Кралски работи и клюки - март 2020

• 181 705
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 90

Хари, който не може да си държи сам чадъра.

Ах тоя "просТо Хари". Joy  Като Пинокио, който искаше да е обикновен човек, ама не спираше да лъже. Joy

# 91
Ако аз бях на мястото на Хари, с всичките заплахи за коронавирус и т.н., и аз щях да си платя цялата първа класа и да летя само с проверени хора. Не да се чудя, кой се изкашлял и изсекнал.

# 92
Той Just Harry просто не е свикнал да бъде обикновено момче. Сега му е весело, но по-късно може и да не му е толкова до смях.
Досега все е бил обслужван по един или друг начин.
Онзи ден имаше много възмутени, когато канадците обявиха, че оттеглят охраната (която са осигурявали от ноември месец миналата година).
Не ми се мисли тия милиони кой ще ги плаща, защото след канадците и англичаните ще си намерят начин да се измъкнат. И накрая остава баба и тате, които ще трябва да си поделят сметката. А тя сигурно ще набъбва, защото те не се спират и често пътуват отделно.

# 93
  • София
Благодаря за темата!
Напоследък много ми харесва Софи, доста се активизира. Изглежда много спокоен човек. С интерес я следя.

# 94

Кое от бебетата е свързано с темата?

# 95
Ама какви проверени хора. Проверени ако са били карантина последните 14 дни. Кой ще им осигури толкова персонал за охрана?! Освен това, този на паспортна служба може да му се изкиха в лицето и да се разболее, така че, все тая, че си опразнил цял салон.

Идва ми в повече истерията с тоя вирус.

# 96
Катрин ли е лявото бебе?

# 97
Катрин ли е лявото бебе?
На Луи прилича, нали?

Още снимки и стара статия за връзката между Кейт и Хари.

"Хари я нарича "голямата сестра, която никога не е имал."

"Кейт също обожава начина, по който Хари играе с децата им - "той е много добър с тях, очарователно голямо дете и глупав чичо." Joy
https://www.marieclaire.com/celebrity/a27867/prince-harry-kate-m … n=socialflowFBMAR

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 15:56 от Анонимен

# 98
Хари без брада какво е бебе Grinning

# 99
  • Варна
Много живец има в Хари на снимките с Уилям и Кейт. Някак естествен стои.

# 100
Докато другите рояли пътуват с обикновените хора.
Интересно твърдение.Mask
Хари според мен се учи от батко си и мадам Кеймбриджова, които си наемат цели влакове.
Последният случай е от лятото: https://www.express.co.uk/travel/articles/1146757/kate-middleton … ster-royal-travel
Цитат: The Cambridges boarded a private empty train to Crewe, where they were able to pick up their missed train – which travels through the station on its route to London.
Частен, празен влак само за петчленното семейство, защото изпуснали основния.  И с частния влак го настигнали. Колко ли е струвало това на данъкоплатците? Статията не казва това, но пък твърди, че перонът е опразнен само за тях. Съветвали са пътниците да минат от другаде, пътят до перона е бил отцепен. Твърдението е на очевидец:
“There was one plainclothes officer who asked me to walk a different route to get to my car parked in City Place,” Foote said.
Аз лично смятам, че и двамата не са постъпили ок. Пътуваш си в първа класа с охраната и това е. Какво е това изкупуване на влакове и вагони, ужас.

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 16:19 от Анонимен

# 101
М-дам. Около двайсет и пет мили. Между двайсет и двайсет и шест минути.

Flowers Hibiscus  за темата.

# 102
Четиричленното семейство!
Разликата е, че не са планували да стане така и, че не е свързано с работно посещение, а със семейна разходка. Тоест данъкоплатците нямат нищо общо

# 103
Кейт и Меган в подобна цветова гама или кройка

Скрит текст:

# 104
И като не са планували, трябва да изкупят целия влак и да отцепят половин гара? Защото някой не е тръгнал навреме? Сериозно ли? Ами да изчакат следващия. Или да го догонят с БМВ-тата, Роувърите или с каквото там пишеше в статията, че пътуват до гарата. По-евтино щеше да излезе.
Ще спра дотук, всеки може да чете и сам да прецени.

Общи условия

Активация на акаунт