Кралски работи и клюки - март 2020

• 181 762
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 120
На мен по-скоро ми се струва, че на Мегата не ѝ пука за Арчи и прави всичко възможно да не го води във Великобритания. Познавайки ѝ манталитета и характера нищо чудно да прави напук. А и за нея стана ясно, че руши кръвни връзки без да ѝ мигне окото.

Дано един ден Арчи не я обвини, че го я изолирала от английската му рода, с която няма да е никак близък ако Меган не го допуска до тях.

# 121
На тази, облечената в пердето, пръстена и тиарата са трепач.
Роклята не е ли опит за средновековна имитация като кройка, пък и тези пухчета по ръкавите, деколтето и талията?

# 122
Лана, снимката на Уилямчо е убиец. 😂

# 123
Е, защо на едните трябва да им пука дали ще видят внука си, а на родителите да не им пука дали детето се е срещало с прабаба си и да се правят на ударени заради часова разлика, вируси и пътуване? Заведоха го в Африка, където сигурно ни часова разлика има, ни болести, а в Англия не искат, понеже те били родители и решавали. Трябва да им се моли някой ли, че да покаже, че не си е загубил човещината? Едните трябва да пазят роднинските връзки, а другите не. Хайде, бе.
Роклята на Виктория не ми харесва. Добра идея, лошо изпълнение.

# 124
Не,че може би не обичат детето,но то е твърде малко,те нямат изградена никаква емоционална връзка с него,че да може да ги изнудват.Ми няма да го видят,хубаво..Едва ли ще скокнат от радост,ама и не вярвам да ревнат..Вкл.и Чарли
Няма да познава Чарли,Томас,родата Рагланд,Маркъл,Уиндзор,то май никого няма да познава това дете...
Не знам дали им пука на РФ,но са на принципа,че с изнудвачи не се преговаря.Правилен принцип.

Пръстена на Олторповица е убийствен кич,тотално хармониращ с пердето около нея.Прилича ми на хипарка.Не са грозни младоженците,но са противяги.

# 125
  • Варна
Е, все още не знаем дали ще го доведат или не. Спекулираме си само. А на роялите дали им пука или не им пука, че ще го виждат или не, ние няма как да знаем, те такива неща публично не изнасят. Няма и да разберем.

# 126
Ако на роялите наистина не им пука ще видят ли Арчи някога, значи съвсем са загубили човещината си.
Не вярвам да е чак така. Определено Чарли и баба искат да го видят и много биха му се радвали.
Аз изобщо се съмнявам в каквато и да е човечност,когато говорим за РФ.Студени и безчувствени хора са за мен,и бих се учудила ако баба наистина милее за малкия Арчи.А и истината,че нямаха и възможността да градят кой знае каква връзка с бебето..Едва ли познават личността му,че да им липсва примерно начина по който им се усмихва..Та,чисто по човешки дето викаш,може и да им се иска да го виждат,но едва ли би могъл да бъде ползван за емоционален шантаж примерно..Всъщност,специално за баба,мисля,че тя и Фил би оставила на пангара,ако нещата опрат до Короната и нейната сигурност,имидж и т.н.

# 127
Това ли е майката на Кити и близначките?

# 128
Роклята не е ли опит за средновековна имитация като кройка, пък и тези пухчета по ръкавите, деколтето и талията?
Май да. На мен ми харесва. А и самата булка е нежна, без да е уау красавица.
Да, това са родителите на Кити Спенсър.

# 129
Както и обувките?

# 130
Да, точно си е такъв опит, а и сватбата е била преди 20+ години.

# 131
Роклята е подходяща за филмов реквизит, защото като и гледам кройката - някъде 12ти век го докарва. Булката е с фини черти, макар и некрасиви. Младоженецът е по-симпатичен.

# 132
Принц Чарлз а.к.а. Минчо Празников Laughing

# 133

Прилича на китайска мартеничка от 1,50..
А пердето е пълен потрес..
Само тиарата ми допада..

Може ли повече снимки и новини и по-малко фентъзи??Sleeping
А може ли всеки да си пише каквото мисли?

# 134
Третата жена на Чарлз Спенсър ми харесва най-много. Ето тук е много елегантна, това май беше от сватбата на Хари, поправете ме, ако греша.

Общи условия

Активация на акаунт