Кралски работи и клюки - март 2020

• 181 728
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 105
Уилям да тича срещу брат си не може да го настигне на частни полети само от посредната половин година. Grinning

# 106
  • Варна
И двете мацки са страхотни в бялото, в яркожълтото и яркочервеното.

Обувките на Кейт повече ме кефят на тези снимки.

# 107
След като вече Хари е прост,може да спре фарса с екото и да си лети както и колкото пъти иска.Една от малкото привилегии на новия му живот.
тия милиони кой ще ги плаща, защото след канадците и англичаните ще си намерят начин да се измъкнат. И накрая остава баба и тате, които ще трябва да си поделят сметката. А тя сигурно ще набъбва, защото те не се спират и често пътуват отделно.
Богатите плащат охраната на децата си до момента,в който пораснат и започнат да се издържат сами, или се оженят изгодно.Тази година на кралските особи видимо ще им олекне на портфейлите,а контеса Моци и братовчед й следва да се издържат от Едо и Мегън.Добро място за почивка си уреди Беатрис.Май не Едо е златотърсачът,но смятам,че бракът им има шанс,защото е основан на дълго познаване и много сходства.
Правилно би било да не водят Арчи.Не само сега,а и когато беше на седмици.
Когато имаш крак "кокоша кълка",не носиш мини.Липсва ли ти талия,не носиш впито.Всичко друго е ок.
От всичко показано най ми хареса Летисия в студено петролено.Не виждам да е по-опъната в лицето от обикновено.

# 108
Мисля че ако не вземат Арчи няма да е заради корона вируса а заради часовата разлика. Като ходихме в Америка синът ми беше на 2 г и една седмица обръщаше режима , ставаше и си играеше в 2 през ноща беше убийствено просто. Та за десет дена не бих помъкнала малко дете точно поради тази причина те имат нужда от режим и много им се отразява.

# 109
  • Някъде там
Снимки от сватбата на брата на Даяна и разказ за роклята и.
Превода е  от инстъграм.

# 110
Тая все едно се е облякла в перде и дамаска за мебели. Странен вкус.

# 111
Те в Африка го помъкнаха на 4 месеца, за да го презентират, само и само да не е в Англия.
Друга е причината тук. Може да го използват като извиване на ръцете или изнудване. "Няма да си видите внука, златното яйце и т.н., ако еди какво си!"

# 112
Само на Чарли ще му е мъчно за внучето, защото си обича Харко. На другите им е през...

# 113
Мегън и Хари са родители на Арчи и те решават при кого ще го водят и при кого не, а и кога ще го заведат също решават те. Роднините нямат думата тук, защото решението е на родителите.

# 114
Само на Чарли ще му е мъчно за внучето, защото си обича Харко. На другите им е през...
Според мен на всичките им е през..Не,че може би не обичат детето,но то е твърде малко,те нямат изградена никаква емоционална връзка с него,че да може да ги изнудват.Ми няма да го видят,хубаво..Едва ли ще скокнат от радост,ама и не вярвам да ревнат..Вкл.и Чарли

# 115
Ако на роялите наистина не им пука ще видят ли Арчи някога, значи съвсем са загубили човещината си.
Не вярвам да е чак така. Определено Чарли и баба искат да го видят и много биха му се радвали.

# 116
  • Варна
На тази, облечената в пердето, пръстена и тиарата са трепач.

# 117
  • София
Честита Баба Марта! 🔴⚪

Много, ама много ми харесаха обувките на Мери от първа страница, сиво-лилави, убийствен цвят ❤

За фенките на Уили, пролетта идва (април 2004)
Скрит текст:

# 118
  • Някъде там
На тази, облечената в пердето, пръстена и тиарата са трепач.
И на мен тиарата ми хареса.
Пръстена ми прилича на тези от сергийките по съборите...

Ехеее, Уилчо какъв е снажен...малко косматичък, но пак става.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт