Кралски работи и клюки - март 2020

• 181 696
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 60
Не виждам някой от кралското семейство, включително Хари и Мегън да показва паника от коронавируса.
Както се написа, ако не го вземат (което още изобщо не е сигурно), причината ще е, защото не искат да го вземат, а не заради вирус.
Аз съм ок, каквото и да решат, тяхна работа си е. Много ми се иска да го видя колко е пораснал, но и да го вземат в UK, те няма да го покажат, така че все тая е за нас като клюкарки. Joy

# 61
Едва ли ще се вре с простолюдието, така че рискът не ми се види много висок. Ама тяхно право си е да водят или не когото и където да е.

# 62
Според непотвърдени източници, Мегън щяла да вземе участие в Мет Галата през май. Интересно каква ли ще е темата, миналата година бяха надминали себе си по кич.

# 63
Ако не го вземат, да речем причината е този вирус, това означава, че още 2 седмици след пътуването не трябва да го виждат

# 64
Принципно - да, как ще е на практика, кой знае. В щата Вашингтон, който както знаем е непосредствено до остров Ванкувър, вече имало случаи на коронавирус.

________
Не я бях виждала тази снимка

# 65
Много хубава снимка!

# 66
Родители са и те решават. Няма нужда да разкарват детето като мечка на панаир.
Всички имаме желание да видим малкия, но е твърде малък за да му е  приятно/весело посещението на  фамилията.
Някоя ваканция,  може би.

# 67
Това е замъкът на Моцито в северна Италия:
Скрит текст:

Макар че в Италия титлите не се признават от правителството, след женитбата Беа ще стане контеса / графиня, а първото им дете ще бъде граф.

Родът на Моцито бил на над 1000 години. В архивите ги имало още от 985 г.
[/spoiler]
Моци, като родословие май с нищо не отстъпва на Беа!
Замъкът е красив!

# 68
# 69
При пътуването си до Единбург, Хари и хората му са изкупили билетите за цялата първа класа и са пътували сами в опразнения вагон. Докато другите рояли пътуват с обикновените хора.
https://www.irishpost.com/news/prince-harry-accused-booking-whol … conference-180596

# 70
Стари снимки на Меган

Скрит текст:

Кейт не бях я виждала с това рокле

Скрит текст:

# 71
Страшни крака вади Кейт! Радост за окото!

# 72
Крака,коса,зъби..Излъчва здраве.Само да не бе тая английска,бързо вехнеща кожа..

# 73
При пътуването си до Единбург, Хари и хората му са изкупили билетите за цялата първа класа и са пътували сами в опразнения вагон. Докато другите рояли пътуват с обикновените хора.
https://www.irishpost.com/news/prince-harry-accused-booking-whol … conference-180596

Да, четох го това. А също, че от Канада пътувал в първа класа с трима охранители и двама души - служители. Мъжът " наричайте ме просто Хари".

# 74
Е как да пътува човекът. Нали е внук на кралицата, ВИП и тн.

Общи условия

Активация на акаунт