Кралски работи и клюки - март 2020

• 182 320
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 1 560
  • в сърцето на един мъж...
Добре де, някак може ли да спрете да обиждате интелигентността ни. Много от нас все пак имат акъл в главите си и си преценяват сами по това, което виждат. Аз лично не чета британски вестници, даже понякога като пуснете линкове отварям само заради снимките и не чета статиите и не ме интересува какво е написано вътре. Съдя за мадам Съсексова по това, което показва от себе си на света. И то никак не е хубаво и не ме кара да я харесвам и на йота. Клиповете са достатъчно показателни за това. И каквото и да напише някой вестник, няма да ми промени мнението и усещането за това, което съм видяла. Тя е една манипулативна, изискваща, егоцентрична жена, която в стремежа си да получи власт унищожи мъжа си. И нищо няма да ми промени мнението за това.
На снимките на Моза се изненадах, в първия момент не можах да я позная. Или е прекалила с хирургията или времето върви обратно, прекалено млада изглежда Simple Smile
Мери е разкошна в тази рокля! Много е стилна.
Интересно този български дизайнер коя точно рокля на Беа е направил? Има интересен стил на работа

# 1 561
Предполагам коментарите за хората, които се подвеждат от медиите, не са за потребителите тук, а за тези, които пишат под статиите в Дейлито.
Тук понякога се заформят и интересни дискусии, стига да не се излиза от добрия тон.😃 На мен са ми интересни различните гледни точки.

😃

# 1 562
Готини гифчета и интересни реакции имат. Помня лицето на Уилям като видя Кейт Heart

# 1 563
А как се вписва човек някъде, където му е непознато и е нежелан? Когато голяма част от заобикалящата те маса е предубедена спрямо теб и всяка твоя грешка се следи под лупа и се преекспонира дори от медиите, които са сподобни да насочват мнението на хората? А съответно и самите медии могат да бъдат дирижирани задкулисно. Тя Меган, че направи гафове, направи, но някак си самото преекспониране започна лавинообразно и странно. Нито гафове с дрехи, банани и цветя са съизмерими с хиляди други гафове, направени от други рояли, нито е имало кой знае колко скандално около нея. Това в Африка по-скоро беше емоционално следствие на много предистория, която ние не знаем. Може да е било и опит на задкулисна мръсна игра. Така де, да им го върне на РФ.

Ами не съм съвсем съгласна. Меган изобщо не е била следяна под лупа. Следяна под лупа и то буквално, беше Даяна. Купища папараци, които я дебнеха, тичаха по нея, наемаха апартаменти срещу дома й, подвикваха й и я обиждаха и т.н. Камила пък беше буквално разпъната на кръст, заради любовта й с Чарлз. И двете са потомствени английски аристократки. И въпреки това успяха да издържат на всичко и да обърнат хорското и медийното мнението в положителна посока. С много търпение и постоянство. Да не говорим, че гафовете и на Даяна, и на Камила са в пъти по-големи от тези на Меган - и все пак успяха да се преборят

# 1 564
Снимките на Шарлийн са стари, но прекрасни:

# 1 565
Ох, красива беше Шарлийн, сега е леко странна в лице. Обаче с тия рамене от плуването, този кафевия лъскав тоалет не й прави услуга, изглежда огромна горе. Иначе е много секси в определен тип рокли, има хубаво тяло.

# 1 566
Как може въобще да сравнявате гафовете на ММ с аферите на Даяна и Камила, пардон, лИбофта между Чарлз и Камила.
Бях малка, когато Чарлз и Камила се ожениха, но си спомням колко скандално беше, говореше се ,че Чарлз трябва да се откаже от короната и т.н. И ето след години, почнаха да се появяват разни статийки из нета за голямата лИбоф между Чарлз и Камила и как едва ли не, горкият Чарлз е бил измамен от Даяна. А, нея почнаха да я изкарват и луда и нестабилна емоционално, само дето нея я няма, за да се защити.
И ето как, чрез медиите, мнението за Камила се промени, положително. Въпреки че, аз не съм чула и едно нещо, което Камила да е свършила в КС като роял (освен аферите и, нали), за разлика от Даяна.
А Камила, не мога да я гледам, английска крава, от най- породистите.

# 1 567
Предполагам коментарите за хората, които се подвеждат от медиите, не са за потребителите тук, а за тези, които пишат под статиите в Дейлито.
Тук понякога се заформят и интересни дискусии, стига да не се излиза от добрия тон.😃 На мен са ми интересни различните гледни точки.
Точно така, благодаря, че го написа.
Все пак има хора, които четат с разбиране, слава богу. И аз обичам да чета различни гледни точки, изложени възпитано и грамотно. Flowers Hibiscus
Шарлийн много я харесвам. От показаните снимки с розовата рокля без рамене е зашеметяваща.
Мери се е появила, чудесно, ще гледаме рокли.

# 1 568
А не може ли Камила да е вършила различни дейности без да го демонстрира, без да има фотографи и т.н? Защо се смята, че само Даяна се е занимавала с благотворителност? Само защото се е снимала?

# 1 569
Шарлийн ми е много е любима, жалко, че изглежда, в последните години си съсипа лицето. С тези рокли е прекрасна.

И тук много ми харесва.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 13:41 от Iris04

# 1 570
  • Sydney
Сетих се защо лъскавата зелена рокля от Ирландия не ми харесва. Ръкавите. Ужасни, клоунски...
Дълги, къси или без - съвсем друго щеше да стои...

# 1 571
Ами защото това е част от идеята- популярни хора да популизират проблем
А не може ли Камила да е вършила различни дейности без да го демонстрира, без да има фотографи и т.н? Защо се смята, че само Даяна се е занимавала с благотворителност? Само защото се е снимала?

# 1 572
Много я харесвам в подобни тоалети

Я, колко са хубави двете тук

Мери и Шарлийн с една и съща рокля - при Мери стои май по-добре

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 17:45 от bubanka

# 1 573
# 1 574
  • Варна
Камила и аз не я харесвам. Никога не съм я харесвала. За съжаление, за мен винаги ще си остане причината за един съсипан брак, както и типична английска крава, както написаха назад. Но поне с оня смачкан Чарлз са си лика прилика.

Общи условия

Активация на акаунт