Кралски работи и клюки - март 2020

• 182 309
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 1 575
Скрит текст:
А как се вписва човек някъде, където му е непознато и е нежелан? Когато голяма част от заобикалящата те маса е предубедена спрямо теб и всяка твоя грешка се следи под лупа и се преекспонира дори от медиите, които са сподобни да насочват мнението на хората? А съответно и самите медии могат да бъдат дирижирани задкулисно. Тя Меган, че направи гафове, направи, но някак си самото преекспониране започна лавинообразно и странно. Нито гафове с дрехи, банани и цветя са съизмерими с хиляди други гафове, направени от други рояли, нито е имало кой знае колко скандално около нея. Това в Африка по-скоро беше емоционално следствие на много предистория, която ние не знаем. Може да е било и опит на задкулисна мръсна игра. Така де, да им го върне на РФ.

Ами не съм съвсем съгласна. Меган изобщо не е била следяна под лупа. Следяна под лупа и то буквално, беше Даяна. Купища папараци, които я дебнеха, тичаха по нея, наемаха апартаменти срещу дома й, подвикваха й и я обиждаха и т.н. Камила пък беше буквално разпъната на кръст, заради любовта й с Чарлз. И двете са потомствени английски аристократки. И въпреки това успяха да издържат на всичко и да обърнат хорското и медийното мнението в положителна посока. С много търпение и постоянство. Да не говорим, че гафовете и на Даяна, и на Камила са в пъти по-големи от тези на Меган - и все пак успяха да се преборят
Ами това ми е странното. От една страна не е като да са я преследвали нон стоп, от друга всяко нейно появяване и поглед се интерпретира/ше от началото като грешно. И всичко тръгна от пресата и еднотипните коментари из мрежата. А дали Даяна и Камила са се преборили сами? Когато имаш подкрепата на двореца е едно, но ако дворецът е срещу теб, както изказах хипотеза в първия си пост, тогава нямаш никакъв начин и полезен ход. А ако хората са прави, че дворецът няма начин да допусне чернокожа да се разхожда в него, то значи е срещу теб.

Отделно, че ако по онова време имаше интернет и форуми, дали нямаше да е същото и при тях? Много по-лесно е да се замитат гафове и да се сменя имидж, когато няма толкова масово и свободно общуване между хора, налагане на възгледи и споделяне на информация.

# 1 576
Визуално Шарлийн я харесвах повече преди. Сега доста си личат интервенциите и, не в добрия смисъл, както е при Летисия например.

Едното и колие със сините камъни всъщност е тиара:

# 1 577
  • Варна
Беа защо винаги е опулена до безобразие? Веднага ми навява кофти асоциация с болен човек.

# 1 578
Има хора с големи очи които при снимки  инстинктивно се ококорват. Като малка съм била точно вечно ококорена, слава богу научих се къде да гледам че да не се получанат такива очи . Бея е сладур имам чувство че поотслабна покрай сватбата.

# 1 579
  • в сърцето на един мъж...
Ако си показал на тоя дворец, че не ти пука за него и искаш да го реформираш, че не зачиташ мнението на най-стария член в това семейство, как може да очакваш подкрепа?
На Шарлийн тази тиара по този начин не й стои особено Simple Smile

# 1 580
Шарлийн ми е много е любима, жалко, че изглежда, в последните години си съсипа лицето. С тези рокли е прекрасна.

И тук много ми харесва.
Много е хубава тук, макар и пак меланхолична. Шарлийн е една от малкото жени с толкова къси коси, които  ми харесват.

# 1 581
Двореца не е ли бил срещу Даяна по време на развода?
А между другото как се изразява подкрепа или обратното, когато независими медии си пишат статии? Какво точно трябваше да направят?

# 1 582
Камила си заслужи всичкия хейт през годините, защото когато е решила да стане любовница на Чарлито да е мислила. Какво е очаквала, някой да прояви разбиране към нея ли? Като е искала хората да не я хейтят да не му е ставала любовница.

# 1 583
  • Чужбина

Кръстчето е страхотно. Искам и аз такова.

# 1 584
Скрит текст:
А как се вписва човек някъде, където му е непознато и е нежелан? Когато голяма част от заобикалящата те маса е предубедена спрямо теб и всяка твоя грешка се следи под лупа и се преекспонира дори от медиите, които са сподобни да насочват мнението на хората? А съответно и самите медии могат да бъдат дирижирани задкулисно. Тя Меган, че направи гафове, направи, но някак си самото преекспониране започна лавинообразно и странно. Нито гафове с дрехи, банани и цветя са съизмерими с хиляди други гафове, направени от други рояли, нито е имало кой знае колко скандално около нея. Това в Африка по-скоро беше емоционално следствие на много предистория, която ние не знаем. Може да е било и опит на задкулисна мръсна игра. Така де, да им го върне на РФ.

Ами не съм съвсем съгласна. Меган изобщо не е била следяна под лупа. Следяна под лупа и то буквално, беше Даяна. Купища папараци, които я дебнеха, тичаха по нея, наемаха апартаменти срещу дома й, подвикваха й и я обиждаха и т.н. Камила пък беше буквално разпъната на кръст, заради любовта й с Чарлз. И двете са потомствени английски аристократки. И въпреки това успяха да издържат на всичко и да обърнат хорското и медийното мнението в положителна посока. С много търпение и постоянство. Да не говорим, че гафовете и на Даяна, и на Камила са в пъти по-големи от тези на Меган - и все пак успяха да се преборят
Ами това ми е странното. От една страна не е като да са я преследвали нон стоп, от друга всяко нейно появяване и поглед се интерпретира/ше от началото като грешно. И всичко тръгна от пресата и еднотипните коментари из мрежата. А дали Даяна и Камила са се преборили сами? Когато имаш подкрепата на двореца е едно, но ако дворецът е срещу теб, както изказах хипотеза в първия си пост, тогава нямаш никакъв начин и полезен ход. А ако хората са прави, че дворецът няма начин да допусне чернокожа да се разхожда в него, то значи е срещу теб.

Отделно, че ако по онова време имаше интернет и форуми, дали нямаше да е същото и при тях? Много по-лесно е да се замитат гафове и да се сменя имидж, когато няма толкова масово и свободно общуване между хора, налагане на възгледи и споделяне на информация.

В интервюто на Даяна тя сама каза, че не е имала никаква подкрепа от двореца. Буквално са я "хвърлили на кучетата" и са я оставили да се оправя сама. Не е имала подкрепа дори от бъдещия си съпруг. Веднага след първите няколко излизания с него са я погнали и не са я оставили до края. А пък най-големия кошмар е бил около обявяването на годежа. Никой не се е застъпил за нея, никой не е ограничил папараците и пресата.

# 1 585
https://harrymarkle.wordpress.com/2020/03/06/the-countdown-to-th … vour-awards-2020/
Хари Маркъл за събитията от онзи ден.
Интересно обяснение на дюдюканията при напускането им.
Скрит текст:
И оригиналният клип от 1982
https://www.youtube.com/watch?v=ASwge9wc-eI

# 1 586
Двореца не е ли бил срещу Даяна по време на развода?
А между другото как се изразява подкрепа или обратното, когато независими медии си пишат статии? Какво точно трябваше да направят?
Даяна вече беше спечелила народната любов. Дворецът беше с нея до преди развода. Не е като да не са правили компромиси да я задържат, щом при всичките глупости, включително хвърлянето по стълбите, я търпяха.

Хмм значи излиза, че една Даяна е правела чудовищни глупости за разбиранията на аристокрацията, буквално ги е резилила, те не са я подкрепяли, но същевременно си я държат там и хората си я обичат, а една Меган дойде, надписа няколко банана, дари едни цветя, влезе през грешния вход, сложи ръка на корема и това съсипа монархията и я изгониха, въпреки че минархията много я подкрепя. Аз така и не разбрах даже кога е дала заявка да я реформира. Това нещо само като интерпретации из коментарите го чета (едно време в дейлито, а в последствие и тук).
Ами съжалявам, но сигурно съм тъпа,  но аз лигика не виждам в тази интерпретация.
Както и няма лигика някой плебс да заживее с короната и сам да избяга. Колко от вас биха го направили?

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 14:05 от Анонимен

# 1 587
Lady Cassiopeia е писала обратното.😃 Още от самото начало били оставили Даяна да се оправя сама. Според мен истината е някъде по средата.
А за Меган - мисля, че много неща не знаем от задкулисието и може би един ден ще се разкрият. Тогава аз лично бих си вадила генерални изводи.😃 Засега, каквото те казват, това е. Единственото ясно нещо е, че нещата не са се получили според очакванията на всички страни и съответно продължават самостоятелно. Предполагам така ще е най - добре и за КС и за Съсекс.

# 1 588
Много хубава Шарлийн. Има нещо нежно и миловидна в лицето й.
Това с хвърлянето по стълбите, въобще от кого е потвърдено, освен че е написано в книга от някой си? Не се заяждам, наистина ми е интересно.

# 1 589
О, да къса коса и отива на Шарлийн. Тук прическата и е страхотна.

Общи условия

Активация на акаунт