Кралски работи и клюки - март 2020

• 182 320
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Чужбина
Даяна сама го разказва това нещо с хвърлянето по стълбите. Не мога да разбера, защо постоянно някой се съмнява в нещо, което тя сама разказва.

Хиляди пъти е обяснявано в темата.

# 1 591
  • София
Скрит текст:

Лелееее каква рокля! Убийствена! Green Heart

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 23:36 от Не се сърди, човече

# 1 592
Скрит текст:

Британското издание на Time днес.
Днес е и 18-ят РД на голямото ми момче и съм so exited!

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 23:37 от Не се сърди, човече

# 1 593
От Даяна. Това са истории, които тя е разказвала, за да се напише книгата. Поне така си спомням.

# 1 594
И друг път съм писала, че Бабет и компания не ги харесвам, за мен са безскрупулни и лицемерни. При тях играе яко политиката, борба за влияние, реално има други личности, дето им дърпат конците.
Даяна си е имала трески за дялане, ама като съм им гледала записи с Чарлито даже й се чудя колко изкарала с това чудо. Особено са ми противни пошляпванията по задника й пред маса народ.

# 1 595
  • София
Камила си заслужи всичкия хейт през годините, защото когато е решила да стане любовница на Чарлито да е мислила. Какво е очаквала, някой да прояви разбиране към нея ли? Като е искала хората да не я хейтят да не му е ставала любовница.

Това важи и за херцогинята на Съсекс. Като не е искала папараци и внимание от страна на някой, да не се е женила за принц. Но много се съмнявам, че го е направила от силна любов.

# 1 596
Това им е бедата на принцовете, че никога не са сигурни дали ги вземат от силна любов. Засега между Меган и Хари се забелязва поне  силна физическа близост.

Което не мога да кажа за прекрасната Шарлийн, тя нейния го гледа като гъсеница.

# 1 597
Честит рожден ден на момчето ти, G&B! Да е здрав и успешен млад мъж! Tada

Къде е Камила (любовница по онова време), къде е Мегън (съпруга) и как пак се намери паралел с нея. Не знам Мег да е крала нечий мъж, още по-малко престолонаследник...People Eyes

Шарлийн е влязла в уговорен брак. Личи и отдалеч. Но въпреки това е прекрасна, а меланхолията и придава още по-интригуващ вид. Като една тъжна амазонка е.

Гея, никой не говори за теб в случая, нито пък ти налага мнение.
Най-възпитано те моля да спреш да ме цитираш и да подминаваш мненията ми. Много ще съм ти благодарна. Flowers Hibiscus

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 23:38 от Анонимен

# 1 598
Каква е идеята зад корицата знае ли се? На мен не ми допадат тези чертички по Даяна.

# 1 599
  • София
G&B, да ви е живо и здраво детето!

Тъмното петно на ръката на Беа, татуировка ли е?

# 1 600
Чертичките са сгънати вестници - образът й е изграден от пресата, така го тълкувам аз.
ПП  Отворих голяма снимка, иначе не си личи.

# 1 601
Да, май наистина са сгънати вестници.

И на мен ми прилича на татуировката на ръката на Беа.

# 1 602
Lady Cassiopeia е писала обратното.😃 Още от самото начало били оставили Даяна да се оправя сама. Според мен истината е някъде по средата.

Е, не съм го написала аз - Андрю Мортън го е направил Grinning. Във филма за Даяна от записите се чува, че тя е казала точно това. Аз само повтарям нейните думи Simple Smile

# 1 603
Каква е идеята зад корицата знае ли се? На мен не ми допадат тези чертички по Даяна.
Изданието е посветено на 100-те жени на годината до 2019 включително. Има кратка информация за всяка от тях. Даяна е била Жена на годината за 1987г.
Изключително интересна компилация от политически лидери, спортисти, хора на изкуството и т.н
За 2019 е Грета.
* Ако на някой му е интересно мога д снимам списъка.

# 1 604
  • Sydney
Беатрис прилича мн на майка си... това на ръката й най-вероятно е печат, който слагат на влизане в заведенията...

И ЧРД на детето Simple Smile на G&B

Общи условия

Активация на акаунт