Кралски работи и клюки - март 2020

• 182 301
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 1 605
Това с хвърлянето по стълбите, въобще от кого е потвърдено, освен че е написано в книга от някой си? Не се заяждам, наистина ми е интересно.

Във филма за Даяна са пуснати записи, които Андрю Мортън някога е направил тайно. На записа Даяна сама разказва за хвърлйнето по стълбите и за това, че го е направила, за да привлече вниманието на Чарлз. Който, обаче изобщо не се е трогнал. Има и друг случай в опит да привлече внимание - при някакъв скандал е взела химикалка и се е надраскала до кръв по ръцете и краката. Това също не го е трогнало особено

G&B - ЧРД на детето. Да ви е живо, здраво и да ви дава много поводи за гордост Simple Smile

# 1 606
И Камила, и Даяна са имали късмет, че по тяхно време не е имало интернет и социални мрежи. Иначе и на двете щеше им е доста по-трудно - едната сигурно и досега щяха да я зоват разбивачка на семейства и ку*ва, а предпочитанията на другата да си навакса с любовния живот щяха да са по-често по кориците и от Мегън и Хари и също нямаше да са в нейна полза.
На Даяна изпълненията с хвърлянето по стълбите са толкова неуравновесени, че Камили и Мегъни ми се струват като бял кахър пред нея и вредящи основно на себе си. В Камила се търсят някакви задни мисли, понеже е Чарлз бил принц, но не се търсят същите в Даяна... Като я сложиш нея на 19 до този хубав Чарлз - любовта и от двамата направо се лее.
Аз не отричам социалния принос на Даяна, но феновете и и слагат един ореол на светица, който също не е реален. А умишленето хвърляне по стълбите много често бива оправдавано с какъв бил Чарлз , колко и било тежко детството и пр.

# 1 607
Да, да разбрах, че цитираш Даяна.😃
Мисълта ми беше, че поне малко са я насочвали в протокола. Така си мисля аз.

А за тормоза към Камила: не смятам, че е оправдан. Разбирам защо го има - медиите само това чакат, но изневярата не е престъпление. Какво се случва във връзките на хората си е тяхна работа, но в случая става дума за рояли и нещата се раздухват. Според мен всички замесени са страдали от този факт. Да си принц има стотици плюсове, но и доста минуси.

# 1 608
# 1 609
И Камила, и Даяна са имали късмет, че по тяхно време не е имало интернет и социални мрежи. Иначе и на двете щеше им е доста по-трудно - едната сигурно и досега щяха да я зоват разбивачка на семейства и ку*ва, а предпочитанията на другата да си навакса с любовния живот щяха да са по-често по кориците и от Мегън и Хари и също нямаше да са в нейна полза.

Добре, че ММ е различно поколение от Даяна, Фърги и Камила, че иначе не банани да надписва, не цветя да праща, не в Африка да реве - ако ще да ходи по улиците само по бански, с обръсната глава, пак нямаше да може да блесне на фона на техните издънки. Сега изпъква, защото Кейт е праволинейна и стриктна, но срещу гореспоменатите нямаше да има никакъв шанс Grinning

# 1 610
  • Някъде там
Още две визии от Мери с бялата рокля и подобни от Кейт и София

# 1 611
  • София
Тази на Кейт ми е много любима! Харесвам рязана дантела.
На София нито една не ми харесва.

# 1 612
  • Някъде там
Тази на Кейт ми е много любима! Харесвам рязана дантела.
На София нито една не ми харесва.
И аз така. Най много ми харесва на Мери и после тази на Кейт.
Другите не ми допадат.Като пердета ми са..

# 1 613
Тук Кейт е с прекрасен кок, много я харесвам с кокове. Роклята - не.
Дантела Сан Гало и аз обожавам и приветствам във всякакви варианти. Купих си даже гуменки с такава (модерни са).

# 1 614
Скрит текст:
Още две визии от Мери с бялата рокля и подобни от Кейт и София

На мен това ми е един от най-любимите тоалети на Кейт. Шапка, рокля, обувки, клъч - няма едно нещо, което да не ми харесва. Много бих искала и аз да си намеря подобна рокля.

# 1 615
  • София
Ако намериш - вземи повечко Simple Smile ще си ги разпределим.
Единственото, което не харесвам е малкото (пеплум) парче на кръста

# 1 616
Малко хумор, снимката вляво е когато живееш с родата, а другата снимка е когато вече си имаш собствен дом. 😄

https://www.instagram.com/p/B9ZdmklnD25/?igshid=v73lw7uykg99
А откога си имат собствен дом?

# 1 617
Май още не са си купили или не се е разбрало, ако са.

# 1 618
Не собствения дом е акцентът в случая. Simple Smile

# 1 619
Джордж съсредоточено й обяснява нещо. ☺️

https://www.instagram.com/p/B9bi_CNFLaZ/?igshid=szdhtq69g281

Общи условия

Активация на акаунт