Кралски работи и клюки - март 2020

• 181 702
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 75
Значи,Кейт има страхотно оформен прасец,е сега я загледах в снимката с чадърчето.

Скрит текст:

Повечето хора,едва развиват и оформят вътрешната част,външната много рядко.При нея е много добре изразен.

# 76
Ако не го вземат, да речем причината е този вирус, това означава, че още 2 седмици след пътуването не трябва да го виждат
Това е основателна причина да не го вземат. Родители са и се страхуват за неговото здраве. Да, карантиния срок е две седмици и сигурно ще се наложи да не го виждат.

# 77
При пътуването си до Единбург, Хари и хората му са изкупили билетите за цялата първа класа и са пътували сами в опразнения вагон. Докато другите рояли пътуват с обикновените хора.
https://www.irishpost.com/news/prince-harry-accused-booking-whol … conference-180596
Да, четох го това. А също, че от Канада пътувал в първа класа с трима охранители и двама души - служители. Мъжът " наричайте ме просто Хари".

Цялата работа на Харко е: Не ме гледай какво правя, а слушай какво ти говоря!

# 78
Други неработещи рояли, които пътуват с влак.

Хари, който не може да си държи сам чадъра.

# 79
Ами ми си човека кинти,които да харчи за глупости,защо пък да не плати за цялата първа класа?
Все пак,някакъв напредък е,не лети с частен,пази околната среда,демек..
Браво на Харко!
Утре с чиста съвест ще може да говори за "еко-меко-леко" и никой не може да го обивини,че е летял на частен самолет,дори при коронавирус!Машала,аферим,ашколсун! ..

# 80
  • ENGLAND
Липсваше ми темата, макар да не пиша много в нея. Надявам се този път малко повече толерантност.

# 81
Стари снимки на Меган

Скрит текст:

Тънки крака, никаква талия и корем.

# 82
  • Down south
За спирането на охраната на Хари и Меган го казаха онзиден и в Бтв новините - съвсем официално си е
Така изглежда. И тук новината обиколи медиите.

Принц Хари се забавлява. Снимките са  приятни.

Дано темата остане отворена, една от любимите е.

# 83
Аз се чудя на Мегън,защо толкова държи да демонстрира краката си?

п.п.Тя ако потренира малко и направи прасец,ще се подобрят нещата,ама с тоя пилатес ли йога ли,квото там прави,не и се отразява добре,не гради никаква физика,пък уж цяло студио си беше оборудвала ..

# 84
Ами ми си човека кинти,които да харчи за глупости,защо пък да не плати за цялата първа класа?

Така е, много добре се е сетил. Както се казва - имАл - дал.

# 85
Tова май е една и съща рокля в дълъг и къс вариант

# 86
Дааааа!

Синята ме кефи повече.Но дължината не.Като блузонче са я отрязали.
Тая линия и материя,щеше да ми харесва ако е точно под коляното или точно над него.
Ама то пък трябва красив прасец за такава дължина,че подчертава всеки дефект,докато по-късата,визуално прикрива,понеже видимата част на бедрото добавя липсващите форма и,обем дължина при подбедрицата

# 87
Други неработещи рояли, които пътуват с влак.

Хари, който не може да си държи сам чадъра.

Водата не се ли стича на главата на Джон?

# 88
Мегън не е грозна жена, експериментирала е през годните с грим и прически, в което няма лошо. Но дължината на рокличките и поличките въобще не ми харесва. Точно на старлетка прилича. Аз много пъти съм казвала, че я харесвам във всякакви нюанси на бялото и смятам, че от показаните снимки четврътият, петият и последният тоалет щяха да са много приятни, ако не бяха толкова къси. В момента будят у мен доста грозни асосиации с тази прилепналост и твърде къса дължина.
Синият костюм ми харесва много! Чантата - не, обувките - да, ризката би трябвало да е по-закопчана. Личи си, че е искала да е предизвикателна и секси и е залагала на това. На мен ми е пошло.
МЕТ галата е престижно събитие, но последните две години е парад на кича.
Аз съм от хората, които винаги ще свързват фразата "just Harry" с това. Никога с нищо друго.
Скрит текст:

# 89
На Мегата фейса не е грозен,да.
Не умее да си ползва силните страни.Че и по-лошо.Има афинитет да демонстрира слабостите си,може би не разбира,че са такива..
Онази розова и шапката,в кабриолета

.Много я харесах тогава и дори и се зарадвах,че ще внесе малко цвят в безцветните Уиндзор.
Е,внесе колорит де..Само дето употреби грозни цветове..

Общи условия

Активация на акаунт