Кралски работи и клюки - март 2020

• 182 309
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 1 410
Фотографът направил страхотната снимка на Хари и Мегън под дъжда. 😍 Браво на него. 👏👏👏

https://www.instagram.com/p/B9ZeO19nu2I/?igshid=19sxh0glkf271

Бива си го Simple Smile... И като фотограф също.

Но повече харесвам този, който снима сватбата.

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/charovniiat-princ-kojto-s … an-snimki-2097397

# 1 411
Частно не значи тайно.
Да. Освен това всички рояли имат и си водят официални фотографи. Не е само Мегън. Била е на посещение във връзка с патронажа си. Естествено, че ще има снимки и те ще са хубави.
Останалите, Кеймбридж, Уесекс, Йорк, да не би да си пускат в профилите грозни, разчекнати снимки...Joy
И без това има клипчета от повечето събития и съответно това е доста материал, с който някой да се упражнява в гифчета и монтажи. Fearful
Голям зор да се приеме, че Мег може и да е хубава някой път.

# 1 412
Принцеса Стефани от Люксембург, която трябва да роди през Май

# 1 413
Онези романтични разходки на Кейт и Уилям, по които въздишахте онзи ден, какви бяха? Кой ги беше снимал?

# 1 414
  • Бургас
Много ми хареса бялата на пола,но на манекена,не на Мегата.
Представих си я на Джесика Бийл.Това е пола за перфектно дупе!

Сега да не ми се смеете на въпроса,но на Острова дали празнуват жените 8 март?
Някое коктейлче,това-онова.Гледат ми се красиви рокли!

# 1 415
Малко хумор, снимката вляво е когато живееш с родата, а другата снимка е когато вече си имаш собствен дом. 😄

https://www.instagram.com/p/B9ZdmklnD25/?igshid=v73lw7uykg99

# 1 416
Онези романтични разходки на Кейт и Уилям, по които въздишахте онзи ден, какви бяха? Кой ги беше снимал?
Водеше се, че е събитие. Имаха срещи с разни хора, министъра ги разходи из клифовете и всички журналисти бяха там. Не е било частно посещение

# 1 417
  • Бургас
Малко хумор, снимката вляво е когато живееш с родата, а другата снимка е когато си имаш собствен дом. 😄

https://www.instagram.com/p/B9ZdmklnD25/?igshid=v73lw7uykg99

Лила,всички жени сме така!:smiley:

# 1 418
Навеждането на Меган, да вдигне каквото там му е паднало( леле как двузначно звучи Simple Smile на господина е чисто инстинктивно и ми хареса, че го прави. Говори доста положително за нея.

Напротив - говори отрицателно. Няма нищо нормално в това един мъж да си изпусне нещо и жена да се наведе, за да му го подаде, освен, ако тази жена не му е личен асистент/секретарка. Обратната ситуация, обаче е напълно нормална. Говорим за съвсем нормални неща, които важат за всяка жена в подобна ситуация. А пък за дукеса важи по 100.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 20:28 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 419
  • При семейството си
Бялата пола е хубава, може би без ципа, но защо пак е почти до под бюста. На някои снимки, това коремче ми е като на жена, раждала с цезарово (не, че има някакво особено значение).
На клипчето с фотографа, за да не изпусне Хари, то заобиколиха една маса, то го дръпна, когато той реши да се спре и поздрави с някой, така де, има още какво да понаучи, но то пък сега няма вече да и’ трябва.

# 1 420
Не знам да има такова правило жена да не се навежда да подаде нещо на мъж. Това е естествена услужливост..Затова ми хареса като го направи.

# 1 421
Гримът й наистина е странен. Керемидено ли си е сложила?
Скрит текст:

Лелее, тук изглежда така, сякаш е пушила нещо много силно преди да влезе Joy

Не знам да има такова правило жена да не се навежда да подаде нещо на мъж. Това е естествена услужливост..Затова ми хареса като го направи.

Има, има.

# 1 422

Не знаеш, защото няма такова правило. ☺️ Разни псевдо аристократи не биха се навели, но за Мегито не е проблем, тя нали е от "простолюдието". 😄

# 1 423

И аз не го знам това правило, но не претендирам за познания по етикет.
Ако не се беше навела, щеше да има: груба, липсват и първите 7 години, селска проява и т. н.
Кеймбриджова и съпруг от частно събитие, на което после е публикувала хубави снимки от профи фотограф: https://www.google.com/amp/s/www.dailymail.co.uk/femail/article- … n-pulled-out.html
Това е от ноември 2019, когато не отиде на едни награди, заради болно дете. Но е била същия ден на частна среща с Уилям и са сложили доста снимки.

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 19:52 от Анонимен

# 1 424
За мен това е чист рефлекс - виждам, че нещо пада и се навеждам да го вдигна.😀
Следователно Меган не ми изглежда да е постъпила добре или зле, просто е подала там каквото е паднало.

Аз пак да питам какво значи "частно" събитие? Без фотографи ли?

Общи условия

Активация на акаунт