Кралски работи и клюки - март 2020

• 182 294
  • 4 957
  •   1
Отговори
# 1 620
Джордж съсредоточено й обяснява нещо. ☺️

https://www.instagram.com/p/B9bi_CNFLaZ/?igshid=szdhtq69g281
Джордж: Бабо, защо ти е толкова голяма и розова шапката?
Кралицата: За да ме познаете отдалеч в тълпата, любими принц Джордж.🤣

# 1 621
И ето след години, почнаха да се появяват разни статийки из нета за голямата лИбоф между Чарлз и Камила и как едва ли не, горкият Чарлз е бил измамен от Даяна. А, нея почнаха да я изкарват и луда и нестабилна емоционално, само дето нея я няма, за да се защити.
И ето как, чрез медиите, мнението за Камила се промени, положително. Въпреки че, аз не съм чула и едно нещо, което Камила да е свършила в КС като роял (освен аферите и, нали), за разлика от Даяна.
Ами то си е така,няма нужда медиите да ни направляват.Даяна е нестабилна и предполагам,би  била нестабилна във всеки брак,когато се сблъска с реалността. Може би биполярна нелекувана.Камила е била вярна,сигурна,спокойна и подкрепяща и си пасват с Чарли.Нито едната е лоша,нито другата добра.Различни хора.
Подобно е с Кейт и Мегън .Мислим дуално:ако едната е добра,другата е лоша.Аз така не мога,за мен няма лоши и добри.Има черти,които ми допадат,и които не ми допадат.В Мегън повечето не ми допадат.Като Кралицата бих я изчакала да роди,за да я помоля да напусне фирмата и дома ми.

Белите рокли от рязана дантела ми приличат на перфорирана хартия,не,мерси.Някакво съвсем малко детайлче-да,но цяла покривка-не.
Но тази снимка,ах,вълшебна е.Кралицата на амазонките:

# 1 622
Белите дантелени рокли ми харесват, но защо дамусеневиди подплатите им все до някде си.Astonished
Подплатата трябва да си бъде колкото дължината на роклята. Така все едно не им е стигнал платът, прозира само част от краката, не ми харесва.

# 1 623
Белите дантелени рокли ми харесват, но защо дамусеневиди подплатите им все до някде си.Astonished
Подплатата трябва да си бъде колкото дължината на роклята. Така все едно не им е стигнал платът, прозира само част от краката, не ми харесва.
Сигурно защото идеята на дизайнерите е да са прозрачни. И от толкова прозрачност, някои дантелени рокли (не посочените) изглеждат като дантелени пеньоари върху бельо.

# 1 624
От днес. Пазарувала е книги
Това са папарашки снимки
Снимали са я на оживено и централно място

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 19:05 от TinoTino

# 1 625
Джордж съсредоточено й обяснява нещо. ☺️

https://www.instagram.com/p/B9bi_CNFLaZ/?igshid=szdhtq69g281

Много сладка снимка!

# 1 626
Е, как може да не се усмихне на папараците? 😂 (Шегувам се.)
Добре изглежда. Харесва ми, че е със сини дънки. Сякаш доста отдавна не сме я виждали в такива.

# 1 627
https://www.instagram.com/p/B9a-AbTH3kO/?igshid=1jtwlcb3jpd6i

Чарлито при разговор с приятел се чудел защо хората толкова много обичат Даяна, всичко, което тя била направила било да му каже "Да". Този наистина ли не е вдявал за какво става дума? 🙄 Ами много е зле човекът!

# 1 628
Синьото нали е цветът на 2020. Ходи и този цвят на Кейт Simple Smile

# 1 629
  • Варна
Дънките и палтото са готини, обувките са ужасни. Едни маратонки да беше сложила щеше да е по-добре.

# 1 630
  • Бургас
Аз Кейт всякак я харесвам!

Снимката с Джордж и баба му наистина е много мила!

# 1 631
Харесвам палтото и чантата й, а и пуловерът е хубав цвят, фен съм на това синьо.

# 1 632
Кейт е толкова обикновена*
не съм я виждала така ежедневно облечена от години..
дали и тя е с обувки на бос крак !?
Скрит текст:

# 1 633
Възможно е, почти всички ходят обути със затворени обувки на бос крак. Незначителна част носят invisible socks.

# 1 634
Кейт е толкова обикновена*
не съм я виждала така ежедневно облечена от години..
дали и тя е с обувки на бос крак !?
Скрит текст:
То си има чорапки тип терлички за такива обувки.

Общи условия

Активация на акаунт