки чакаме, иначе не вярваме.

Ети, и аз обичам червени чушки и зелени , ама не толкова.

# 83
Буб, и аз съм така- пазарувам през нета. Ва магазини не стъпвам. Така и аз съм доволна и ММ, който не обича обикалянето и меренето.
Карз, може би си трябва време да се нагоди организмът към лекарствата.
Захирче, в някоя обедна почивка пусни малко снимки, де! Знам, че имаш хиляди... И да си хапнеш от хубавите родопски манджички.
Селесте, сега като прибираш Викчи от училище мини пак през магазина, за да си купиш основа за сенки.
Ети, признавам си, че сурва чушка със сирене никога не съм пробвала. Може би, защото късно проядох сирене.
Аз кафето започнах след 18 годишна възраст. По 1 на ден, и винаги нес. Никога не съм пила кафе(каквото и да е дори фрапе) в заведение.

# 84
Имам известие за пратка. Хрис,задължена съм ти много! 🤗❤ Но и малко ще се караме,май и доставката си поела,не може така!
До сега ровчих из градината аз. Поочистих малко,поорязах,набоцках се на къпини и рози и сега се прибрахме. Тук уж топло,но няма слънце и подухва.

# 85
Ени, ще се караме, ама друг път Joy Дано се хванат и да им се радватe на реколтата.

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 13:30 от Анонимен

# 86
  • Бургас
Марѝ, имам праймър, същото ли е или още харчѝ пари? Сестра ми ми прати пари за рождения ден, да ги изхарча за глупости освен.

Обявиха грипна ваканция в Бургас до края на седмицата. Отървах една седмица ранно ставане по принуда.

Карз, да смениш лекарството с друго, което няма този страничен ефект на отпускане? Промяна на дозата от лекар?

Много обичам сурова зелена чушка със сирене. Червената ми е само за готвене.

# 87
Аууу, Селесте, завидях ви с таз грипна ваканция.
Праймър е основа за грим. Ако е оказано, че е и за очи- ок, ако не е, е само за лице преди фон дьо тена.

# 88
Хрис,🤗❤
Аз праймър знам само за нокти,че нали си правя гел лак сама. 🤣 Хич ме няма в гримовете,ама пък има филтри на телефона,та да мога да кача някоя снимка. 🙈😆
Да ви зарадвам с една пролетна снимка:

# 89
  • Euskal Herria
Ех, че съм невежа! Аз слагам само лек крем и толкова. За грим - молив, спирала и червило/гланц. Фон дьо тен много рядко ползвам, ама и него директно нанасям, без основи и други неща. Бъркам ли? Каква всъщност е ролята на основата?

Общи условия

Активация на акаунт